varas se
prosle je zapadao na badnjak navecer. ili an sam bozic, nisam skroz sigurna. al bilo ga je. i drzao se, sjecam se da su se klinci dolazili sanjkati u vrtic di radim jer imamo brdo.
pretprosle godine ga je isto bilo.
one prije toga ga je napadalo na stefanje, i to tona, zadrzao se do poslije nove godine.
godinu prije toga isto hrpa snijega bila.
ili u sevstema pada, ana tresnjevci, ne? hm..
![]()
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
jebee--nooo
sve bijelo.mrakača, jučer bili na sanjkanju. mrakača. sutra isto na cmrok i sanjkanje. mrakača
tiruriru
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
Ođe piči sunce...![]()
sunce neka piči kad je ljeto, sada neka pada snijeg
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
polako spremanje za posao . . .
sutra fizikalije u areni, treba sve biti spremno za koncert . . .
pozz svima . . .![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Smuchac- dođi do mene, tu je padao snijeg.
Pa, kad ga se nagledaš- možeš ga odnjeti doma (lopatu ti ja dam)
OT: Sad sam počistio cijelu deku- a dosta je velika :boleleđa:![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Idem doma.
Ovdje ima dosta snijega, danas se malo topio, hvala k....
Uostalom, nije ni važno, odem samo jednom dnevno na faks i u menzu (a jedno je preko puta drugog i udaljeno je od mene 400m)![]()
Україна
Otvorio Lidl dućan u Vrbovcu, hehe, nije Vrbovec ubersupergigamega selendra, sad je samo super selendra....![]()
Nismo niti selendra više ...Otvorio Lidl dućan u Vrbovcu, hehe, nije Vrbovec ubersupergigamega selendra, sad je samo super selendra....
Ko bi reko da nakon Peveca, KTC-a, 2-3 Konzuma, DM-a, Lidla dobijemo još i Billu (još uvijek se razmatra) i SuperKonzum (što je sigurno)...
Još trebamo dobit jedan trgovački centar i definitivno više nismo selo... heh![]()
Mobile Review Forum- ako želite znati sve o najnovijim hi-tech gadgetima. Obnovljen, bolje organiziran i još zanimljiviji! :) http://forum2.mobile-review.com/index.php
pa vi ste grad. mi imamo samo konzum od 12 kvadrata
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
dali je istina da mobitlei zaključani na vip, da u njima radi
tomato kartica ?![]()
Slušam muziku...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Da, jos Avenue Mall i da vidis![]()
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Tulum?
Kakav tulum?
doša s posla . . .
na spavanje, sutra je rano dizanje . . .
opet ostavljanje leđa u areni . . .
ali što se mora nije teško . . .
noć . . .![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Joooj kasnim već!
....brljo blago tebi ti ode spavat!![]()
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
Bookmarks