đejms, tišina
idem , počeo mi film, pa-pa
sad će vam bit dosadno kad mene nema![]()
đejms, tišina
idem , počeo mi film, pa-pa
sad će vam bit dosadno kad mene nema![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
došao s posla . . .
sutra repriza . . .![]()
![]()
laku noć svima . . .
a vukiju dobro jutro . . .
pozz![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
@Luna, Zemlja mogućnosti - Greenland.
Država (Danska) ti napravi montažnu kućicu, da onu u raznim bojama, montažnu, plaćaš neku siću i sve 5. Ljeti loviš ribu, zimi se sanjkaš s džukelama, ludnica. Za vrijeme polarne noći se množiš i štancaš male Hrvate (male u dimenzionalnom smislu) i za 500 godina Hrvatska će polagati moralno pravo na Grenland, pa će i Vuki bit zadovoljan i ponositi se grenlandskom baščanskom pločom napisanom na glagoljici.
isss luna daj odi vise u kanadu ili dansku kako drug mile kaze...
sta se zalis stalno...dosadna si vise...
Ja sam na tečaju qbasica sad. Kak je zakon svi kompovi su umreženi i frendu sam upravo share-ao virus koji mu je malo smrdo windowse.
![]()
Di to ima tečaj?
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
mili, ako ti se ne cita, ne citaj. preporucila bih tipku ignore, al brijem da me kao moda nemo's ignorirat
imamo pravo misliti i braniti svoje stavove. ako ti ne pasu, ha sta cu ti ja. u rvackoj je demokracija
e, i da, hajt kad ti se vise neda slusat ta moja kuknjava, daj mi prare i sredi vizu za kanadu! idem odmah!! hoces?![]()
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Ajd djeca, smirite se.... ta današnja mladež...
Bez svađe, fuj fuj svađa... ovaj kindergarten je zbilja huh....
![]()
HAHAHA![]()
Da baš mi je lako, ja sam svoj stančić od jebenih 50m2 digao kredu i održavam od fucking 4000kuna i tako več 4,5 godine. Srečom preko urnebesne štele draga mi se uspjela jedva zaposliti kao trgovac u trgovini mješovite robe(1600kuna) prije manje od godinu dana.
Eto toliko mi je lakše da znam da neče mi banka leći na hipoteku i šutnuti nas troje van!
A živim hvala Bogu i raznim karticama ko mali bog jer djetetu ništa ne fali a i ja si svašta omogučim(još da počnem kukati kako je draga preboljela rak dojke-maligni te ostala bez maternice i jajnika da ostane živa).
Priznajem da je u velegradu jebeno za stanove ali bar posla ima(tko hoče raditi svašta), bar desetak poznanika je otišlo u ZG i okolicu jer ovdje u jebenoj Slavoniji moraš imati Boga za ujaka da ti netko da posao!
Nemoj mi pričati o problemima i mukama jer nisi još ni počela živjeti punim plučima!
Poštuj svoje al poštuj i tuđe jer nikada ne znaš kao je kome.
Ovo me baci u depru, sorry ali morao sam se izlajati jer ne mogu da ne izlaprdam.
UHHHHHH Ajmo ljudi on topic!
EDIT:
Vratio se sa posla, ručao tjestenine u paradajz-sosu i lajem na sve strane po internetu!![]()
Zadnji uredio VuKi : 07-01-2009 u 16:20
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
zakaj bi meni dan počeo normalno?
zar se to ne može dogoditi?
ujutro me probudili, trebalo odgurati auto na servis, koji je ulicu dalje . . .
nije da ih je već bilo 3, ali ajmo mi i njega probuditi da nas bude 4 . . .
i sad zove stari, 1600 kuna servis . . .
nije ni tolko puno, s obzirom na sve kaj su promijenili . . .
ali opet . . .
nadam se da će navečer biti bolje . . .![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
kaj prehranjujes 5clanu obitelj,klince,rezije placas i sve to pa nemas za vizu ili sjedis ispred telke,nis ne radis i imas 0 prihoda..
daj covjece vec se god dana konstantno zalis i kukas,daj poduzmi nes po tom pitanju..s kukanjem ne bus preletila preko bare...
ot: doso sa treninga,sad mali popodnevni odmor...
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Lakše sa prozivanjem. Ja ne vidim da je igdje Luna se obratila ijednom od vas u vezi svojih planova i problema koji joj stoje na putu da ih realizira. To što ste se vi našli prozvanim i pozvanim kritizirati nju ravno je vaš problem.
Stanite na loptu ODMAH da ne bi bilo nismo znali.
citam ovaj topik
jos trcis?jesi odradio koji maraton kako si planirao?
O da, jesam, ali naravno penzionerski, oko 4 sata.
nema veze,svaka cast...
Mogao bih spustit na 3:30 ali jebešga, zajeb je slobodno vrijeme i naravno, lova. Sve ostaje u granicama rekreative.....
bože friš, pa mogu komentirat, neeee
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
Kaj pričaš islandski![]()
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Ne znam šta je trenutno, ali mislim da ne cveta cveće ni u njihovo preduzeće a ako i nešto nađeš, naćeš na Islandskomkoji je za razliku od Grenlandskog nama ipak nerazumljiv jezik
![]()
kakvi ste vi to ljudi..samo bi van išli, a vidite kako lijep dom imate..ccc
Bookmarks