Možda da probaš složiti tekst u 3 columna? Ja sam tako radio sadržaje ekipi za maturalne radove i izgledalo je OK
Kako slika govori tisuću riječi evo primjera onog što želim napraviti:
Formula je poravnata u centru, a u tom istom redu krajnje desno trebam napisati brojčanu relaciju (podcrtano na slici). Do sad sam to fušario sa tabovima i spejsovima, ali tada se i formula miče i više nije na sredini. Rezultat toga je da su relacije poravnate udesno, a formule razbacane ulijevo.
Postoji li neki normalan način za napraviti ovo što me zanima (word 2007 je u pitanju ako to ima kakve veze)?
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Možda da probaš složiti tekst u 3 columna? Ja sam tako radio sadržaje ekipi za maturalne radove i izgledalo je OK
Gotova stvar govori jos vise...
Uglavnom rijesi to sa formulama i tabovima, najboje je tako i najurednije...
Nadam se da je to to sto si htio...
Pozdrav
"Problem upravljanja kvalitetom ne proizlazi iz onoga što ljudi ne znaju, već iz onoga što misle da znaju."
Philip B. Crosby
Darujte krv! Gdje? Pitanja i odgovori.
To je to Noob, super radi. Center tab, right tab i to je to. Nisi morao baš cijelu formulu prepisivati
Hvala na prijedlozima momci!
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Ma malo sam se htio poigrati, pa kad si vec dao sliku zasto ne sve napraviti da vidim kako ce funkcionirati... imao sam trenutak ludosti pa sam i tekst htio pretipkati, pa reko mozda ces misliti da sam lud...
Za one koji neznaju sto su i cemu koriste tabulatori, ovdje mogu procitati ponesto o tabulatorima...
"Problem upravljanja kvalitetom ne proizlazi iz onoga što ljudi ne znaju, već iz onoga što misle da znaju."
Philip B. Crosby
Darujte krv! Gdje? Pitanja i odgovori.
malo offt. ali sta je ovo kruzno naelektrisanje provodnika? (elektrotehnika?)
Bookmarks