uzmi neki download manager pa probaj
Evo ovako otisao sam na stranicu soft32.com i htio sam da skinem jednu igricu...ali mi je pokretao preko DAP-a...i onda mi pukne veza i nece da skida!!!
ja sam sad izbrisao DAP,ali mi sad nece nikako da pokrene download, ni automatski, a nece ni preko onih mirrora!!!
da li neko zna kako to rijesit,by the way koristim operu!
###1410989180026
uzmi neki download manager pa probaj
Nokia 6060 -> Nokia 6030 -> Samsung e700 -> Samsung -> e800 -> Sony Ericsson k510i -> Sony Ericsson k700i -> Samsung e250 -> Samsung j700 -> Samsung e250(again) -> Samsung S5230 - tocco lite
:)
aj mi neki predlozi...ak nije problem
###1410989180026
Sto ti se konkretno dogodi kada kliknes na mirror?
Yes, I am a criminal. My crime is that of curiosity. My crime is that of judging people by what they say and think, not what they look like. My crime is that of outsmarting you, something that you will never forgive me for.
pocne se otvarati stranica koja se nikad ne otvori! pokusao sam i sa novom operom i FF i Chrome IE...sve moguce eto nisam jos samo Safari...hehe
virusa i sl nema provjereno!
###1410989180026
Optimiziraj mrezne postavke,i internet opcije s Tune up 2008/9...
odavno sve uradjeno...evo pokusao sam sada sa novo instalacijom FF i Chrome...i jos jednom Opere...jednostavno nece!!!
ponovo sam nabacio i DAP,i sa njim automatski mi pokrece download, ali nakon sto skine jedno 25MB pukne veza...i nece da je uspostavi ponovo!!!
izbrisao sam DAP ali stvar ostaje ista!!! nece da pokrene download!
###1410989180026
a da deletaš firefox folder u application data 'Tu se nalaze sve postavke za ff.
pokusao vec... ima li jos nekih mogucih rijesenja???
###1410989180026
hmmm....imo sam i ja takvih problema....nisam nis uspio i na kraju sam instalirao nove windowse......
....DULCE ET DECORUM EST PRO PATRIA MORI....
Samo ludak prkosi jacima od sebe i izlazi kao pobjednik!
Probaj Internet Download Manager(IDM)
ma novi Winsi mi u ovom trenutku ne dolaze nikako u plan...ali bas nikako!!!
###1410989180026
Onda otresi system restore na neki razumni datum u proslosti... Tko zna sta si tamo zabrljo...
ma vidim i ja da mi to jedino preostaje... hvala na odgovorima!!!
###1410989180026
a da jednostavno probaš vaditi negdje drugdje??
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Niste ni razmotrili opciju da je problem u njihovom serveru,bazi...? Daj nabaci link ako nije problem da ostali pokusaju da utvrdimo radi li ostalima?
Yes, I am a criminal. My crime is that of curiosity. My crime is that of judging people by what they say and think, not what they look like. My crime is that of outsmarting you, something that you will never forgive me for.
ma nije mi to neki problem....samo mi bi nekak cudno!!!
LINK
###1410989180026
Meni sve normalno,download pocme...![]()
pretpostavljao sam da ce vam normalno radit...jer sam pokusao i ja u medjuvremenu kod jarana...ide po ko loju!!!
###1410989180026
Bookmarks