Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 14 od 14
    Forumaš
    Datum registracije
    Dec 2008
    Operater
    b.i.c.h.
    Godina
    50
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

T-mobile - Jupiii prijevara

Evo ja sam bio dovoljno glup da uzmem Jupii tarifu.

Sklopio sam ugovor 5.12. i tražio SE T303, po cijeni od 98 kn (snizili su cijene zbog "velikog interesa") i rečeno mi je da mob dolazi za 7 dana. To mi je bilo prihvatljivo jer mi mob treba prvenstveno kad sam na godišnjem odmoru jer ostatak godine koristim službeni.
    Mob mi je i došao nakon 7 dana (petak, 12.12.) ali došao je krivi uređaj. Došla mi je Nokia 1680 koja košta 1 kn.
    Paket je donio Overseas i rekli su da pouzećem platim tih 98 kn, šta sam i platio, ne znajuči šta je u kutiji. Kad sam otvorio vidio sam grešku, ali je zato unutra bio račun na kojem je uredno pisalo SE T303 cijena 98 kn.
    Odmah sam zvao službu za korisnike i rekao im za pogrešku. Uputili su me na štand njihovog kooperanta DID CELERITAS-a, gdje sam i sklopio ugovor.
    Kad sam došao tamo, oni su me uputili u t-mobile centar, jer "oni nemaju ništa s tim i da samo sklapaju ugovore"
    Dođem u t-mobile "oni nemaju ništa s tim jer oni ne sklapaju ugovore" i da idem opet kod kooperanata (koji je u međuvremenu zatvorio)
    Služ. za koris. kaže "Pošaljite prigovor i riješiti će se za mjesec dana! Nokiu ne smijete koristiti."

Ujutro opet odem na DID-ov štand i nađem tamo nekog "genijalca" kojem je trebalo pola sata da shvati u čemu je problem. Povuci-potegni i dođem do broja njihove šefice, koja me uvjerava da će se problem riješiti u ponedjeljak i da će mi mob doći u utorak, jer jer idem na GO i nemam mob.

Ponedjeljak 15.12.
    DID - "nemamo pojma, t-mobile to treba riješiti, mi smo ih ubrzali"
    T-mobile - "Poslali smo vam uređaj, evo vam broj Overseasa i provjerite kod njih"

Srijeda
    Zove SZK i kaže da je uređaj poslan

Petak 19.12.
    Mobitel još nije stigao.
    Zovem SZK: "Rok isporuke je 7 radnih dana"
    "Želim raskinuti ugovor jer se ne držite dogovora"
    "Onda će te morati platiti 24 mj pretplate"

Subota 20.12.
    Pišem novi prigovor

Utorak 23.12.
    Jel trebam reči? Mobitela još nema.
    Prošlo je tih magičnih 7 radnih dana, zovem overseas, kažu nema pošiljke za mene.
    SZK: "Ovdje vidimo da je uređaj poslan 15.12."
    Je, moš mislit, doša bi pješke iz ZG do ST
    Odem u t-mobile centar i tražim razgovor sa odgovornom osobom.
    Kažem šefici da ću obavjestiti medije o svemu ako se moj problem ne riješi odmah. Kaže da sam joj ja 3. od jutros s problemom Jupiii tarife (do podne). Obavi 7-8 poziva, nađe "nekog odgovornog" i s njim se dogovori da mi "hitno" pošalju mob.

Ultimatum je do podne, a ako mob ne dođe onda zovem novine i internet portale...

Tko se ipak nakon ovoga odluči za kupnju Jupii za njega i želim mu puno sreče!
    Zadnji uredio 3per : 24-12-2008 u 00:50

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    Your first GroupVeteran1000 Experience Points

Datum registracije
    Sep 2008
    Mobitel
    G810
    Operater
    tomato
    Godina
    83
    Bodovi
    4.961
    Nivo
    16
    Bodovi: 4.961, Nivo: 16
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    iskreno, naživcirao sam se čitajuci tekst. najradje bih ih pribio uz zid!

kad te tako netko počme zezati!

imao sam slične situacije s tmobileom. najgore mi je kad ti kazu da pričekas mjesec dana i to zbog njihove pogreške!

evo rješenja: prvo im tu nokiju baci u glavu, ali šefu, ne na radnike i forsiraj na raskid ugovora.

