Join Today
+ Odgovori na temu
Stranica 1 od 2 1 2 PosljednjiPosljednji
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 31
    Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    May 2008
    Mobitel
    N86
    Operater
    Eronet
    Godina
    32
    Bodovi
    7.321
    Nivo
    20
    Bodovi: 7.321, Nivo: 20
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

nokia 6120C ili neki drugi

= Citat = Izvorno postao letitgetme Pregledaj post
    može pomoć
    Naime posjedujem 6120c, oplemenjenu sa 4gb micro sd karticom.
    Odnedavno je galerija poludila, da se tako izrazim, jednostavno mi zabloka cijeli mob. Ali to nije najgore od svega. najgore je to što sada više ništa nemam od podataka na kartici. Jednostavno su uništeni.
    Napominjem da je soft najnoviji 5.11, do povremenih blokada je dolazilo i ranije prije nadogradnje, ali ovo....
    niš to ti je do kartice to se i meni dogodilo, naime kartica je ispala iz putnjae nemam pojma tako mi je frend reko.
    to se dogodi kad stalno prebacuješ karticu iz moba u mob meni se dogodilo dok sam slušo pjesme i prebacivao preko blututa ali može da se dogodi ovako iznenadno sve to ovisi o kvaliteti kartice.

ljudi sad ja imam nokiu 6151 i sve što mi nedostaje na tom mobitelu je bljeskalica i pobrzavanje videa. vidim da to ova nokia 6120c ima.cjelu sam temu pročitao i vidim ima svega i svačega i neznam šta znači to simbian ili S60 ne kontam to.

dalje 15 mi je god mobitel koristim za snimanje i slikanje pretežito i za slušanje muzike kao mp3.kamera kako sam vidio u prijatelja je puno bolja od ove moje nokie(što je obrnuto u ondosu sa expres muzic naprema 6151) i bljeskalicu nisam isprobao u mraku malo sam tako šnjufao po mobitelu ali opet kažem nisam neki poslovni čovjek ne koristim internet stalno zovem malo pišem poruka.

a baterija a šta joj ja mogu ako s puni 2h i traje 2 dana meni je to super (ova se moja puni 12h a traje dva dana) ali ne mogu vjerovat da se ne može izgasit zvuk kamere ili onaj zvuk kad palim mobitel to me nervira za ubit.
    mislim pošto idem u školu i trebam ili upalit ili izgasit mobitel a one na sred sata trtrtuuuuuu ili kad treba nekog uslikat a da to on ne čuje.
    ako mobitel ima još kojih mana za moje potrebe osim zvukova kamere nek mi netko kaže i jel ima kakav drugi mobitel za moje potrebe a da nije ciplja da nije na rasklapnje,da je izdžljiv (puno mi mobitel puta ispedne iz džepa dok se vozim na motoru) i da ima bljeksalicu.

i još jednom šta znači taj simbian jeli to poslovni mobitel jeli to neka posebna verzija (kao npr. M u BMW-a) hvala ili me bar uputite na link o tome. hoći kupit taj mobitel ali se bojim šta se krije u tom simbianu
    Zadnji uredio //Wild-Boy\\ : 29-12-2008 u 00:34
    brže i lakše skidanje sa rapidshare,megaupload i sl.
    http://cafe.mobil.hr/threads/67233-L...galno?p=924485

Tek rođen Postignuća:
    SocialVeteran50000 Experience PointsOverdrive
    Nagrade:
    Activity Award

Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    iPhone 16 Pro
    Operater
    HT
    Bodovi
    63.496
    Nivo
    61
    Bodovi: 63.496, Nivo: 61
    Ukupna aktivnost: 100,0%
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ukratko i na brzinu:
    Symbian je jedan od operativnih sustava (OS) za mobilne uredaje, što iste karakterizira kao smarthphone uređaje, lajički rečeno nešto kao Windowsi za PC. Dok je oznak S60 jedna od verzija Symbiana (najpopularnija i najraširenija). Sve u svemu masa mogućnosti te velika mogućnost software-ske nadogradne i prilagođavanja korisiku. Više imaš tu (što preporučam tebi da si obavezno pogledaš) te tu, tu i tu + ostalo samostalno traženje na forumu.

