1. Postoji tema o S500 flashanju u W580, nije bilo razloga za otvaranje nove
2. Postoji mogućnost da ti je matična oštećena, ali ja vjerujem da je softverski problem, reflashaj mob.
Imam ovaj mob 2 god a flashan je 1 god. Sve je bilo u redu do prije mjesec dana.
Prilikom uključivanja mob prikaziva mi se neaktivan sim ili mob samo zablokira.Ja izvadim bat i vratim je te ga uključim pa radi;to moram ponekad napravit nekoliko puta. Je li stvar u mobu ili bat?
Jučer sam namjestio alarm na mob te ga isključio nakon 2 sata sam se vratio u sobu i iz moba je nešto krckalo ali baš glasno kao sat koji k?
1. Postoji tema o S500 flashanju u W580, nije bilo razloga za otvaranje nove
2. Postoji mogućnost da ti je matična oštećena, ali ja vjerujem da je softverski problem, reflashaj mob.
Mislim da navedeni problemi spadaju u probleme sa hardwarom te da nisu izazvani flashanjem jer je mob radio godinu dana nakon flashanja bez problema
prva stvar koju možeš napraviti jr flashati opet mob i provjeriti da li se javlja greška i dalje.
ako je opet problem - hardware je u komi
Nema šanse da ga ponovno probam flashat nekoliko sam puta pokušavao ubacivati skinove sa walkman i neke drivere pa bi mi zapelo u prijenosu no fala Bogu mob radi.
Zanima me bi li se problem riješio mijenjem baterije pošto sam primjetio osjetni pad autonomije?
Inače,koliko košta baterija za s500?
Hvala
ma kupujen t270 ovaj ću ostavit samo za slušat pisme
![]()
OK, onda zatvaram.
![]()
Bookmarks