samo da još ovo napišem, malo je off. ako niste znali, nadležni iz t-mobile-a planiraju patentirati svoju zaštitnu boju(ružičasata)... T
    Zadnji uredio i969i : 23-12-2008 u 21:46

very old s-mod Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second ClassOverdrive50000 Experience Points
    Nagrade:
    Community Award

Datum registracije
    Nov 2002
    Mobitel
    Vidi gore i još neki HTC
    Operater
    samo ne A1
    Godina
    62
    Bodovi
    62.269
    Nivo
    60
    Bodovi: 62.269, Nivo: 60
    Bodovi: 62.269, Nivo: 60
    Ukupna aktivnost: 64,0%
    Ukupna aktivnost: 64,0%
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Postoji vrlo jednostavno rješenje za takve probleme. Mobitel se kupi na licu mjesta. Nikakva slanja poštom ni slične gluposti. Ako baš nema modela koji se traži, ima na nekom drugom mjestu, a i manje se vremena izgubi (vidljivo iz ovog gore) ako se ponovo navrati.
    In vino veritas !
    Omnia mea mecum porto !
    Alea iacta est !

Super-forumaš Postignuća:
    Veteran50000 Experience Points

Datum registracije
    Mar 2005
    Mobitel
    HTC Evo 3d, Samsung u900
    Operater
    097, 092
    Godina
    41
    Bodovi
    56.072
    Nivo
    57
    Bodovi: 56.072, Nivo: 57
    Bodovi: 56.072, Nivo: 57
    Ukupna aktivnost: 6,0%
    Ukupna aktivnost: 6,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evo, jos je jedna cura imala problema s tom tarifom...

citat sa www.usporedi.hr

"Prije više od mjesec dana dečko s T-Mobile štanda mi je prišao uvjeravajući me da bi trebala prijeći na Jupiii tarifu.
    Na pretplatu do tada nisam ni pomišljala, no čovjek je stvarno imao moć uvjeravanja, tako da sam ga saslušala. Jeftiniji pozivi, sms poruke, mogućnost jeftinije kupnje mobitela,
    nema mjesečne naknade...samo su mnogobrojne prednosti Jupiii tarife koje je nabrojao.
    Kako od +cluba dobivam svaki mjesec 24 kn, pitala sam ga hoće li mi se to odbijati od ukupnog troška za određeni mjesec, na što je rekao da hoće.
    "A poruke od 0,31 kn prema Simpa ti&ja brojevima ostaju?"-pitala sam. "Naravno!" - rekao s osmjehom znajući da je upravo naišao na još jednu naivku. Lik me preveslao! Kako sam čekla frendicu u brzini mi je dao ugovor na 24 mjeseca i pokazao gdje trebam potpisati, a da me nije ni upitao želim li ugovor na 12 ili 24 mjeseca. Kako nisam odmah odabrala uređaj, rekao mi je da to mogu naknadno.

Nakon par dana na Jupiii tarifi sam shvatila kako mi za poruke oduzima 0,48 kn čak i prema Simpa ti&ja brojevima. Nazvala sam službu za korisnike i shvatila da mi je čovjek puno stvari slagao. Ljubazna agentica mi je objasnila da mi se neće oduzimati 24 kn svaki mjesec od troška, te da su poruke prema svim mrežama 0,48 kn. Kad sam pitala mogu li poništiti ugovor obzirom da su mi dane krive informacije, rekla je da je to nemoguće, te da sam potpisala ugovor na 2 godina. Ostala sam u šoku, rekavši joj da mi njihov djelatnik uopće nije dao na izbor na koliko mjeseci želim koristiti tu tarifu.
    Žena je bila u čudu, te mi savjetovala da tužim dotičnog djelatnika.

Danas sam dobila račun gdje mi je na trošak dodano 6,50 kn za PDV i
    12,50 kn radijske frekvencije.
    Kako puno šaljem sms poruke, ova tarifa mi se uopće ne isplati.

Stvarno me je T-Mobile razočarao.
    Njihov sam korisnik već 8 godina, a na ovaj način ti podvaljuju da bi ostvarili dobit.

