N82 bez razmišljanja.
Bolji fotoaparat,video,ekran,symbian....
Evo planiram uzeti HTC touch diamond i još jedan mob sa odličnom kamerom....
Dvoumim se između ova dva navedena mobitela,kamera mi je važna(valjda ste skontali.......),veličina ekrana takoder ali im je ista tako da to nije važno,sto ja znam........eventualno brzina i jednostavnost
Koji bi vi uzeli?
N82 bez razmišljanja.
Bolji fotoaparat,video,ekran,symbian....
n82 po meni... velika prednost je symbian OS u poredjenju sa dummy sony ericssonom.
rekao si da ti je kamera najvaznija,oba imaju 5mpx kamere sa xenon flashem tako da daju najbolje slike u 5mpx klasi,pogledaj usporedbe fotka pa se odluci.
a ako ces dalje spomenuo si brzinu i jednostavnost, mislim da tu SE pobjedjuje jer je jednostavniji od symba,a i dosta rijedje ce se zalediti i slicno. to je moje misljenje.
ja bi se odlučio za N82...
N82 ima veći displey, symbian (nisam baš nešto primjetio da se "zaledi", a i brz je), više interne memorije, dobiješ 2GB karticu uz njega
a nitko još nije spomenuo da N82 ima W-Lan (koji jako dobro radi) i GPS (koji isto tako radi bez problema), 3,5mm izlaz za slušalice, stereo zvučnici + bolje video snimanje (VGA naspram QVGA kod k850)
Jedino što k850 ima bolju bateriju... ali i n82 može izdražti dva dana...
Soft je možda jednostavniji na k850, po brzini mislim da su tu negdje, ali je po funkcijama N82 u prednosti...
i jos jednu bitnu stvar ste svi zaboravili reci:K850 je imao a mislim da ima i sada jako velikih problema sa firmwareom,pa se cesto dogada da mob steka,restarta se,a a sam imao u rukama jedan sa kojega se cak nije moglo zvati ni slati nista preko bluetootha.hardver je na k850 odlican ali SE jos nije uspio napraviti neki stabilan fimware za njega pa preporucujem N82
"Neznaš ti kaj je to rock'n'roll mužika
To nije sad vu trendu"
Imam K850 nekih 2 mj, software je stabilan ova zadnja verzija hardware po meni i nije nešto kvalitetan, vide svi ostisci od prstiju itd...
N82 nisam imao, no ima bolju kameru i symbian koji nosi puno mogučnosti, koje ako nisu potrebne tada možda zbog jednostavnosti uzeti k850.
No mišljenja sam da je N82 kompletniji mob.
Evo čak SE fanovi (ukčljučujući i mene) ti preporučaju N82. K850 je nekompletan i bugovit model + N82 ima symbian.
Hvala svima na odgovorima,ali zahvaljujući našoj prometnoj policiji zasad odustajem od kupovine![]()
neka malo razmisli sta mu treba ali po mom ukusu sambyan se nemoze izbjec![]()
Bookmarks