E, jeste lumeni- nitko nije skužio moj post.
Bio sam na ŠRC Šalati- na klizanju
I nakon nekih 8 godina, čak mi i dobro ide klizanje, sjetio sam se normalno klizati- jedino ne znam kočitiAli zato postoji zid
![]()
Sad si me sjetio.
Fakat je zanimljivo i idilično to mjesto. Jesi vidio kućice, k'o od lego kocaka.
http://upload.wikimedia.org/wikipedi...2007-07-11.jpg
Imam prijatelja koji je bio, ne u Upernaviku, nego u Nuuk-u, (najveći grad na GR), i napalio me da odem tamo turizma radi
Jedino je malo jebeno sad, kad je polarna noć![]()
E, jeste lumeni- nitko nije skužio moj post.
Bio sam na ŠRC Šalati- na klizanju
I nakon nekih 8 godina, čak mi i dobro ide klizanje, sjetio sam se normalno klizati- jedino ne znam kočitiAli zato postoji zid
![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Frend te napalioHahahahaha
Pa klizanje, to je fora - ja nikad nisam naučio klizat - nisam imao prilike :/
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Ja sam te skužil...
Sjedim na kompu - vruće mi je....
"Antonio, vruće mi je..."
Ja ne znam rolati- ali pretpostavljam da bi trebalo biti jako slično klizanju.
Odi na neko klizalište, bilo je par tipova koji su samo stajali na mjestu (izgledali su izgubljeno) i bojali se da će svaki pokret rezultirati padom, usput su izgledali i kao da će se posrati, uglavnom ne bi bio jedini koji ne zna- ako te to brine.
A i nije problem, ja sam se u 2 minute sjetio (2 minute klizanja držeći se za ogradu- s nekom djecom).
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Idem pogledat Mirka... Valjda ce pobjedit...![]()
Ma, već 15 minuta borba počinje za par minuta.
Sad isto, "Idemo u Japan, najavili su..." i reklame...
Ali ona igrica, Cro Cop ultimate nešto u 24 sata
Koji smjeh.
Grafika iz 1993.
Evo Mirka !!
Mirko srušio tipa od 218cm i 150kg.![]()
Pa obično se počne sa ogradom, pa kad se dovoljno stabiliziraš odmakneš se metar od ograde i tako dalje...![]()
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Ali bilo je malo opasno kad ga je lovio po ringu.
OT: Skinuo neke epizode Dextera i gledam mr. Grah.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
pa vidis da su to montazne! to se vidi. marles i to.
a dodje se ledolomcima. i zrakom. pa vidis da je tam skroz desno na slici neka k'o pista.
i sve je to kul, al nema zelenilaja bih poludila bez zelenila.
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Imaš zelene kuće
Evo, ja otkrio da mi je mobitel dekodiran.
Ne znam kakoAli, poklonjenom konju se ne gleda u zube
![]()
jejiii danas urnebesbila na friz, baš sam lijepa
![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
ne mislim
znam![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
Ko sta bi Alf reko: I'm just asking...![]()
On je išao avionom u Nuuk, linije s Danskom su redovite. Pretpostavljam da se i brodom može doć. Ledolomac ti ne treba jer golfska struja dovoljno grije more da se ne zaledi![]()
Što se sivila tiče, on isto zbori. Kraj je prelijep ljeti (koliko se to može nazvat ljetom). On je tada i bio, a mogu zamislit koim se opijatima pucaju domorodci za vrijeme polarne noći da ostanu normalni.
Najluđi je epilog ove priče o frendu, nakon posla na Grenlandu, u Kopenhagenu je zbario žensku iz Murmanska u Rusiji, koji se isto nalazi iznad arktičkog kruga![]()
probudio se . . .
ošišah se i sad malo obaviti zadnje sitnice prije nove . . .
danas urnebes . . .
see ya![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
pozdrav svima...
odo malo prileći...
malo odspavati, pa onda čišćenje auta pa spremanje ...![]()
Malo sam promatrao...dali se to samo meni čini ili je bbbrljo uvjek veseo, veseo i vesoe...to je za svu pohvaluno uz dužno poštovanje ja mislim da čovjek ne može tolko biti sretan bez pripadajućih primjesa koje ti stvaraju osjećaj sreće, poneke i iluzije pa zamišljaš lijepe stvari i uvjek si veseo i veseo
![]()
![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Bookmarks