Jučer odnjeo skroz zblokani K610 na servis i sad mi isu gotovi... Kažu da je softver skroz zblokan, ali da će do pon biti gotovi, nadam se da će biti gotovi do pon...
(10 znakova)
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Jučer odnjeo skroz zblokani K610 na servis i sad mi isu gotovi... Kažu da je softver skroz zblokan, ali da će do pon biti gotovi, nadam se da će biti gotovi do pon...
[move][/move]
Od proslave Nove godine nikako spavati normalno!
Bio u gradu od 8, kupio hlače(LotusCloneJeans) gledao malo mobitele u TELE2 ponudi i sada ručao pa za komp!
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
Sta ti znas gdje su ojre skrivali... U CRT monitor mozes bar 100 iljada sakrit,a LCD je za kartice...![]()
Lol, priznajem da sam i ja tuko starog crt-a, ali samo zato jer je imao velike ravne plohe koje su zvonko odzvanjale pod šamarimaA da ne spominjem specijalne efekte koje je pri udaranju prikazivao na ekranu.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Yup, zagrliš ga, malo mu tepaš i okineš degauss - priceless
Damn, I miss 'im. Prodao ga nekom klincu za 300kn![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
ja moram priznati da nisam nikada mlatila po ekranu. zaista. al je zato kuciste na starom kompu bilo vrlo reljefnomeni su srecom objasnili gdje ga najvise boli
![]()
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
ne znam, nisam imao tu potrebu . . .
tj. potrebe je bilo, ali se to riješilo na drugi način . . .![]()
![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Nikada ni pomislio da udarim po kompu, tipkovnici, mišu, monitoru!
Nego lagano kulerski se zaputim prema kuhinji i izgrdim potiho sebe zašto nema u frižu pivkana ladnoga!
Ili kada sam stvarno ljut onda ništa više nego restart dugme![]()
George Eliot
Ovaj novi komp nije dobil batina od mene, onaj prije sam mlatio po monitoru jer je CRT požutio, pa sam ga šamarčinom malo otrjeznil.... Ali, moj prvi komp (P I 133 MHz, 40 MB RAM, 1 MB VRAM) sam morao lupati nogom svaki put kad sam čul da se ventilator prestal vrteti.... bila su to vremena (prije oko 8-9- godina)...
i ja sam lupao po starom crt monitoru...ah lijepa vremena... a u zadnje vrijeme mi se desilo da sam se toliko iznervirao i udario odozgo po tastaturi da su mi pukle one dvije nozice koje se rasklope pa drze tastaturu malo odignutom... vrlo tesko je bilo koristiti tastaturu bez njih :cries:
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
mom nije nikaj krepalokazem, gad bi i danas perfektno radio
al jbg, nasljedila sam ipak "mocniji" komp, pa je siroce moralo u mirovinu
![]()
Hvala Ti Bože...
Skinuo GTA IV...
Jer su vidjeli onaj smajli?
Nda, kad smo vec kod toga, i ja sa jedan od kompova morao mlatit, naime imao je negdje neki los kontakt pa osim sto se smrzne pokaze i zbrljotine po ekranu. Onda gasenje, ZBAM, paljenje, i onda radi jos neko vrijeme.
A i noviji su znali dobit, ali to cisto rekreativno disciplinski, da ocvrsnu...
OT: sad se probudio, razmisljam sto dalje...
Pijem PAN koji je ostao kupljen za Novu jer sam Međugorsko vino za bambus pocuclao umjesto njega!
I tražim nove melodije za mobitel.
George Eliot
Heh...najgore ti je kad komp perfektno radi. Najteže je nažicat starce onda lovu za novi
Nego, ja sam svog lupao po kući...monitor nikad. A evo zadnji put kad sam ga lupio (prije mjesec dana), bilo je sudbonosno po hard disk.
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Bookmarks