kupio sam polovni iPhone i problem je u tom sto sad kad idem skinuti nesto sa app store-a pise mi da upisem sifru od bivseg vlasnika tj.on je jos registriran. Mene zanjima kako cu se ja registrirat
ne, simple as that.
kupio sam polovni iPhone i problem je u tom sto sad kad idem skinuti nesto sa app store-a pise mi da upisem sifru od bivseg vlasnika tj.on je jos registriran. Mene zanjima kako cu se ja registrirat
pa odi na iTunes i regaj se..
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
evo jesam i registrirao sam se ali opet kad preko iPhona idem na app store, kad idem skinuti neku aplikaciju pise mi da upisem pass od prošlog vlasnika tj. još on je još loginiran kako cu se ja loginirat
EDIT:da jednostavno rečem
kako cu promijeniti account na iPhone-u tj da se ja prijavim a ne da mi je prijavljem bivši vlasnik iPhone-a
Zadnji uredio drama : 13-01-2009 u 12:47
Kada ubacim neku novu aplikaciju,igru itd. u iPhone preko iTunes-a na iPhone-u mi se izbriše neka stara tj app koja je vec u njemu
Dali ima koja aplikacija slična BossPrefs?
Stavo sam 4.0.1 i kad instaliram BossPrefs ne mogu je pokrenuti... par puta sma je instal ali svaki put isto.
Hvala na pomoci.
Nema ikone.
Povuci u desno po onom dijelu gdje su sat, baterija i signal.
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
koju navigaciju bi preporučili za iphone (3.1.3) te gdje ima za skinuti?
Moram ovo postati, i dobar odgovor onima koji bi kupovali iphone kinesku kopiju, clendar
http://www.engadget.com/2010/08/11/i...llage-compare/
Bookmarks