ne, se nije opovrgnuo daljni razvoj modela pod svim platformama,štoviše prihvatili su i android kao opciju
sto uopce ne cudi s obzirom da je nekoliko prozvodjaca nacelno podrzalo android(Samsung,Motorola,HTC)
slažem se, na početku su rekli da neće u blizoj budućnosti biti ičega no ipak su se(očito) predomislili,a budući da su wm mogli pretvoriti u nešo više od poslovnog uređaja, od androida bi također mogli napraviti nešto iznenađujuće dobro...čekamo.
glasina o novom walkmanu....
navodne specifikacije..
- Sony Ericsson Walkman flagship
- slider form factor
- metal housing
- 2.6 inch screen
- 8 mega pixel camera
- 8 GB memory
- Walkman 4.0
- 3.5 mm audio jack
- stereo speakers
- special dedicated music keys on the side
- to be released in the end of Q2 2009.
----------Sony Ericsson----------
ajdee hvala bogu da tom 3.5 mm jacku ako je ovo uopce istina,ali inace su specifikacije jako dobre,samo me zanima ima li kamera bljeskalicu,AF vjerojatno nema
"Neznaš ti kaj je to rock'n'roll mužika
To nije sad vu trendu"
Trebao bi imati AF (ako ima 8 mpx, uvjek stave rezzu prošlog cyber-shot top modela samo bez af-a), a i bljeskalicu. Sad bi trebali početi sa 5 mox mobovima bez af-a.
Jos je uvijek ovo samo glasina,tako da.....
Ako će imati metalno kućište,3,5mm jack,veliku internu memoriju i stereo zvučnike,mogao bi biti pravi pogodak!
simpatican mobitel,lijepo izgleda a ni cijena mu nece sigurno biti velika jer SE u zadnje vrijeme stavlja nize cijene novim mobovima a i ovaj mobitel nije neki hit,jer su sada "u modi" ovi sa 5 i 8 mpx kamerama a ovaj ima 3.2 bez prave bljeskalice,ali sve u svemu ok mob
"Neznaš ti kaj je to rock'n'roll mužika
To nije sad vu trendu"
pa kao što i piše nasljednik k770 stoga pretpostavljam 1700 je sasvim prihvatljiva cifra više manje
Simpatičan dizajn i prosječne specifikacije.
Mene na spoj C702 i K530 - al mob me baš podsjeća nevjerojatno na C702. I softverki i hardverski i po dizajnu.
Here comes the good part, though. They’d realised that they haven’t exactly reached those profit margins in the low-double-digit percentage range they’ve been targeting since 2007. That’s why they’re rethinking their sales strategies. They plan on releasing more high-end devices, rather than the less profitable low-end ones, even if it means releasing less products than originally planned. They’ve been doing exactly the opposite the last 2 years.
He also hinted that they’re developing some kick-ass smartphones for 2010, but refused to give any further info. “At this moment we’re under heavy rain. You have to look for shelter. But when you’re in the shelter you start preparing, for a recovery”, he said. Hit the source link for more info.
nije mi se dalo prevoditi sam, nego sam stavio u google translate. nije bas ispalo kako treba![]()
ali se moze skuziti o cemu se radi
Ovdje dolazi dobar dio, ipak. Oni bi shvatili da nisu oni upravo dosegla granice zarade u low-dvo-znamenkasti postotak raspona što je ciljanje od 2007. Zato su oni rethinking njihovih prodajnih strategija. Oni planiraju izdati više o high-end uređaja, a ne manje isplativo low-end one, čak i ako to znači manje ispuštanje proizvodi od prvobitno planiranog. Oni već rade upravo suprotno zadnje 2 godine.
Također hinted da oni razvijaju neki kick-ass smartfone za 2010, ali je odbio dati bilo kakve daljnje informacije. "U ovom trenutku mi smo pod teškom kišom. Morate potražiti sklonište. Ali kada si u sklonište početka priprema, za oporavak ", rekao je on. Hit izvorni link za više informacija.
iPhone 5s 16 GB
E ovi Google HR prijevodi su legendarni. Uvijek se dobro nasmijem kad ih koristim. A tek kad sam prebacivao španjolski u hrvatski
A što se tiče novog Walkmana s 8 MP i 8 GB memorije s Walkmanom 4.0 ... zvuči mnogo dobro. I ja mislim da nema teorije da puste mobitel s kamerom od 8 MP bez autofokusa. Teško. Koji je trenutno model s najvećom megapikselažom a bez AF-a?
T700, W760, W890 i W595 imaju 3,2 kameru bez AF-a. To je ja mislim najviše ali nisam 100% siguran.
Definitivno počinju uvodit AF u sve uređaje s boljim kamerama (G700 3,2 MP ima fiksni fokus, a G900 5 MP ima AF). Mislim da će odsad svi 5 MP i više bit s autofokusom.
da,ukratko pokušavaju nam predstaviti novi high end uređaj zajedno sa novim planom proizvodnje više takvih a manje low-end koji si buli primarni u 2007/8
Bookmarks