Torrent ,rapid ,megaupload ?
i gdje ga na kraju mogu skinuti?
Siemens c35i>Nokia 5210>Siemens MC60>Samsung E300>SE F500>SE K750i>SE Z530i>MDA VARIO>SE K800i> SE W900i>SE K550i>SE K770i>MDA VARIO again...
Torrent ,rapid ,megaupload ?
Evo sta prolazi:
Prolazi sve...e bas sam malprije oso do prijatelja koji je kupio novi komp,malo losiji od ovog sto sam ja naveo...igra nije nijednom zastekala,a sve postavke su na high ^^Code:Processor: Dual core processor (Intel Pentium D or better) RAM: 2GB Hard Drive: 18GB free hard disk space Video Card: 512MB Direct3D 10 compatible video card or Direct3D 9 card compatible with Shader Drive: DVD-ROM dual-layer drive
Yes, I am a criminal. My crime is that of curiosity. My crime is that of judging people by what they say and think, not what they look like. My crime is that of outsmarting you, something that you will never forgive me for.
moze li tko na pm poslat link nekog sajta, torrenta, ili slicno poslat gdje skinut gta4. nasao sma par torrenta.. al nista to.. :S
Siemens c35i>Nokia 5210>Siemens MC60>Samsung E300>SE F500>SE K750i>SE Z530i>MDA VARIO>SE K800i> SE W900i>SE K550i>SE K770i>MDA VARIO again...
ili skineš utorrent , zatim odeš na Pirate Bay, i upišeš "gta iv"...
Što veći broj seedera i leechera, to bolje...
A evo i ljink.... <<<ljink>>>
Pozdrav...
Šteka dost, na granici igrivosti, a baš i nije igrivo dok sam u gradu...Statistics
Average FPS: 21.80
Duration: 37.75 sec
CPU Usage: 96%
System memory usage: 77%
Video memory usage: 55%
Graphics Settings
Video Mode: 1024 x 768 (60 Hz)
Texture Quality: Medium
Render Quality: High
View Distance: 25
Detail Distance: 37
Hardware
Microsoft Windows 7 Ultimate
Microsoft Windows 7 Ultimate
Video Adapter: ATI Radeon HD 4670
Video Driver version: 7.14.10.630
Audio Adapter: Speakers (High Definition Audio Device)
Intel(R) Pentium(R) Dual CPU E2220 @ 2.40GHz
File ID: benchmark.cli
Smanjenje detalja gotovo i ne pomaže...
Driveri su 8.12....
Dual Core 2.4
HD 4670 512 MB DDR3
2GB RAM DDR2 800 MHz
Windows 7...
Svakih pol sekunde malo zašteka, pa je prilično iritantno...
Crack je od Razor1911 (ako to ima ikakve veze)
Jel se može nekak poboljšat performanse?
I, ako može netko, da mi pošalje tu skriptu za grafiku, da mogu sve poštelati... Tnx
Zadnji uredio Mario92 : 04-01-2009 u 21:56
Mozda je jednostavno do tih win-a "7" ili programa u pozadini...na toj konfi bi trebala igra biti ok.....
Yes, I am a criminal. My crime is that of curiosity. My crime is that of judging people by what they say and think, not what they look like. My crime is that of outsmarting you, something that you will never forgive me for.
Ne kužim, dok igram, čujem kak se pali ventilator na grafičkoj, i svaki put dok igrica zašteka, ventilator se stišava, ali to je onak, na pol sekunde... Jel to smeta ventu , ili općenito, jel to u redu?
i meni šteka i to dosta.... pa za sad ga neću
igrati dok ne kupim novi komp....
a stavio sam na minimum detalje...
igra je grafički zahtjevna do bola...
po meni treba imati neku dobru grafičku sa min. 512mb
ja imam 6800gt sa 256mb... ali je grafička u banani![]()
grafička mora biti 256-bitna da bi igra doslovce klizila, memorija je manje bitna... brze ce se vrtit na 256mb-256bitnoj, nego na 512-128bitnoj
Da ali kad kupujem novu grafičku moram i monitor-našao sam grafičku ali nema priključak za moj CRT 19" pa onda i monitor pa je to malo preskupo (950+1200).
Igrica je full dobra i sve,ali je pre pre zahtjevna što se tiče grafičke kartice.
Našao sam na internetu da pretvorite San Andreas u GTA4 (neki pack pa instalirati treba).
Pa, ne treba ti novi monitor....
Koju bi grafičku uzel?
Ako grafička ima DVI (a 99.9 % sam siguran da ima), uz grafičku bi trebao doći adapter DVI-->VGA.... barem sam ja tak dobil.... Tak da bez problem možeš spojiti monitor... a kakav priključak imaš na matičnoj? AGP ili PCI-E?
¸instaliraj posljednje drivere za graficku i to je to... a u igri pod grsphic options stisnes auto configure i to je to
nigdje još nema rješenja za memory leak ili ja nemrem najti.... (igra svako malo zaguši memoriju pa radi na 1 FPS)
dobra stvar je stand-up komičar na srednjem otoku![]()
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Bookmarks