Bakalari istrunuli...
Proračunavam kako doći do Dugava tramvajom i busom.
Mislim da sam skužio.
Samo, jel zna netko jel bus 220 staje blizu onog HG Spota?
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Bakalari istrunuli...
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
bokec...
opal mi mob u wc školjku aaaaa ebem budala koja nije poklopila poklopac aaaa
kaj da sad radim???
u vrbovcu ne pada
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
Zadnji uredio Smuchac : 09-01-2009 u 18:25
apropo mobitela u vece šolji..
prije dvije godine okupali su mi samsung e330 u alkoholu, bila i tema na kafeustek'o dva tjedna, pa proradio i radio perfektno do nedavno. dala ga sogoru, i mojoj miloj premiloj spretnoj necakinji pao u vece. prije nuzde, srecom
mob bio mrtav, i baterija s ebila napuhnula..
...
neki dan zove mene sogor.. s tog istog e330 o.O
proradio!
pa vi sad pljujte po samsungu![]()
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Mda, kazu da su Samsunzi neunistivi. Kao i Motorole. Ali to ne znaci da su to dobri mobiteli.
@Mario92,
A ti onda kupi Princo DVD. Prava stvar za ljude kojima podaci zapravo nisu bitni.
Vjeruj mi, pricam iz iskustva. Ima jako dobar razlog zasto kostaju 6kn.
Pravit cu se da ovo nisam cuo...
Da samo vidis sta sam jednom izvadio iz CD-RW drivea... Prozirnu plastiku,a ona folija s CD-a se sva rasprostranila po uređaju... Na toj foliji koja mi je po*ebala optiku je pisalo PRINCO.... Za backup podataka,odlicna stvar!![]()
Oh Princo storyJednom sam kupio njihov CD za osobne potrebe, bilo je to 2003. Snimio gore WinXP, debelim flomasterom napisao serial i arhivirao ga. Danas taj CD nije bijel nego žut, izgreban je ko da je vodio ljubav s bengalskim tigrovima i što je najbolje još uvijek radi! Nemojte izvlačiti zaključak iz predloženog
![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
princo cedeje ili nisam imala ili nekim cudom, prema vasim pricama, nisam imala problema..
al sam ja zato spominjala rodbinu u svim pozama kamasutre sonyjevim cedejima!! onim pojedinacnim, ne u spindlu. ta gamad se jako jako brzo pocela ljustit na rubovima. mnogo pjesama oslo u vjecna lovista. mamu im..
sad przim po kvarku.. so far so good
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Ah Princo, koristim ih samo za narezivanje pjesama koje ću slušati u autu, bacam ga po pretincima i budem zadovoljan ako ne počne preskakati nakon mjesec dana
A njihovi DVD-ovi su tek lutrija, svaki peti ne radiSreća da ih dobijem za 0,4 KM po komadu
![]()
Україна
Previse...toliko ovdje dodju prvoklasni Verbatimi sa TY podlogom.
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Odigro NFS Undercover, Audi TT sux....
Ja koristim Traxdata DVD i Verbatim CD medije....
I, znate kaj? Imam Princo, 5 godina star, i Kvarkov koji je, čini mi se, 3 il 4 godine star... ko novi su, a isto izgledaju "kao da su vodili ljubav s bengalskim tigrovima" + čuvari ()
došao iz splita . . .
bilo je prejebeno . . .
dan predivan, prije posla kavica metar od mora, sunce piči, lagano sunčanje i uživancija . . .
stvarno, dan kakav se samo može poželiti . . .
a na povratku, čim smo prošli sveti rok, -19, stakla se iznutra smrznula . . .
mislim da to dovoljno govori koliko je hladno bilo . . .
idem na spavanje . . .
danas je novi radni dan . . .
laku noć![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Popio kavicu, pročitao 24sata pa ajd na posao!
Ajmo malo veselo, ako je subota ne morate u krevetu do 10 biti!![]()
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
o nema nikoga...
evo šibam na predavanja, neznam kad sam zadnji put bio subotom, al eto...
Morgen.....
Jutro![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Jutro
Moram učiti danas![]()
Україна
Plaćam račune.
Inače se dosađujem.
Popio kavu s dva virtualna frenda s jednog foruma. Dosli na Korculu,pa se javili...![]()
Bookmarks