Sad se pitam imam li uopće pravo na mobilni uređaj, jer ga pri potpisivanju ugovora nisam odabrala."

http://www.usporedi.hr/forum/showthr...highlight=jupi
    Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
    R.I.P.-16.10.2007.

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    Your first GroupVeteran1000 Experience Points

Datum registracije
    Sep 2008
    Mobitel
    G810
    Operater
    tomato
    Godina
    83
    Bodovi
    4.961
    Nivo
    16
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @sljaka - problem je u tome što kod tarife ''Jupiii'' iz neutvrdjenih razloga moraš čekati mobitel cca7dana. frendica je mobitel dobila za 10 dana. totalna neusluga. nisam bas s njom detaljno pricao, samo znam da mi je rekla da je tarifa neisplativa.

@tutlek - imao sam čast prisustovati nagovarnju klijenta na produžetak preplate(t-mobile). JA, stvarno ne znam na koji način uspiju pridobiti klijenta?! naime klijent je bio moj frend, koji je zamrzio preplatu i htio je neprodužiti preplatu...
    začudo, T-lik ga je uspio preobratiti. sklopili su ugovor na dvije godine, +to što u sklopu preplate moraju biti dvije osobe. dakle, uzeo je još jednu osobu.

T-čovijek je pričao s takvim uzbudjenjem(gotovo teatralno)... -kako je tarifa povoljnija ako uzme još jednu osobu.. na kraju je ispalo isto.

uglavnom, nemojte vjerovati terenskim radnicima iz t-mobile, njima je interes da navuku ljude - tako zaradjuju.
    Zadnji uredio i969i : 24-12-2008 u 00:41

Forumaš
    Datum registracije
    Dec 2008
    Operater
    b.i.c.h.
    Godina
    50
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao i969i Pregledaj post
    iskreno, naživcirao sam se čitajuci tekst. najradje bih ih pribio uz zid!
    A kako sam se tek ja naživcira???
    Ovo pišem u kratkim crtama...
    evo rješenja: prvo im tu nokiju baci u glavu, ali šefu, ne na radnike i forsiraj na raskid ugovora
    Jeb..., znam da nisu krivi ovi u tom dućanu, nego osoba XY iz skladišta. Da su slučajno bili krivi oni, pa sve bi im porazbija koliko sam bija lud.
    samo znam da mi je rekla da je tarifa neisplativa.
    Znam i ja da je tarifa neisplativa, ali imam službeni mob i ovaj cu koristit samo misec dana godišnje, a ostatak cu placat po 12 kn + pdv, tj nije me briga

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Feb 2006
    Bodovi
    10.785
    Nivo
    24
    Bodovi: 10.785, Nivo: 24
    Bodovi: 10.785, Nivo: 24
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao 3per Pregledaj post
    Evo ja sam bio dovoljno glup da uzmem Jupii tarifu....
    pa dobro ako tvrde da su ti poslali...neka ti faxiraju neki dokument ..ipak mora oveseas doci po to i netko mora to potpisati da je poslao ....ako ti nedaju znaci da uopce nisu poslali mob nego te lažu....
    Zadnji uredio frish : 24-12-2008 u 08:14 Razlog: kod quotanja većeg posta, trebalo bi ga skratiti

Forumaš
    Datum registracije
    Dec 2008
    Operater
    b.i.c.h.
    Godina
    50
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Prijetnja novinarima je urodila plodom.
    Mob je došao dan nakon šta sam bio u t-mob centru.
    Ali mob koji je krivo dosao je jos kod mene. Zvao sam SZK i rekao im za to, kazu da ga odnesem na prod. mjesto.
    "Žao mi je, ali taj mob treba ići u ZG. Ne mogu ga odnjeti na prod. mjesto jer mi na prodajnom mjestu nisu mogli dati mob, pa ne mogu ni ja njima."
    "Dobro, onda ćemo nekoga poslati po mob.!
    "Slobodno pošaljite, nadam se da ću biti kući kad taj netko dođe"

Sad im još samo trebam naplatiti skladištenje ili čuvanje uređaja ovih 15 dana.