Sve si mislim da tebi nije potreban takav uređaj, pogotovo ono što ti navodiš kamera + video. Sama kamera i video snimanje tog uređaja nisu... (mada za Symbian imaš veće video mogućnosti, mislim veća podrška video player-a). Ali bože moj, možeš probati i sa Symbian modelom. Što se tiče dobre kamere, pogledaj npr. SE modele.

Pošto je ovo rasprava o 6120, a ako želiš da ti netko drugi što drugo preporuči otvori temu odgovarajućeg naslova u ovom dijelu foruma.
    HC4L

stargazer Postignuća:
    VeteranTagger Second ClassOverdrive50000 Experience Points

Datum registracije
    Sep 2004
    Mobitel
    Note9
    Godina
    39
    Bodovi
    56.617
    Nivo
    58
    Bodovi: 56.617, Nivo: 58
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

nokia 6120C ili neki drugi

= Citat = Izvorno postao Black3005 Pregledaj post
    dalje 15 mi je god mobitel koristim za snimanje i slikanje pretežito i za slušanje muzike kao mp3.kamera kako sam vidio u prijatelja je puno bolja od ove moje nokie(što je obrnuto u ondosu sa expres muzic sranje naprema 6151)i bljeskalicu nisam isprobao u mraku
    Slike po danu u dobrim uvjetima su ok, po mraku ti ni reflektor neće puno pomoći jer su pune šuma i blijede. Bljesklicu zaboravi, kao da je nema.

malo sam tako šnjufao po mobitelu ali opet kažem nisam neki poslovni čovjek ne koristim internet stalno zovem malo pišem poruka.a baterija a šta joj ja mogu ako s puni 2h i traje 2 dana meni je to super(ova se moja puni 12h a traje dva dana)
    Za pozive i poruke će te služiti kao i svaki drugi mob, tu nema razlike između symbiana ili nekog drugog moba sve je to isto. Baterija traje ovisno o korištenju: meni najčešće bude po 3 dana, ali ne koristim puno poziva.

ali ne mogu vjerovat da se ne može izgasit zvuk kamere ili onaj zvuk kad palim mobitel to me nervira za ubit.mislim pošto idem u školu i trebam ili upalit ili izgasit mobitel a one na sred sata trtrtuuuuuu ili kad treba nekog uslikat a da to on ne čuje.
    Zvuk kod paljenja se može ugasiti, a zvuk kamere isto samo u tom slučaju moraš patchirati mob prema ovom tutorialu.

i još jednom šta znači taj simbian jeli to poslovni mobitel jeli to neka posebna verzija(kao npr. M u BMW-a) hvala ili me bar uputite na link o tome.hoći kupit taj mobitel ali se bojim šta se krije u tom simbianu
    Symbian ti otvara puno više opcija pod uvjetom da ti trebaju. Ako ih nećeš koristiti onda ćeš imati samo malo skuplji "obični" telefon, ali u tom slučaju onda bolje uzeti kvalitetniji multimedijski mob nego symbiana.

I btw, 6120 je daleko od multimedijalnog moba. Mp3 player je loš, galerija je osrednja kao i kamera, 2,5mm utor za slušalice te ograničava na korištenje užasnih nokijinih sluški. Plus joj je što uz dodatne programe možeš otvarati masu formata videa, dokumenata (office, pdf) itd, ali je pitanje treba li ti to ili ne. Moj savjet ti je da zaobiđeš ovaj mob jer ti tražiš nešto jednostavno i multimedijski orjentirano.
    Keep calm and fastboot oem unlock.

