Dobar dan svima.
Sjedim u autu i slusam radio...
idem polako . . .
sutra dizanje jako rano, valjda ću se probuditi . . .
noć![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Dobar dan svima.
Sjedim u autu i slusam radio...
'morgen! Gledam beverli hils djecu "cvijetja" i spremam se za job interview, neku cugu i tko zna što još..
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Kupio si jeftinjake od slušalica...
Philips SHE1350....
I nisu tak loše...
Vidim spominjali ste Operaciju Trijumf, meni je Ana favorit od samog početkaI glasao sam za nju par puta kad je bila nominovana, a nikad prije nisam glasao na takvim ili sličnim emisijama
Inače sam trenutno u rodnom mi gradu Bos. Gradišci, pa sam juče bio u jednom od 2 novootvorena KonzumaNemaju ni grijanje, kasirke se smrzavaju. Počeli su nas preplavljivati inostranim kapitalom
(nakon Mercatora, eto i Konzuma)
Україна
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Delal sam kobase![]()
Luna, ja ti u zadnje vrijeme gotovo ništa ni ne gledam na TV-u, osim OTGala se nikako ne propušta, a pogledam sigurno i 2-3 dnevne emisije sedmično. (kod nas imaju i vikendom, na novoj ne).
Pored Ane mi je Vukašin favorit broj 2, jer odlično pjeva.
Ana osvaja skromnošću, jednostavnošću, neiskvarenošću, baš je slatka![]()
Україна
ja DE ne gledam, nikako mi ne odgovara termin. to mama prati
meni vukasin super pjeva (kad je pjevao klatno ostala sam bez teksta, ma bolje od van gogha!!), ali je grozna osoba.. al da, ocito imamo iste favorite![]()
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Mah, i kod mene je stalno od -2 do -4... Hladno mi u kući, pored centralnog sam i klimu morao upaliti
@Luna: kod nas su dnevne u 22h, bolji termin nego 17.15 u svakom slučaju.
Україна
jahuov viđet kaze -2, fajerfoksov adon kaze -3. ledeno u svakom slucaju. al opet ne ko u kanadimalo prije pricah s frendom iz edmontona, kod njih je preko -20, i njemu to pod normalno
waaahahaha, canada
Ma lol. Sto je tebi tak dobro kod zime. Hladnoca ili snijeg?
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Nijedno, vec je rekla da bi ona radije u kisni dio Kanade.![]()
Ne znaš kaj je gore. :bljak:![]()
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
idem......... eadem, idem........
Fuuuuj, kiša, hate kiša...fuuuuuj
Nego, eto otišao, ostavio mob i vratio se kući bezveze, jer nije mi lik uspio spustit verziju firmwarea da ga mogu hakirati. Nemam sreće...
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Net je pun takvih videa gdje se auti po cesti kližu k'o na Šalati. Zabavno za gledat, ali ne ako je auto tvoj.![]()
jooj..kad će više sutraaaaa
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
nakon kaj prođe danas...![]()
a lažeššššš
![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
Bookmarks