Koliko male novce?
Ljudi jer netko zna neki mob.za male novce da kupim koji ono fensi , keksy, lijepo izgleda. Neki klizni sheme i to. Koje zene vole i koji "dostojno" izgleda. A ne da ja vadim svoju staru izlizanu kapulu.... Pa bilo koji savjet je dobar. E da, treba mi za VIP karticu
Zadnji uredio //Wild-Boy\\ : 26-01-2009 u 23:19
Koliko male novce?
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Pogledaj Sony Ericsson T303, Samsung M310 ili nesto skuplji (591 kn) Samsung E251.
Od ovih savjetujem Sony w350! Za malu lovu odličan!!
T303 je najlijepši od navedenih, i na njega će žene sigurno "padati". Također, ni W350 nije loš.
Glas za T303... Dosta dobrih komentara sto se kvalitete tice, a i ljepuskast je... w350 mi nekako klimavo izgleda, pogotovo onaj poklopac koji je paper-thin...
Imam i w350 i uredno ga koristim mjesec dana i poklopac je sve naj nego klimav! Dosta je čvrst i kada ga jedan dio i otvoriš pa pustiš on se natrag doslovno zaleti na čvrstu poziciju. Neda se rasklimavitDakle potrebno ga baš cijeloga otvoriti. A prednost je i sa samim zatvaranjem mob se automatski zaključa (ima posebni gumb gore za otključati) i nema šanse da se možeš slučajno u hlačama (saginjanjem, gnječenjem...ili ti što već) nehotice javit na poziv što s drugima normalnim ide itekako! Mp3 player je odmah aktivan, zvuk super...itd. Da ne duljim, za 448 kn koliko ga t-mobile daje savršen i mada t303 ljepuškast ovdje ipak ima i m2 utor a tanak je!
Također preporučim T303,solidan za malo novaca!Odličan slide,lijep dizajn i dugotrajna baterija.....
rabljeni s500 se moze naci za tu lovu, a bolji je od svih navedenih![]()
Nur Fair nicht mehr und nicht weniger.
Symbian & Windows Mobile
Bookmarks