Datum registracije
    May 2008
    Mobitel
    N86
    Operater
    Eronet
    Godina
    32
    Bodovi
    7.321
    Nivo
    20
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    imam nokiu 6151 i ne treba mi puno bolji mobitel od njega ali ****** godine ga ubijaju za oko mi je zapeo nokia 6120c i sve je super onako mobitel u redu sve mi se sviđa ali onda vidim da je simbian.

pomalo znam o tome ali jako malo a opet dovoljno to je ko neki windows kako bi na mobitel mogao imat aplikacija i toga i to je dobro jer meni mobitel nema posebnu namjenu koristim ga za svašta.

ali navjiše za što koristim mobitel je snimanje video zapisa ova nokia 6151 mi ima onako dobru kameru ali mi je krivo što nema bljeskalicu.
    ali opet treba mi mobitel ko nokia 6151 sa poboljšanjima eto tako nekako da nije previše napravljen za jednu stavku(kao npr. expres music za muziku pa mu je kamera katastrofa)

evo malo sam i o tom simbianu sazno i to što se nanjega mogu instalirati programi slični ko na kompu to mi je u redu nije ni to loše.

ali kužite meni treba univerazlan mobitel i mislim da je je ova nokia prava samo da nema previše mana.
    ne treba mi mobitel koji je previše nabudžen za nešto pa sve ostalo zapusti kao npr. expres music za muziku pa je kamera katastrofa ili soni erikson cibershoot ima extra fotografije ali je kamera loša ijoš niz drugih zapostavljenih mana.

kao što sam već rekao kamera mi je extra na ovom mobitelu i ako ne bude imao mana ili se te mane mogu popravit nekim programima onda je to super.

neću ja sad snimat filmove niti mobitel koristim za snimanje nekih velikih događaja 90% snimaka mi ne traje preko jedne minute.i još nešto u prvom postu na onoj stranici piše da je memorija proširiva do 8 GB jeli to istina jer svagdje sam drugdje našao 2 GB
    Zadnji uredio //Wild-Boy\\ : 29-12-2008 u 00:36 Razlog: spajanje

Tek rođen Postignuća:
    Nagrade:
    Activity Award

Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    iPhone 16 Pro
    Operater
    HT
    Bodovi
    63.496
    Nivo
    61
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    videš mišljenja sam kao xlr
    = Citat = Izvorno postao xlr Pregledaj post
    I btw, 6120 je daleko od multimedijalnog moba. Mp3 player je loš, galerija je osrednja kao i kamera, 2,5mm utor za slušalice te ograničava na korištenje užasnih nokijinih sluški. Plus joj je što uz dodatne programe možeš otvarati masu formata videa, dokumenata (office, pdf) itd, ali je pitanje treba li ti to ili ne. Moj savjet ti je da zaobiđeš ovaj mob jer ti tražiš nešto jednostavno i multimedijski orjentirano.
    e sad što tebi preporučiti, iskreno, konkretno mi baš ništa ne pada na pamet. Poglegledaj si malo SE modele serije C slove kao dobri fotomobiteli ili seriju K nešto stariji ali isto Ok fotomobiteli. Naravno, isti su i dobri mp3 svirači. A što se tiče Nokije kažeš Xpress ništa, dok je N serija orijentirana više ka multimediji (mp3 i kamera) ali su i dosta skuplji i svi su redom Symbian S60 modeli i opet ima onih kojima je kamera slabija strana. Sve si mislim da si pogledaš/odabereš SE serije C ili K ili koju Nokiju ali mi ne pada ni jedna na pamet, pošto vidim koda više njih preferiraš.

