Any1?...............
Evo, trenutno skidam preko uTorrenta neke igrice koje će još dugo skidati... e sad me zanima, da li je ikako moguće da stavim komp u sleep mode, ili bilo kako, samo da ne radi 100%, nego npr. da rade samo HDD, WLAN kartica itd., odnosno samo ono kaj je potrebno za skidanje...
Ventilator od proca se dosta čuje, a i imam nekakvo plavo LED svijetlo naprijed na kućištu... to bi htio isključiti, tj. stišati...
Da li je bilo šta moguće? Naravno osim gašenja monitora i zvučnika...
Hvala!![]()
Any1?...............
hm...ne mozes nista iskljucit osim monitora i zvucnika (kolko ja znam). vent na procu nemozes osim ako nemas neki hladnjak koji ima reguliranje okretaja ventilatora pa ga spustis na minimum. LED svijetlo...najverojatnije ventilator na kucistu...njega, mislim, nemozes stisati ni nista, mozes ga samo izvaditi sto zahtijeva 5 min posla...nakon toga bi trebao imati puno tisi komp...sad sam se sjetio jednog programa za reguliranje venitlatora pa probaj snjim. program se zove SpeedFan i besplatan je pa probaj nesto iskemijat u njemu![]()
Pomoglo bi da napišeš o kojoj konfiguraciji se radi. Većina današnjih procesora ima opcije snižavanja performansi i potrošnje kada to nije potrebno. To bi uz gašenje grafike smanjilo disipaciju, a time i potrebu za visokim okretajima ventilatora, što opet večina ploča podržava automatski.
Nokia: 3310 -> 3330 - > 7650 -> 3650 -> N70 -> 6288 -> 5800 XM
Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij
Dajjjj kupi si ventilator za procesor i riješi se vječne muke!
Mene je to ubijalo pa sam ga i zamjenio!
A ledice na kučištu preljepi crnom izolir trakom(jednostavno i 120% učinkovito - bar kasnije skineš i kao da ništ nije bilo)!![]()
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
Bookmarks