Već sam na fb, ali evo i ovdje: čestitam, Luna!![]()
Україна
Luna,i ja ti cestitam,pa nek ti je sa srecom!
OT: Bio sinoc na Bozicnom dobrotvornom plesu za udrugu Debra i ostavio neke novce za djecu leptire. Doso doma u 2,i usto u 8 i obavio sta sam imao... Sad cu malo svrljat po netu...![]()
dobro vam jutro.. Šteficama i Štefima sretan Stjepan dan
gledam statistiku bloga 2god.
brojim pjesme....666..posjetioca196257 komentara:17991 Rating 14. pa i nije lose za jednu staru
babu
prozvanom pedofilkom.ahahaha
godisnja bilanca fotki na ptici: 1242...pa da samo ove dvije valjaju i to je nesto ,nisam ko neke prodane duse, koji stavljaju prijatelje samo da bi ih mogli obozavati,a da pritom nema nijednu fotku u galeriji ,ma fujgade mi se !!!!
Zadnji uredio lili : 26-12-2008 u 13:42
...jel to blizu Danske???..Moja frendica je tam,a i neki s foruma su bili tam i vele da popizdis kad neznas koje je doba dana ili noci,ali ona polarna svjetlost je za pamcenje ...lol
Bliže je sjevernom polu i djedu mrazu
http://www.gaisma.com/en/location/reykjavik.html
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
hvala na cestitkama![]()
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
zvao one roze iz T-com-a
vezano za maxTV.
htio to lijepo naručiti. svagdje piše da je dovoljna fiksna linija ili maxADSL
a nigjde nepišeš da treba centrala imati tehničke mogućnosti za to...
pedeji...
mogu me staviti samo na listu onih koji žele maxTV.
a dao okladu da će nazvati 12.1. i reć da imam mogućnost MAXTv-a...
E jel netko skužio da RTL cenzurira filmov...
Gledao sam Prljavi igraju prljavo, slomljena strijela, Transporter i u njima fali po par sekundi filma u nekim scenama...
Nisam primjetio.
Ali primjetio sam da "cenzuriraju" kraj filmova u onom svom plavom okviru.
Baš treba biti zaključna rečenica koja otkriva sve i onda oni smanje sliku u plavi okvir i piše neki osnovni info o filmu. Ma...
Evo, ja otkrio Graboid i skidam neke serije i filmove.
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Cenzuriraju sve u 16. Prije mjesec-dva sam gledao Terminatora i skužim da fali barem 5 minuta filma. Skoro pa u stilu: treba krenut fajt - iduća scena, svi na podu porazbijani.![]()
Sredio frendici komp... Prekopao i nebo i zemlju za skinut drivere jer je ona sve cd-ove pogubila... Sad bi mogo na kavu jer mi je dosadno...![]()
napravio mali tutorial za Garmin...
sad čekam poziv.
dosadno mi je...
Ja sam poludio .... Kakva seljačina moraš bit da režeš film, a puno je lakše stavit upozorenje "ovo nije primjereno za mlađe od 12" i stavit na kasniji termin. Pa nismo više u komunizmu.E jel netko skužio da RTL cenzurira filmov...
Gledao sam Prljavi igraju prljavo, slomljena strijela, Transporter i u njima fali po par sekundi filma u nekim scenama...
Zakleo sam se da od sljedeće godine više ne gledam RTL.
Mobile Review Forum- ako želite znati sve o najnovijim hi-tech gadgetima. Obnovljen, bolje organiziran i još zanimljiviji! :) http://forum2.mobile-review.com/index.php
mislim da mozda i nije toliko problem u sadrzaju kojeg rezu koliko u rezanju zbog vremena, tj trajanja filma.
ali necu tvrditi da je tako posto nemam pojma koje scene su rezane![]()
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
došao malo do kompa . . .
upravo se najeo, sad odmaranje do navečer . . .
a navečer na job . . .![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Većer svima...
Imam jedno pitanje pa ako ima koja dobra duša da mi ga pojasni...naime naišao sam na ovo
http://www.srce.hr/tecajevi/osnovni/..._tecajevi.html
Pa me zanima da li se to plaća, da li to mogu koristiti svi studenti ako se samo prijave?
Ukoliko ne posjedujete elektronički identitet u sustavu AAI@EduHr treba se javiti adminu
Ima tko kakvih iskustva sa time...trebao bi nešto, točnije radi se o Accessu...
Evo mene natrag...
"Oženjen" Božić svima![]()
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Bookmarks