Pazi mene budale,idem sad na nogomet,a vani 2 stupnja...![]()
Ja malo odspavao, sad surfam, uskoro odlazim.![]()
Україна
Pazi mene budale,idem sad na nogomet,a vani 2 stupnja...![]()
zika + komp + net + cedevita od limuna = chill out . . .![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
smuc, u zegeu je -2. citav dan temperatura u minusu. ne cvili
brljo, cedevita je kancerogena![]()
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
O, Luna, zaručila se pa zapustila forum
Danas je čak i snijeg padao- barem u Sesvetama.
Da, Luna, zašto si stavila da nitko ne vidi kad si online. To neke voajerske šeme ili...![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
georgy, bez brige, tu je luna.
ak ne postam to ne znaci da vas ne nadgledam.
luna aka oko sokolovo
i invisible status imam vec jako dugo, vise od pola godine. i da, neki me vide![]()
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
,,ha a neki si programiraju da im se komp logira na cafe ono ranom zorom ,tak da ih vide neki pa da ihmogu pitat a kaj si radila tak rano ujutro...jaooooo
svega tu ima..
![]()
ali bas svacega ima... ccccccccc
It's nice to be important, but it's more important to be nice
..a nije bilo jabuke?
Backupiram staru memorijsku karticu, ali mi ne ide...jer je nova HC, a moj prastari Card Reader iz HGšrota ne podržava taj "novi" standard...
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Testiram web'n'walk- ali lezeci
Inace, gledam dr. Kucu.
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
cuki ispao![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
ko, sta, u kojem gradu?
a i ti to gledas
ma bzvz.. naspram ostalih zemalja OT je u nas rvata slabo gledan, a imamo i malo ljudi naspram ostalih zemalja, samim time i manje onih koji glasuju.. ane je spasena s glasovima drugih zemalja, a ne zbog nas rvata..
ispravak netocnog navoda, vukasin je rodom bosanac, opce ne znam zasto mu pisu da je iz bosne kada nije, kad je rat poceo oso u beograd, on je bosanski srbin.
i da, srbi ekšli glasuju za rvate, kazem ti da malu ane obozavaju, nikola je ispao (koji je srbin) a ane ostala. sigurno ne zahvaljujuci glasovima iz rvacke.
da da religija je kriva za sve![]()
Ne tješi me...jedino što može pročitati te kartice je moj mobitel, koji je na servisu...pa ne mogu napraviti full backup/restore prije nego dobijem natrag mobitel, što me frustrira...
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Gledao sam Otvoreno- uglavnom mi se cini grozno.
Ona voditeljica tamo prekida skoro svakog kad hoce nesto pametno reci, bezveze podize glas...
Pola gostiju, kad im se postavi skakljivo pitanje (u njihovoj domeni), u potpunosti izbjegava odgovoriti na pitanje i pocinje pricati o necemu sto na kraju od njih cini dobrotvoritelje i ne znam sta sve ne. Sve u svemu- vise ne gledam otvoreno.
Mario- nekako bi mi bilo cudno da nijeAli, zbog toga mi je to odlicna serija.
Vidim da "internet i hodaj" radi i kad stojim, lezim ili sjedim.
E, da, zna li netko koliko kb "jede" prosjecna upotreba msn- a na mobitelu?
Laku noc.
Bookmarks