hahaha jesu![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
pozdrav svima...
dan mi prošao, a da nisam ništa radio...
dosadno mi...
vidim ovdje sve po starom...
imam 5555 postova
![]()
joj danas sam se ubio trazio sam sat vremena po gradu vemil ... xDD,,i jos se nije nis vidjelo magla užas..i onda kad sam napokon došao u vemil nisu imali ono po što sam došo isuse.... sad idem peč kolače...xdD
joj pa znam
@mala... joj pa de si ti mala, znam da sam ti falio i da si čekala da se vratim, ali moram ti priznati varao sam te![]()
Pa danas sam prolazio kraj Vemila....to je onaj kraj Ljubljanske avenija, kraj McDonaldsa i Getroa...pa kak si ga promašioiako je bila magla sve se je vidjelo
![]()
alii saštooo?????? nisam bila dovoljnaaaa??
kmeč
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
a jbga...vrijeme nas razdvojilo, kod mene veza na daljinu ne funkcionira...ja trebam dodir![]()
![]()
Pa ide tražit Vemil po magluštini...užas. Aj da si znao gdje je točno ili da si imao GPS
A i mogao si ih nazvati i pitati jel imaju to što si trebao, jer ljudi za telefonom ne grizu...
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Složim si polugu na fotiću, krepa tipka za makro... otvaraj opet fotić i gledaj...
Sad sve radi... nije ni loše, prvi put otvorio nekakav digitalni fotoaparat... : proud:
I da, napokon uživam u svojoj kući u vezi Interneta... spojen sam wirelessom na susjedu i imam adsl!!!
Ja nemam gps, ali zato detaljno isplaniram kako doći do nečeg što ne znam.
Čak si nekad i stavim kartu na mob.
A i tad uvijek pitam ljude.
Kad sam tražio links (nikad nisam bio na Trešnjevci) na 100m sam pitao 4- 5 ljudi za smjer.
Nikad ne znaš- možda me netko hoće sje...
Ali, nije- svi su isto rekli.
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
evo ja imam problem sa itunesom...evo link teme...http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=60405
...danas cijeli dan slusam istu pjesmu..,xDDD
jao sto snijeg pada ovo nije normalno... nije me bilo kuci 4h i toliko ga ima da nisam na parking mogo uci...
It's nice to be important, but it's more important to be nice
jutro svima!![]()
" I want to know God¨s thoughts...the rest are details." A. Einstein
Doso s skracenog posla...
@ Mario92: Reci susjedi da postoji univerzalni interface za nju (ako valja išta)![]()
Haha, -50 C, ali feels like -49 C
Evo surfam i uživam u suncu, baš je dobro imati prozor na sunčanoj strani![]()
Україна
Bookmarks