Barem sam ti malkice pomogao, dao neke smjernice.
    HC4L

Datum registracije
    May 2008
    Mobitel
    N86
    Operater
    Eronet
    Godina
    32
    Bodovi
    7.321
    Nivo
    20
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hvala cjenim to ima neka lista tih modela
    evo ovako nekako kako to ja gledam
    moja nokia ima 1.3 mpx(iako meni ti pikseli ništa ne znače ja gledam praksu) kameru i kamera je uredu i dosta za moje potrebe a fotografija bože moj nokia je u tome savršena i one vga su bile dobre.sad 6120c ima 2 mpx i kad prođem rukom ispred kamere ne stvaraju se kvadratići oko ruke mrdam mobitel gore dolje slika je opet čista i to je ono što je meni najvažni jer jako puno drmam kamerom.bljeskalica poželjna mi je ali ne i prijeko potrebna.za to imam digitalac nego npr sad je mrak i trebam uslikat neki dio maleni ili tako nešto i tako to.memorija hm pa mobitel mi je ko skladište imam slike koje sam napravio prije 3-4 g. i to je jedna prepreka ako se na ovom mobitelu ne može proširit preko 2 GB.pjesme e sad kako ova svira meni je super nisam picajzla da mi slušalice moraju bit jebeno dobre i zvuk ko iz raja samo nek bubaju i muziku slušam samo kada idem na putovanje.veličina e sad ovaj mobitel je iste veličine ko i moj i to mi ne smeta.na ovom mom škripe plastike tipke se čuju da i komšija zna kad štancam poruke.baterija mi netraje dan dva.na ovom mobitelu imam aplikacija i tako to za nešto se uvijek dobro nađe a s ovim simbian ću imat još bolje što će proširit moje iskustvo i korištenje mobitela.već sam rekao karakteristike ovog mobitela premašuju karateristike mog sadašnjeg i jedino ako ovaj 6120c ima nekih mana ja ga ne uzimam.stvarno sam kompliciran i mod mi je izbiso post u kojem sam rekao treba mi mobitel kao 6151 samo nadograđen ali ne previše.eto valjda sam nešto razjasnio
    Zadnji uredio Black3005 : 28-12-2008 u 16:15

Tek rođen Postignuća:
    Nagrade:
    Activity Award

Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    iPhone 16 Pro
    Operater
    HT
    Bodovi
    63.496
    Nivo
    61
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evo za SE i za Nokije + specs. uređaja. Te više tu.
    HC4L

Datum registracije
    May 2008
    Mobitel
    N86
    Operater
    Eronet
    Godina
    32
    Bodovi
    7.321
    Nivo
    20
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    a ti govoriš SE kao soni erikson ja mislio to neki model nokie.a ne to neće tako ić u mene nokia,nokia i samo nokia i neomjte se trudit da me odvratite od toga upozno sam ja i samsunge i soni eriksone i još ću dugo ostat pri nokiji
    šta mislite jeli 6212classic mobitel za mene jel ima velikh mana
    Zadnji uredio Black3005 : 28-12-2008 u 16:23

zajebant Postignuća:
    SocialVeteranTagger First Class50000 Experience PointsOverdrive
    Nagrade:
    Frequent Poster

Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    S6
    Operater
    HT
    Bodovi
    112.292
    Nivo
    81
    Bodovi: 112.292, Nivo: 81
    Bodovi: 112.292, Nivo: 81
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    po tvojim postovima, Nokia 6120cl nije za tebe... tj symbian nije za tebe...
    Koliko sam skužio ti tražiš jednostvan mobitel da možeš slikati i povremeno snimati kratke filmiće i poslušati koju pjesmu, a mora biti nokia...

Moja preporuka: 6500 slide (5610), 6600 slide

Ja bih odabrao 6500 slide (ili ako si više orjentiran muzici onda 5610, koja je po specifikacijama ista kao i 6500 slide)

Datum registracije
    May 2008
    Mobitel
    N86
    Operater
    Eronet
    Godina
    32
    Bodovi
    7.321
    Nivo
    20
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ništa slide ništa preklapanje. moja pamet nemoguća je npr. ova nokia 6212 c ima sve spesifikacije ko i ova 6120c i čitam ja spesifikacije i divim se i kažem to je mobitel za mene i onda naletim tamo verziju softvera ili šta ja znam već i piše s40 i na neki me je tužan način to rastužilo.koda želim oprobat nešto novo(taki sam) i ipak opet mi se vrati želja za 6121c.i onda malo razmislim a šta ako se zajebem dadnem pare za mobitel koji ne odgovora mojim potrebama.i evo mal osam gledo specifikacije ovih modela i da to su mobiteli koji meni trebaju ali cjena uf nije baš tako jeftin jeftini mi je ovaj 6120c.a ima li ikakav model ko 6500slide ili ova ostala dva lai da nije slajd ili na preklapanje

Too old for this Sh**!!! Postignuća:
    SocialVeteran50000 Experience PointsOverdriveTagger First Class

Datum registracije
    Nov 2002
    Mobitel
    S.G.S23Ultra/ G.Note10+
    Operater
    Telemach/Congstar
    Godina
    38
    Bodovi
    91.794
    Nivo
    73
    Bodovi: 91.794, Nivo: 73
    Bodovi: 91.794, Nivo: 73
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    JAVNO UPOZORENJE ČLANU Black3005

Nauči gramatiku i pravila pisanja. Jedva sam te razumio što želiš.
    Razdvojio sam tvoje nesuvisle rečenice na više dijelova da ljudima bude lakše čitati.
    ..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..

