Ljudi prikačite linkove za igre koje podržavaju Sagem mobitele!!!!
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
sve to stoji i ima veliki izbor, ali kako to prebaciti na mob kad u izborniku nema za odabrati naše mreže?!
Yes, I am a criminal. My crime is that of curiosity. My crime is that of judging people by what they say and think, not what they look like. My crime is that of outsmarting you, something that you will never forgive me for.
pazi, prvo sam probao prebaciti igre koje imam na kompu i njih sam bez problema prebacio na nokiu 6288 preko bluetooth-a i sve su radile, sad iste te sam pokušao da prebacim i kad ju prebaci izbaci mi na mobitelu (sagem my-421z) da objekt nije podržan?! Mobitel podžava java MIDP 2.0 !! Što god to značilo, ne znam da li bi pomoću usb kabla na kraju ipak mogao prebaciti bez obzira što mi kad prebacujem pomoću bluetooth-a izbaci da objekt nije podržan!!! ljudi pomagajte!!!
....a da nije ono kada preimenuješ datoteku iz .jar u .jad ili što već???
ILI
Pokrenuti instalaciju sa kompa na fon putem USB-a?
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
vuki, ne kuži ništa šta želiš reći... samo znam da iste te jar. datoteke sam bez problema prebacio na nokiu i radile su igre bez problema, a sad isti postupak učinim i na sagem-u neće (objekt nije podržan) a igre uopće nisu zahtjevne!!!!
Da.....da....nisam nikada imao sagem ali recimo za samsung moras imati onaj jar to jad converter...
Yes, I am a criminal. My crime is that of curiosity. My crime is that of judging people by what they say and think, not what they look like. My crime is that of outsmarting you, something that you will never forgive me for.
pazi, našao sam stranicu gdje postoji mogućnost da skineš ili jar ili jad datoteku za istu igru, i probao sam i jednu i drugu ali opet isti problem!!!
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
to sam skužio, ali gdje naći koje idu, naravno da su besplatne!!!
...pa traži po modelu - ako ne nađeš na googleu - onda nema...ili traži po veličini ekrana...
znači ako nađem igru koja ima rezoluciju 176x220 kao što mi podržava mobitel onda bi to trebalo biti to jel?!
...pa trebalo bi...ali ako telefon ima "zaključanu" javu kao npr. samsung - ništa nećeš moći...
a što ako ima zaključanu javu, dal se može otključati!?
mislim da se to nemože otkljucat,glavni razlog su ti vec spomenuli a to je da je bitna rezolucija
a igrice potraži ovdje
Planet Sagem
mobile 9
***There isn’t a perfect smartphone out there. There’s always something for anyone to love or hate.***
Bookmarks