4/7 failed
A moram kupit novi komp i gotovo...
Yes, I am a criminal. My crime is that of curiosity. My crime is that of judging people by what they say and think, not what they look like. My crime is that of outsmarting you, something that you will never forgive me for.
pise da je minimum 256 mb za graficku, ja imam x1250 s proširivom memorijom i trenutno je na 128 postavljena pa me zanima jel bi mi radila svejedno igrica ili? ima mozda netko neki savjet jer radi se o laptopu pa ne mogu zamijeniti graficku a relativno je nov ..
izašo je patch za GTA IV...tko želi linkove ..preko pm-a
★★★★★
kaj bi mogo ja igrat GTA4 s ovom konfom: amd 5200+, 3gb rama, 4850 512mb ??
mogo bi..........jedino sto ti nije dobro je taj proc....jer ne moze dobro "hraniti" graficku.....
....DULCE ET DECORUM EST PRO PATRIA MORI....
Samo ludak prkosi jacima od sebe i izlazi kao pobjednik!
@Pbreaker dali možeš staviti link za video fix (post u kojem si spominjao taj fix/patch za grafičke detalje je nestao).
2 Alienware - Poslano na PM. što se tice patcha igra bolje radi te ne ubija toliko komp.dobije se nešto na fps-ima ovisi o grafickoj.i bolje mi radi tj radi dobro na najvecoj rezoluciji i dosta visokim detaljima.
evo moj benchmark
Statistics
Average FPS: 22.45
Duration: 37.02 sec
CPU Usage: 81%
System memory usage: 90%
Video memory usage: 100%
Graphics Settings
Video Mode: 1280 x 1024 (60 Hz)
Texture Quality: Medium
Render Quality: Highest
View Distance: 50
Detail Distance: 100
Hardware
Microsoft® Windows Vista" Ultimate
Service Pack 1
Video Adapter: NVIDIA GeForce 8600 GTS
Video Driver version: 180.84
Audio Adapter: Speakers (Realtek High Definition Audio)
Genuine Intel(R) CPU 2160 @ 1.80GHz
File ID: Benchmark.cli
★★★★★
Dal ima tko problema sa mijenjanjem postavki za grafiku. Mogu mijenjat samo rezoluciju i render quality. Ostalo je "zaključano". Dignem na viče, potvrdim i vrati se na prijašnje stanje.
Igra je ok, ubojica slobodnog vremena.![]()
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
pa upravo o tome sam pričao s Alienware-om ,ima skripta s kojom si namjestiš što god želiš odnosno grafiku,rezpluciju....
★★★★★
A, srry, nisam odma skužil o čem se radi...
Aj PM-aj plz.
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
kad ti nestanu teksture... stisnes pauzu, i windows tipku+D da te baci na desktop i minimizira gta... kasnije opet u taksbaru maximiziras gta i teksture bi trebale bit na mjestu... meni radi...
@Pbreaker dali možeš ponovo poslati tu skriptu (samo nemoj na RS,zayebava me s pristupom).
2 Alienware:budem.samo moram naci nešto.
-dakle imam jedan problemcic. na 56% sam igre a nemam više nigdje misija. u imeniku mogu samo zvati onog napušenog Jakoba ali to je samo za dodatnu zaradu.S maila sam pokro sve što se dalo.sad neznam dali da on Brucie-a ,Romana,Dwayna idem na ono šta su me zvali na pice,strip club... a i to je samo za njihov respect ...prijedlog
![]()
![]()
★★★★★
Kada pokrećem novu igru loading screen traje prilično dugo (30 min),kada se izbacim na radnu površinu i vratim u igru loading screen završi i onda mi onaj intro bude taman i sve laga.
Konfa :
GeForce 8800 GT
Core Duo 2.5 Ghz
2 Gb Ram
XP SP3 .
Napravio sam uninstall nforce drivera ,skinuo nove ,instalirao kao i dx9, no ponovo je isto.
o isuse. si skinuo drivere 180,24 ili tako nešto? imaš na RGSC ti na naslovnu stavi..patch?
★★★★★
Jesam,RGSC imam ,patch ne ,dali se s patch-om može igrati (tj dali će stvarati probleme s gusarskim fiexevima (crack) ).
Samo mi recite...hoce li igra kliziti na ovoj komfi,ali bas "kliziti"
PROCESOR: Intel® Core(TM) 2 Duo E8500 2x3.16 GHz
RADNA MEMORIJA: Kingston 4 GB DDR2
GRAFIČKA KARTICA: ATI Radeon 4670
Yes, I am a criminal. My crime is that of curiosity. My crime is that of judging people by what they say and think, not what they look like. My crime is that of outsmarting you, something that you will never forgive me for.
Pokušao s svim krakovima ali no luck,nakon instalacije nivdia omega drivera u igru ulazi nakon par seknudi pa onda počinje lagati na intru ,tamna grafika.
http://www.cheatcc.com/pc/grandtheft...eatscodes.html
tu ti je sve... znaci 96 misija... pa moras jos zavrsit one misije kod slucajnih prolaznika u grada, poznanici tipa Badman... ima ih oko 30tak... pa ukrades tipa policijski auto i ubijes onih 30 trazenih ljudi...
a ono da pijes, igras biljar i zabavljas se opcenito sa odredjenim ljudima ti donosi beneficije tipa da ako imas kod romana vise od 60%, da kad ga n azoves imas besplatnu voznju taksijem, kod jakoba opet ako imas vise od 60 ako ga nazoves frajer ti doveze auto pun oruzja...
sve sifre, osim onih za stvaranje auta ti onemogucuju... tak da se ne isplati varat
Bookmarks