Slican problem je imao frend sa N72, formatirali smo ga i sve je proradilo![]()
instalirao sam sljedece programe na mob :
smartmovie
file manager
smart settings
quickoffice
powermp3
n70torch
fexplorer
xvidcodec
appman
adobe reader
i od onda mi ne radi :
-nokijin music player (nit powermp3) - nemogu nac pjesme mada ih imam i rade kada ih otvaram s explorerom
-galerija - nema mi opce slika nit videa nutra - mogu ih otvoriti s explorerom
-nemogu spojit mob s kompom - na kompu mi se pojavi poruka da je usb uredjaj ostecen - a prekjucer je sve radilo..
mozda netko zna u cem je problem?
hvala
Slican problem je imao frend sa N72, formatirali smo ga i sve je proradilo![]()
[OBAVEZNO PROČITATI] Symbian 3rd - najčešća pitanja i odgovori
pod točkom br.12
HC4L
restartao sam ga tim kodom, hvala kolegi, ali jos mi ne radi nit galerija nit music player- odnosno radi ali ko da je folder prazan, nemoze nis naci (ni pjesme ni slike)
EDIT: sad sam instalirao power mp3 i sad mi rade sve opcije, a skuzio sam i zasto mi nije htjeo prepoznati pjesme - bile su u "music" folderu a ne u "zvucni isjecci - dig. zvukovi".. sad jos samo da znam gdje moraju biti slike i video da bi ih galerija vidjela
Zadnji uredio nerevar : 24-12-2008 u 02:40
slike bi ti trebale biti u folderu Images
jesu u tom folderu ali ih galerija ne vidi, sve je prazno. mozda da probam s nekim preglednikom slika?
Prebaci sa kartice na komp sve sto ti treba i formatiraj ju (ako formatiras prek kompa obavezno izaberi FAT format). Nakon toga stavi ju u mob i npr upali kameru, tek tolko da ti foldere napravi i onda spoji na komp i prebaci nazad sve u odgovarajuce foldere.
Slike idu u Images
Glazba ide u Sounds\Digital
e hvala evo rijesio sam sa programom "photorite", prog je i vise nego sam ocekivao, ima thurnbalove, edit slika, autofix, mod skikanja s efektima i autofixom.. i taj mi nalazi sve slike normalno i otvara prilicno brzo..
galerija jos ne radi tako da mi sad jos treba samo neki video player.. imam 3gp fileove s 6288 nokie i nemogu ih svirat, pretvorio sam ih u mp4, avi, mpg ali onaj sugavi Real Player nista ne otvara
smartmovie mi mob iz nekog razloga nece ni pokrenut.. koji da nabavim? (da barem moze mp4 citat ako nis drugo. il avi
Za .avi skini DivX player ako Smartmovie ne radi...
A da ti ipak formatiras i mobitel i karticu?
Formatiraj memorijsku karticu onda jer je ocito nesto na njoj problem...
I probaj mobitel formatirat tako da ga ugasis, pritisnes zelenu tipku, broj 3 i zvijezdicu i drzis ih stisnute pa pritisnes tipku za paljenje. Drzis ih pritisnute dok se sustav ne pocne dizat.
Bookmarks