pitanjce...
citam po nekim recenzijama da ej uzasno lose napravljena tipkovnica na g810. da je pisanje poruka na njemu totalno lose. koja su vasa iskustva? to mi je jako bitno jer samaram preko 500 sms-a na mjesec
pitanjce...
citam po nekim recenzijama da ej uzasno lose napravljena tipkovnica na g810. da je pisanje poruka na njemu totalno lose. koja su vasa iskustva? to mi je jako bitno jer samaram preko 500 sms-a na mjesec
http://www.simpledirectoryanalyzer.tk
Besplatni .NET program za analizu bilo kojeg foldera na racunalu.
ma tipkovnica je odlicna....ja tipkam krcato i nema nikakve mane sto se tice tipkanja...
jedino sto me smetalo na pocetku je kad zelim nekom odgovorit na poruku moram u options-reply-via text message...
a na mom proslom mobu (g600) sam trebao samo kliknut tipku u sredini...
sad sam se vec naviko na to pa me toliko ne smeta...al me uzasno iritiralo na pocetku...
i ne pise vrijeme dolaska poruke...mora se ic pod options-message details i onda tamo vidit kad je poruka dosla...
jednostavne stvari su iskomplicirali...
Slazem se s tobom u vezi tipkovnice. A sto se tice ovih komplikacija sa raznim izbornicima, slazem se , kompliciranije je nego na G600, ali ovo je ipak Symbian.
Na svim Symbianima je tako ili jako slicno , i na velikoj vecini ne mozes vidit vrijeme poruke bez komplikacija (:S).
Ali to je sve zanemarivo naspram svih dobrih osobina ovog mobitela! It rocks!![]()
http://www.simpledirectoryanalyzer.tk
Besplatni .NET program za analizu bilo kojeg foldera na racunalu.
da ne otvaram novu temu, pa da pitam ovdje.
posjedujem g810, ali sam nešto sumnjičav . nemam ga dugo, i nisam vidio kod nikog takav telefon još, pa me zanima kakav je punjač kod ostalih.
mislim da ovaj što ja imam nije original, pa me zanima da li može uslikati netko da vidim kakav je punjač i kakvu naljepnicu, tj. oznake ima na sebi.
kod mene je onaj gdje se kabel izvlači po želji (dužina), a pritiskom na onu tipku se vrati. nema nigdje da piše samsung. ima samo oznake voltaže, jakosti struje i frekvencije i takve gluposti.
googlao sam, ali nisam ništa pronašao.
hvala
Zadnji uredio digidoo : 02-06-2009 u 12:41
Bookmarks