Ustao skoro
Trebam učiti, pa i na faks... Danas su mi posljednje vježbe ovog semestra![]()
da, sve treba pročitati do kraja . . .![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Ustao skoro
Trebam učiti, pa i na faks... Danas su mi posljednje vježbe ovog semestra![]()
Україна
Tu rečenicu nisam vidio kada sam pročitao tekst. Očigledno su ju nadodali naknadno, jer zašto bi takvu vijet stavljali na naslovnicu.
katastrofa..
danas mi prica kolegica koja je volonterka u nasem vrticu, uzgred receno uz to jos i samohrana majka..
s 1.1. ukinuta su joj sva volonterska prava!! dakle, do sad je imala staz, mirovinsko i pokaz, sada vise nema nista! tj, morala bi si sama placati i staz i mirovisnko i pokaz!!
o, drzavo, o vlado..
tko ce sad njoj objasniti sto je to ponositi se rvackom? ocel' joj to prehraniti dijete i placati rezije?
mda..
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Da, kriza očito služi kao dobar izgovor za takve gluposti. Neki dan sam dobio ponudu za dopunsko zdravstveno i s guštom ju bacio u smeće. Danas ću žicat šefa da me odjavi i fino porez za hzzo preseli meni u džep, kad to kvazi zdravstveno ionako moram sam plaćati![]()
ja si dopunsko placam vec par godina, otkada sma zaposlena. no to je zbog moje paranoicne majke koja bi me danonocno davila time, jer je pesimista i hipohondar, pa..
ali inace, zaista mu ne vidim svrhu.. ja godisnje pljunem 960kn za par odlazaka doktoru po uputnice, za par posjeta zubaru i ginekologu. bolezljiva nisam, a i da dobijem gripu, to je opet par posjeta doktoru.. najdebilnije mi je sto umirovljenici moraju isto placati to dopunsko 50 kn. a zna se kakve su nam mirovine..
sramota.
al cut, nit rijeci rec protiv rvacke!
![]()
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
ah,kako je lijepi dan danas...
snijegić pada..fino hladno...
nemre bolje,da je bar tako svaki dan..![]()
Kod mene sunce grije...kakav snijeg...
Idem jest....
Goin' home...
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
došao doma . . .
nas 6 s posla u medi, bilo nam jebeno . . .![]()
račun = 851 kunu . . .
ali vrijedilo je svake kune . . .![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
upravo sam si na laptopu prek logmein-a s drugog kompa poslal titlove na taj isti laptop![]()
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Pretaces iz supljeg u prazno?![]()
ode na posao
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
Na Cisku![]()
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Pada kisa napolju...
Moram frendu osposobit komp poslije,pa se psihicki pripremam...![]()
Stigo iz škole... kako to čudno zvuči...
došao s posla . . .
danas imamo neku reviju, pa morali dofurati stolice i tako to . . .
sad odmaranje, ubrzo opet na posao . . .![]()
"Igram" se na kompu.![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Pržim klinji KUNG FU PANDA
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
Našao do sad najbolju grupu na facebooku:
"ZA LJUDE KOJI MISLE DA JE TIM RAKETA VEC ODAVNO TREBO UHVATIT PIKACHUA"
![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
opet snijeg pada... vremenska prognoza kaze, extreme cold ce biti...
It's nice to be important, but it's more important to be nice
i kod nas je jučer padao snijegić![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
1000 postova![]()
Bookmarks