Prikazujem rezultate 1 do 25 od 287

Hybrid View

Tek rođen Postignuća:
    SocialVeteran50000 Experience PointsOverdrive

Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    iPhone 16 Pro
    Operater
    HT
    Bodovi
    67.333
    Nivo
    63
    Bodovi: 67.333, Nivo: 63
    Bodovi: 67.333, Nivo: 63
    Ukupna aktivnost: 58,0%
    Ukupna aktivnost: 58,0%
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Probam ti ja na neka tvoja pitanja odgovoriti:
    Wlan i web and walk ti nije jedno te isto, što mislim da ti ta dva pojma brkaš i smatraš ih jednim te istim, što nije. web and walk ti se naplačuje i to je proizvod/usluga T-mobile operatera dok je Wlan free (ima kad se i naplačuje ali to ćeš znati, trebati ćeš kupiti username i pass. da bi se spojio) stoga ovo zenemari i Wlan je FREE.

što se tiče programa, imaš po forumu pa malo potraži. Sve zavisi opet što ti želiš/treba. Pročešljaj npr. malo ovu i ovu temu.

Što se tiče Nokia PC Suite po meni treba instalirati i koristiti, zašto ne. I naprotiv nije kompliciran, jako brzo ćeš se naviknuti na njega neka te nije strah, stavi ga na PC.

Ako ga odkodiraš i budeš koristio Tele2 moći ćeš sve koristiti osim usluge web and walk koje je proizvod T-mobile_a.

A što se tiše web-a za badava uključi WiFi traženje spoji se na neku lokalnu WiFi mrežu i to ti je to, naravno ako ti je mob. nađe i ako se uspiješ spojiti tj. nije zaključana.

Forumaš
    Datum registracije
    Dec 2008
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao HCSC Pregledaj post
    Probam ti ja na neka tvoja pitanja odgovoriti:
    Wlan i web and walk ti nije jedno te isto, što mislim da ti ta dva pojma brkaš i smatraš ih jednim te istim, što nije. web and walk ti se naplačuje i to je proizvod/usluga T-mobile operatera dok je Wlan free (ima kad se i naplačuje ali to ćeš znati, trebati ćeš kupiti username i pass. da bi se spojio) stoga ovo zenemari i Wlan je FREE.

što se tiče programa, imaš po forumu pa malo potraži. Sve zavisi opet što ti želiš/treba. Pročešljaj npr. malo ovu i ovu temu.

Što se tiče Nokia PC Suite po meni treba instalirati i koristiti, zašto ne. I naprotiv nije kompliciran, jako brzo ćeš se naviknuti na njega neka te nije strah, stavi ga na PC.

Ako ga odkodiraš i budeš koristio Tele2 moći ćeš sve koristiti osim usluge web and walk koje je proizvod T-mobile_a.

A što se tiše web-a za badava uključi WiFi traženje spoji se na neku lokalnu WiFi mrežu i to ti je to, naravno ako ti je mob. nađe i ako se uspiješ spojiti tj. nije zaključana.

Aha znači to nije ista stvar. A ovo zadnje kaj veliš WiFi, to je zapravo WLan jel tako? Na poslu sam pa nalazim puno puno lokalnih mreža al su većinom zaključane. Jedna nije bila zaključana pa sam prek nje skinuo Operu mini al puca mi veza i teško se spaja opet... Jel to to?

Zašto odkodiranje moba košta od 200-300 kuna kada je prije to bilo 50tak kuna? Ja sam bio vipov jedan mobitel otključo za 50 kuna.

Slične teme

1. [E70] Kratki review
    By Moby in forum Symbian S60 3rd edition
    Odgovora: 7
    Posljednji post: 24-08-2010, 15:37
  2. [N80] Pitanja, prijedlozi, review-i....
    By JOLIE in forum Symbian S60 3rd edition
    Odgovora: 114
    Posljednji post: 10-02-2009, 22:34
  3. [6233/6234] review i pitanja/odgovori
    By robee in forum Nokia
    Odgovora: 189
    Posljednji post: 10-12-2007, 16:10
  4. par pitanja u vezi OGG.
    By SiemensCX70 in forum Općenito
    Odgovora: 10
    Posljednji post: 13-09-2007, 17:59
  5. Sony DSC - S80 Cybershot review i par pitanja