Cemu komplicirati sa necim sto imas kod nas u oglsniku za slicne novce ???!
A ako bas hoces iz mira raditi nemir obrati se na XDA forum i sve ces saznati.
.
.
Hm. Naisao sam na HTC Fuze(AT&T verzija Touch Pro-a) i sad me zanima da li se moze instalirati originala htc touch pro os? Naravno i ovamo je windows mobile pro 6.1 ali ima one glupe AT&T shortcute koji mi ne trebaju niti ih mogu koristiti. Inace ovakav tel se moze naci za nekih $500 + shipping.
poz
YumIRC:
http://www.yumirc.org
Cemu komplicirati sa necim sto imas kod nas u oglsniku za slicne novce ???!
A ako bas hoces iz mira raditi nemir obrati se na XDA forum i sve ces saznati.
.
.
ONE X & Sensation & Desire by HTC
Da, nasao sam na xda forumu. Kod "nas" se moze naci za 350e HTC touch pro?
YumIRC:
http://www.yumirc.org
ja sam prijatelju bio narucivao X1, vise ne vjerujem u te sve price kako je nesto jeftino.
plati se postarina, plati se carina brdo para (one sheme GIFT i te su obicne gluparije) a da ne govorim o stepnji da li ces dobiti sve u jednom dijelu i sa svom opremom.
OT: ja sam se stvarno zapalio za touch pro, jer sam bio donio odluku da od sad koristim samo mobitele za full qwertz tipkovnicom, nikad vise ove virtualne ili obicne tipkice.
cekam da cijena malo padne ili da dode u ponudu tele2 pa cemo vidjeti, nadam se da cu biti u stanju nabaviti uredaj, vidim da su korisnici vise manje odusevljeni.![]()
Bok Srki
htio sam se nadovezati na ovu tvoju zadnju rečenicu.
Ja sam već dva mjeseca ponosni vlasnik Touch Pro-a kupio sam ga čim je stigao u Hrvatsku u Mikronisu i moram ti reći da se svaku kunu isplati taj stroj.Gazim ga maksimalno 100 sati razgovora , mail ,net ,PDF,Power point itd. nema greške
Pozdrav..već izvjesno vrijeme koristim htc (mda po T-mobil-u) Touch Pro i mislim da sam napravio malu glupost.
Naime nije mi se svidio Mireo pa sam htio instalirati Igo 8 navigaciju..da bih to mogao morao sam izbrisati Mireo sa kartice a u isto vrijeme Igo 8 ne radi uopće na HTC-u.
Trebao bih pomoć..Dali bi mi želio iskopirati Mireo sa svoje kartice i poslati na maill soony42@gmail.com..hvala..
P.S. ja sam u Zagrebu (nažalost slobodan sam samo nedjeljom)pa ako je "preveliko" za maill možemo se naći na kavi pa da to skinem na laptop..kasnije sam instaliram..![]()
Posto imas Vario IV i sa njim imas (barem si imao) orginal viaGPS 3.0 BE obrati se u Mireo i reci da si slucajno formatirao karticu i oni ce ti instalirati ponovo orginal soft.
Jednostavno i bez puno kompliciranja.
p.s. iGO8 imas TU
p.s.2. Kupi si jos jednu karticu za ostale programe......![]()
ONE X & Sensation & Desire by HTC
meni nije los mana mi je sto se brzo izgrebe ako dovoljno ne pazi jeftini su materjali ali je ekran super svidja mi se vga rezolucja po meni je najbolji touch hd
Bookmarks