Datum registracije
    May 2008
    Mobitel
    N86
    Operater
    Eronet
    Godina
    32
    Bodovi
    7.321
    Nivo
    20
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tipkovnica mi nevalja niš a skupljam pare za mobitel.npr ja stisnem "i" pa razmak ono mi napiše razmak pa "i"

Pravi forumaš Postignuća:
    Veteran1000 Experience Points

Datum registracije
    Dec 2006
    Mobitel
    HTC Hero/Samsung S7350
    Operater
    VIP
    Bodovi
    4.326
    Nivo
    15
    Bodovi: 4.326, Nivo: 15
    Ukupna aktivnost: 4,3%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    6120 koristim kao sekudarni fon za tele2 karticu(primarni je HTC). Tel je super za tu cijenu,Symbian kao sustav isto smao što mu je mana,,,,baterija,ako razgovaras i saljes poruke prosjecno trajace ti dan,dan i po. Fora je kaj postoji masa programa,tema addonsa za taj vrazji symbian i to besplatnih tako da mi je ipak to fora mobač koji nemislim mjenjat skoro.....
    pa zašto?

Faca Cafe Mobil foruma Postignuća:
    Veteran50000 Experience PointsOverdrive

Datum registracije
    Aug 2005
    Mobitel
    S10E, Find X3 Neo
    Operater
    HT,bonbon
    Bodovi
    143.430
    Nivo
    91
    Bodovi: 143.430, Nivo: 91
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao troublemaker Pregledaj post
    6120 koristim kao sekudarni fon za tele2 karticu(primarni je HTC). Tel je super za tu cijenu,Symbian kao sustav isto smao što mu je mana,,,,baterija,ako razgovaras i saljes poruke prosjecno trajace ti dan,dan i po. Fora je kaj postoji masa programa,tema addonsa za taj vrazji symbian i to besplatnih tako da mi je ipak to fora mobač koji nemislim mjenjat skoro.....
    koliko ti max traje baterija ako se slabije koristi?

stargazer Postignuća:
    VeteranTagger Second ClassOverdrive50000 Experience Points

Datum registracije
    Sep 2004
    Mobitel
    Note9
    Godina
    39
    Bodovi
    56.617
    Nivo
    58
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Vepar Pregledaj post
    koliko ti max traje baterija ako se slabije koristi?
    3 do max 4 dana. Meni je danas treći dan i ima 3 od 7 crtica. Malo pričam, pretežno koristim poruke i net. Uključen samo 3G signal u postavkama mreže (nisam primjetio razliku u trajanju baterije između GSM i 3G mreže). Ako se zaigraš na netu preko 3G-a onda osjetno pada i autonomija naravno. Sve u svemu često zaboravim kad sam ga stavljao na punjač.
    Keep calm and fastboot oem unlock.

Datum registracije
    Aug 2005
    Mobitel
    S10E, Find X3 Neo
    Operater
    HT,bonbon
    Bodovi
    143.430
    Nivo
    91
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    OK,to nije lose s obzirom da sam cuo horor price o bateriji na 6120c.uzeo bi ga u Tele2 pa me zanima.

Super-forumaš Postignuća:
    SocialYour first GroupVeteranTagger Second Class10000 Experience Points

Datum registracije
    Jun 2008
    Mobitel
    iPhone 11 Pro
    Operater
    Hrvatski Telekom
    Bodovi
    19.453
    Nivo
    33
    Bodovi: 19.453, Nivo: 33
    Bodovi: 19.453, Nivo: 33
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    a ti govoriš SE kao soni erikson ja mislio to neki model nokie.a ne to neće tako ić u mene nokia,nokia i samo nokia i neomjte se trudit da me odvratite od toga upozno sam ja i samsunge i soni eriksone i još ću dugo ostat pri nokiji
    šta mislite jeli 6212classic mobitel za mene jel ima velikh mana
    Ehhh ja bi ti reako sad Sony Ericsson K800i, ali pošto ne mogu onda bi ti rekao 6500 slide nokiu. Dobar mobitel, nema mana, osim zvuka za kameru - koji se ne može isključiti.

