Taj mobitel bi trebao imati opciju da dodijeliš svakom kontaktu više brojeva, pa onda postaviš koji je default za SMS a koji za poziv.
Posto se nalazim u VPNu i za sve privatne pozive moram ukucati predbroj 99 da li postoji neki program ili opcija na N73 koji bi to mogao odraditi za mene prilikom poziva? Dok sam imao kineza T808 on je imao opciju IP Dial i tamo sam ukucao predbroj i on je prilikom poziva sam ubacivao predbroj...
to mi je bitno jer kad saljem SMS nije potreban predbroj pa je malo nezgodno da umemoriram sve kontakte sa predbrojem i onda brisem svaki put prije slanja SMSa...
Taj mobitel bi trebao imati opciju da dodijeliš svakom kontaktu više brojeva, pa onda postaviš koji je default za SMS a koji za poziv.
Nokia: 3310 -> 3330 - > 7650 -> 3650 -> N70 -> 6288 -> 5800 XM
Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij
A da možda probaš dodati Grupu u imenik.
i onda kopiraš sve brojeve koje želiš u grupu/skupinu i dodaš im taj predbroj.
...e oprosti, što nemaš za te brojeve koji su pod VPN-om skračeno biranje npr. 202 itd. Mi u firmi imamo tako i samo biraš skračeni broj, odnosno odabranom kontaktu pridružiš skračeni broj, postaviš ga kao defaultni, a za SMS koristiš čist broj (koji je već).
Probaj sa aplikacijom IP Call for S60 3rd Edition
A ako ništa od toga, onda kao što i namjeravaš napraviti, mala preporuka radi sve preko Nokia PC Suite-a.
Zadnji uredio HCSC : 06-01-2009 u 00:20
HC4L
Bookmarks