Kada pokrećeš program desni klik i run as administrator.
Pozdrav
Molio bih ako mi netko može kazati dali je uopće moguće corel instalirati na Vistu ?
Kad sve isnstaliram i trebam pokrenuti program tj. unijeti aktivacijski kod (registrirati ga) ,tad mi izbaci ovo upozorenje :
to start this application for the first time or to activate log in using an administrator level account. from then on you can use any user account to start this application
P.S. Na XP-u sam instalirao bez problema
![]()
Kada pokrećeš program desni klik i run as administrator.
Lijepo piše da trebaš biti admin da pokreneš Corel...
Možda ovdje pomogne...
Probaj desni klik na shortcut, Properties, kartica Compatibility, označi kvačicu "Run this program in compatibility mode for" i izaberi Windows XP...
EDIT: ili probaj prvo Alienwareovo![]()
1. Hvala na brzoj pomoći,bar sad znam da nije do instalacije (instalirao sam i deinstalirao 5 puta)
Međutim ja se prvi put susrećem sa Vistom ,a što je još gore na Hrvatskom su, i pokušavam po tvojoj uputi ovo napraviti ali ne uspijevam
Properties, kartica Compatibility, označi kvačicu "Run this program in compatibility mode for" i izaberi Windows XP...
Propertis =svojstva ,ali ovo dalje nemogu nigdje naći
Bio bi jako zahvalan ako bi mi mogao korak po korak objasniti/napisati
DA ,DEFINITIVNO NEMA KARTICE(BUTON) COMPATIBILITY na shortcatu od Corela ,a od neke druge aplikacije ima ????
Zadnji uredio observer385 : 09-01-2009 u 12:50
Ha, ne znam kak izgleda to na Visti, ali na Windows 7 izgleda ovako...
1.
2.
(probaj staviti i kvačicu dolje, kod "Run this program as an administrator")
Usporedi izgled prozora između mojeg i tvojeg, ne možeš se izgubiti
Onda nađi exe fajl, pa na njemu probaj... Obično se zove Corel.exe, ili tak nekak...
@observer
Daj konvertiraj sliku u jpg, pa ju ponovno uplodaj ovdje, jer se ovaj BMP učitava pola minute na DSL-u.
E hebiga, ne znam onda... zbilja. Probaj sam napraviti shortcut....
CorelDraw X3 bi morao raditi na Visti... probaj updejtati ili slično...
Reinstaliraj onda CorelDraw...
Pročitaj i tu malo...
![]()
Jesi ulogiran kao administrator? Tada bi morao imati opciju "Open as administrator".
http://www.corel.com/servlet/Satelli.../1164926747575
Ovo će 99% rješiti problem...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Bookmarks