Datum registracije
    May 2008
    Mobitel
    N86
    Operater
    Eronet
    Godina
    32
    Bodovi
    7.321
    Nivo
    20
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    vidim ja čim spominjete k800i da idete u krivom smjeru kakav k800i bokte kamera mu ni za kućnog otarača nije i još niz durgih nepogodnosti koje mrzim kod SE.dalje mislim ni da ovi 6500 slide (5610), 6600 slide nemaju kameru bog zna kakvu od svih modela SE,samsung,nokie što moji prijatelji ili poznanici imaju kameru sa 1.3 mpx nema šanse da se mjere sa ovom mojom kamerom čak ni 6300 sa 2 mpx ima lošiju kameru od moje 6151 nije da se hvalim i to nisam rekao samo ja nego i drugi(koji su ljudi pa to kažu) pikseli meni ništa ne znače to je lako napisat svak budala to može ne razumijem se kako to sve radiali ono što ja vidim u to vjerujem neznam dali se to mjeri u fps ili u nečem drugom ali ima puno mobitela sa puno piksela a kamerom bože sačuvaj. samsung je nekad bio dobar sa vga kamerama daleko su bili jači od 1.3 mpx ili D600 sa perfektnom kamerom i zvukom ali sad u600 sa 3.2 mpx i groznom kamerom

Forum Admin Postignuća:
    SocialYour first GroupVeteranTagger First ClassOverdrive

Datum registracije
    Jan 2007
    Mobitel
    Nokia 8, Xperia X Compact
    Operater
    tomato, Vip
    Godina
    33
    Bodovi
    57.688
    Nivo
    58
    Bodovi: 57.688, Nivo: 58
    Bodovi: 57.688, Nivo: 58
    Mentioned
    38 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    vidim ja čim spominjete k800i da idete u krivom smjeru kakav k800i bokte kamera mu ni za kućnog otarača nije i još niz durgih nepogodnosti koje mrzim kod SE.dalje mislim ni da ovi 6500 slide (5610), 6600 slide nemaju kameru bog zna kakvu od svih modela SE,samsung,nokie što moji prijatelji ili poznanici imaju kameru sa 1.3 mpx nema šanse da se mjere sa ovom mojom kamerom čak ni 6300 sa 2 mpx ima lošiju kameru od moje 6151 nije da se hvalim i to nisam rekao samo ja nego i drugi(koji su ljudi pa to kažu) pikseli meni ništa ne znače to je lako napisat svak budala to može ne razumijem se kako to sve radiali ono što ja vidim u to vjerujem neznam dali se to mjeri u fps ili u nečem drugom ali ima puno mobitela sa puno piksela a kamerom bože sačuvaj. samsung je nekad bio dobar sa vga kamerama daleko su bili jači od 1.3 mpx ili D600 sa perfektnom kamerom i zvukom ali sad u600 sa 3.2 mpx i groznom kamerom
    K800i ima vrlo dobru kameru... Sjeti se samo kad je izašao...
    Možda slike na tvom mobu izgledaju dobro, ali na kompu je svakako drugačije...
    Pixeli imaju veze, kad se prikazuje na kompu...
    Ali, ja ne kužim, kaj oćeš na kraju...

Datum registracije
    Dec 2006
    Mobitel
    Motorola ZN5
    Operater
    Tele2, Wind
    Godina
    34
    Bodovi
    7.213
    Nivo
    20
    Bodovi: 7.213, Nivo: 20
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kolko sam skuzio tebi je bitna kvaliteta videa ili
    Ako je tako onda pogledaj npr. 6233 koja snima 30fps u VGA rezoluciji (a fotografije su rezolucije 2Mpx).

