Koliko male novce?
Ljudi jer netko zna neki mob.za male novce da kupim koji ono fensi , keksy, lijepo izgleda. Neki klizni sheme i to. Koje zene vole i koji "dostojno" izgleda. A ne da ja vadim svoju staru izlizanu kapulu.... Pa bilo koji savjet je dobar. E da, treba mi za VIP karticu
Zadnji uredio //Wild-Boy\\ : 26-01-2009 u 23:19
Koliko male novce?
Pogledaj Sony Ericsson T303, Samsung M310 ili nesto skuplji (591 kn) Samsung E251.
Od ovih savjetujem Sony w350! Za malu lovu odličan!!
T303 je najlijepši od navedenih, i na njega će žene sigurno "padati". Također, ni W350 nije loš.
Glas za T303... Dosta dobrih komentara sto se kvalitete tice, a i ljepuskast je... w350 mi nekako klimavo izgleda, pogotovo onaj poklopac koji je paper-thin...
Imam i w350 i uredno ga koristim mjesec dana i poklopac je sve naj nego klimav! Dosta je čvrst i kada ga jedan dio i otvoriš pa pustiš on se natrag doslovno zaleti na čvrstu poziciju. Neda se rasklimavitDakle potrebno ga baš cijeloga otvoriti. A prednost je i sa samim zatvaranjem mob se automatski zaključa (ima posebni gumb gore za otključati) i nema šanse da se možeš slučajno u hlačama (saginjanjem, gnječenjem...ili ti što već) nehotice javit na poziv što s drugima normalnim ide itekako! Mp3 player je odmah aktivan, zvuk super...itd. Da ne duljim, za 448 kn koliko ga t-mobile daje savršen i mada t303 ljepuškast ovdje ipak ima i m2 utor a tanak je!
Također preporučim T303,solidan za malo novaca!Odličan slide,lijep dizajn i dugotrajna baterija.....
rabljeni s500 se moze naci za tu lovu, a bolji je od svih navedenih![]()
Nur Fair nicht mehr und nicht weniger.
Symbian & Windows Mobile
Bookmarks