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Aug 2008
    Mobitel
    K610i -> W660i
    Operater
    TELE2,VIP,T-mobile
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evo i još jednog rješenja - Udruga potrošač , a sdruge strane,mislim,ako se jedna strana ne pridržava ugovornih obveza - ugovor se može raskinuti bez ikakvih "plačanja"-samo treba biti jako uporan,a ponekad i bezobrazan (tako sam ja rješio prijenos broja(T-mobile -> TELE2).Tek kad sam otišo u T-centar i bio bezobrazan,uz poprilično povišen ton (urlao)problem "tehničke prirode" nestao u roku 5 min

Super-forumaš
    Datum registracije
    Jun 2006
    Mobitel
    Nokia 5800XM
    Operater
    Tele2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    U ovakvim slučajevima je najvažnije prigovore davati pismeno, a u slučaju slanja poštom obavezno s povratnicom na kojoj piše o čemu se radi.
    Nokia: 3310 -> 3330 - > 7650 -> 3650 -> N70 -> 6288 -> 5800 XM
    Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij

Svježe registriran
    Datum registracije
    Jan 2009
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Moje mišljenje je da si ti trebao prilikom preuzimanja aparata otvoriti kutiju i pogledati kaj ima unutra i odmah bi rjesio sve svoje probleme, ja nikad nisam niti sa jednim mobilnim operaterom imao problema jer sam dovoljno inteligentan za razliku od vecine da prvo procim nego potpisem, care 3per sam si si kriv za swe

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    iPhone
    Operater
    HT
    Bodovi
    14.685
    Nivo
    29
    Bodovi: 14.685, Nivo: 29
    Bodovi: 14.685, Nivo: 29
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao deyanh82 Pregledaj post
    Moje mišljenje je da si ti trebao prilikom preuzimanja aparata otvoriti kutiju i pogledati kaj ima unutra i odmah bi rjesio sve svoje probleme, ja nikad nisam niti sa jednim mobilnim operaterom imao problema jer sam dovoljno inteligentan za razliku od vecine da prvo procim nego potpisem, care 3per sam si si kriv za swe
    pa ne moze primiti i otvoriti paket prije nego sto potpise.

Svježe registriran
    Datum registracije
    Jan 2009
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao SrKi Pregledaj post
    pa ne moze primiti i otvoriti paket prije nego sto potpise.
    1. potpisi
    2.otvori
    3. on ceka dok ne vidis da je swe ok
    4. on ode, a ti sretan

Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    N8310, iPhone 5S
    Operater
    t-moBajL
    Bodovi
    11.431
    Nivo
    25
    Bodovi: 11.431, Nivo: 25
    Bodovi: 11.431, Nivo: 25
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ljudi klonite se kojekavkih pretplata i ''ulicara'' koji rade za gsm operatere...mene svako malo, u koji kod centar krenes, zaustavljaju i blba bla....ma odmah u startu odj...i i ides svojim putem...nema tu nikakvog nagovaranja i jevfinije ovo, pa ono...
    zna se dobro da jeftinog nema i da je sve navlacenje !!
    Ako cemo realno, u danasnje vrijeme jedino sto se isplati je ''knock-out'' i to prepaid...ostalo je sve isto...
    ---------
    Prosle godine sam u T-u uzeo 5310 i istog dana skuzio (ali kasno navecer) da kalkulator u S40 softu ne radi bas najbolje i drugi dan (subota) vratim fon u T centar i zahtjevam povrat novca, posto je ekipa ''utvrdila'' na ni jedan fon u tom pogledu ne radi kako treba (serijska greska), subota je...dodjite u ponedjeljak...nema sefa...klasika...
    Da ne pricam kako sam gubio svoje vrijeme na njihove gluposti i kako mi je bilo nezgodno u pon....no ipak sam se morao prilagoditi i dodjem u pon....uz tesku muku i prevrtanje ocima, pa naogvaranje da uzmem neki drugi fon....ipak sam dobio svoj novac nazad...
    Ostajem vijeran kupnji na crno kod provjerenih dilera...
    RoBee

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. - T-Mobile - Jupiii tarifa
    By //Wild-Boy\\ in forum T - Mobile
    Odgovora: 40
    Posljednji post: 10-08-2009, 11:59
  2. Garmin Mobile XT Windows Mobile Version 5.00.10w
    By sansun in forum Windows Mobile
    Odgovora: 0
    Posljednji post: 27-09-2008, 11:08
  3. Odgovora: 1