Datum registracije
    May 2008
    Mobitel
    N86
    Operater
    Eronet
    Godina
    32
    Bodovi
    7.321
    Nivo
    20
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    k800i da ima dobru kameru paf koji je tebi.jedino ako se nismo sporazumjeli ja kad kažem kamera mislim na video a kad kažem fotoaparat mislim na fotografije.a što se tiče slika sa mog mobitela na kompu još su bolje nego na mobitelu.da meni je kvaliteta videa važna.
    da 6233 je ljep mobitel ali je istog sustava ko moj ne može pobrzavat video i nema bljeskalicu

Datum registracije
    Aug 2005
    Mobitel
    S10E, Find X3 Neo
    Operater
    HT,bonbon
    Bodovi
    143.430
    Nivo
    91
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kvaliteta videa je na malo mobitela stvarno dobra,a gore navedeni tesko ce moci zadovoljiti tvoje zahtjeve.

Datum registracije
    Dec 2006
    Mobitel
    Motorola ZN5
    Operater
    Tele2, Wind
    Godina
    34
    Bodovi
    7.213
    Nivo
    20
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ... pobrzavat video ...
    A kaj to znaci? Ja sam mislio u prvom postu da ti je to greska, da mora poDrzavat video, ali ocito ti zelis da ga on poBrzava...

Pravi forumaš Postignuća:
    Veteran1000 Experience Points

Datum registracije
    Dec 2006
    Mobitel
    HTC Hero/Samsung S7350
    Operater
    VIP
    Bodovi
    4.326
    Nivo
    15
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Vepar Pregledaj post
    OK,to nije lose s obzirom da sam cuo horor price o bateriji na 6120c.uzeo bi ga u Tele2 pa me zanima.

Horror price su djelomicno istinite,meni nije baterija dva dana dozivjela josh,tj je ako nisam ekran upalio ni jednom
    pa zašto?

Datum registracije
    May 2008
    Mobitel
    N86
    Operater
    Eronet
    Godina
    32
    Bodovi
    7.321
    Nivo
    20
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    da pobrzavat video ne podržavat. ma šta šmu nema više mobitela sa kvalitetnim videom ma mislim tu je gubitak u kompanija niko više kvalitetan video ne traži.kao št sam rekao jedno vrjeme su mobiteli baš pravo stisnuli da video bude što kvalitetniji ili da mobitel uopće ima mogućnost video zapisa mislim ti su se mobiteli prodavali bila je ludnica za takvim mobitelima.ali sad više nije sada je fotogarfija puno važnija ili napravit što jeftiniji mobitel da na njemu piše 5mpx blututh kako bi budale poletile i kupile i tako komanije zarađu više nitko ne pravi kvalitetne mobitele a čak i kad platiš dobiš krš neki.brat brata vara ali 6120C je mob za mene.ma nema kad meni tako nešto zapne za oko onda se dobro raspitam i sve to i onda kupim i onda mi to traje.evo primjera SEt610 dobio ga za božić nisam ga ni želio niti sam tada sanjao o mobitel imo ga godinu dana zamjenio ga za nokiu 6020 dobar mobitel godina dana ali loša kamera i malo memorije. i onda sam počeo malo razmišljat koji ću kupit mobitel onda mi je zapeo za oko 6151 imo ga moj prijatelj ma sve sam ja isprobo na tom mobitelu da vidim dali valja i evo imam ga već dvije godine i može ostat još godinu dana bez ikakvih problema ne žuri mi se nešto da ga zamjenim niti sam nezadovoljan.e sad ova nokia 6120c do koliko se memorija može proširit
    Zadnji uredio //Wild-Boy\\ : 31-12-2008 u 17:07

+ Odgovori na temu
Stranica 1 od 2 1 2 PosljednjiPosljednji

Slične teme

1. Xperia X1 ili neki drugi ?
    By .:Kristijan:. in forum Usporedbe Modela
    Odgovora: 15
    Posljednji post: 29-11-2008, 22:38
  2. Odgovora: 0
    Posljednji post: 30-01-2008, 17:51
  3. K320 ili neki drugi
    By imaticx in forum Usporedbe Modela