zdravo milom vas za pomoc
Imam motorola w205 na O2 i zelim je dekodirati pa ako neko zna postupak za dekodiranje nek pise
Hwala![]()
Poštovanje, dragi narode!
Upravo sam došao do informacije kako spasiti Vašu motorolu V8 koju ste zaključali flashanjem.
Dakle, trebate skinuti RSD Lite 3.9 (OBAVEZNO TAJ, JER SA NOVIJIM NEĆE RADITI!!), zatim skinuti ovaj flex i zatim jednostavno flexati preko RSD-a.
Nakon toga, subsidy zaporka će vam biti resetirana na 00000000 (8 nula).
Zanimljivo je to da ovaj flex mjenja samo 2 seema. Da, dobro ste čuli. Seema. Motorola V8 ima i seemove, ne biste vjerovali, iako je na Linuxu.
Ovo riješenje vrijedi za obje verzije V8, dakle 2GB i 512MB.
NAPOMENA:
Postupak nije isproban sa moje strane. Kao autor se ograđujem od eventualnih šteta na vašim mobitelima, te nikako neću snositi posljedice nastalih. OVO RADITE NA VLASTITU ODGOVORNOST!
EDIT: evo, našao sam vam i RSD Lite 3.9
S poštovanjem, GoGs
Zadnji uredio GoGs : 05-12-2008 u 13:13
Imam moto F3,ali na 98,i dok ju upalim s tele2 karticom,pise da mi treba neki kod,a tražio sam po forumu dal ima nešto pisano u vezi toga modela ali nema...pa dal neko zna možda kak da ga otključam na tele2?
Pozdrav svima.Imam motorolu e398 za dekodirat na hr mrežu i zanima me može li se ona dekodirat preko koda,ja mislim da može kad me traži subsidy kod.Molio bih vas mi mi odgovorite na ovaj post što brže i nabavite kod ili program,hvala.
plava motorola i najskuplja nova kola.........
preko koda da, svaka motorola iliti svaki mobitel traži mrežni kod, te se svaki može tako dekodirat, samo ne postoji neki generator kodova preko kojega bismo ti mi sada dali kod, znači besplatno nema.
ovisno kamo nosiš, ali pregledaj si malo ovu temu, možeš ju i sam rješiti
http://rapidshare.com/files/13480324...s._V8.rar.html
izvoli program.
Jedno pitanjce, moj mob je prošao onaj križni put od 58 na 72R, PDS spika, bi ja mogo bez problema otključat sa ovim?
P. L. U. R.
Moze li mi netko pomoći odkodirati motorolu V3??? Znam da je stariji model i da je dostupan ključ i preko neta ali ja ga ne znam pronaći.... Ako itko zna, nadam se da će mi pomoći.... ( e da i ako pri tome moze malo detaljniji postupak )!!! TNX....... PS. jeli ta metoda uopce sigurna, da mi nebi slicajno sprzio mob????
Zadnji uredio Zvexy_pu : 22-01-2009 u 01:56
Ako su dobro instalirani driveri,sve prolazi bez greske. Ja sam prekjucer radio unlock na V3,i sve je proslo dobro. Povedi racuna da je baterija puna...
Pozdrav svima,
Naime, kako sve cesce guzici trazim cepa tako dodje i na red zenina V3 Pink. Kcerci sam bez problema modificirao Z3 sa nekakavim MP-om, ali me ova poprilicno muci i nemam ideje sta dalje. I tu bi nekakav MP sibno, ali...
Procitao sam sve na ovom forumu, i ne samo na ovom glede modanja V3, ali neide i tacka. Zato i trazim pomoc.
BL je 08.29, flex GSMV3xxt676SG186, SW verzija R374_G_0E.42.10R_A, mob je kupljen prije godinu, za trziste bliskog istoka i na originalnoj kutiji pored oznake V3 Pink, ima i V3 HT ?!?
Nisam nasao niti u jednom postu da neko pominje ovu verziju BL i SW-a i pitanje koje se samo namece je;
Dali postoji shema za modanje ove V3 i kako?
Sav potreban sw imam, driveri ok, comp poznaje mob i kad koristim FB, i P2KTools, i RDS ali kad pokusam napraviti backup sa FB, cim krene ucitavanje loadera u mob, imam error i na kompu i na mobu. Na mobu pise:
Critical Error
12
01
Ili ako pokusam sa nekim drugim alatom:
Critical Error
84
I stane sve. Samo vadjenje baterije ga vraca u zivot, nakon cega sve ide kako valja i mob radi.
Any idea ?
Hvala.
Malo cudno...
Spominjalo se je to vec sa tom verzijom softa,ali dosta davno... LINK Za backup bi bilo dobro da si skines neku noviju verziju F&B-a,jer mislim da je do programa,a ne do moba,a ako ni to ne pomogne,za pocetak bi bilo dobro downgrade bootloadera napravit,pa stavit neki drugi MP,jer kako vidim,od backupa nemas nista,pa ti je svejedno...
Da, zaboravio sam pomenuti da sam pokusao sa MP krenuti, sta bude bude, nemam back up, posmislio sam, nema veze i nije neka steta ako ga brickam, ali nece.
Isti error na displeju, 84 i 12.
Nemrem proci i to je.
Jedino da pokusam kako vec predloziste, recimo sa noviim FB ali zadnji koji je dostupan je Flash&Backup 3.0.7. Jeli to zadnja verzija ovog sw?
Tnx
Ne mora bit najnoviji... Ima i starijih koji dobro rade... Kombiniraj dok ne uspijes...
Citav dan skoro sam pokusavao(bar prizajte da nisam lako odustao) ali pretragom po bjelosvjetskim forumima, skontah da nazalost za ovaj BL nema lijeka, odnosno da se nemoze downdrejdati i da je to, to.
u svakom slucaju, hvala na ukazanoj pomoci i potrosenom vremenu za odgovore.
I ako bi ko sta eventalno nacuo da se krenulo u flash ovog BL, javite vec nekako. Ili nadjete kako.
Hvala
Pozdrav svima!
Imam malo stariju motorolu V525 kojoj sam prije 3 godine stavio software od V600. Zanima me da li je moguce na jednostavan nacin (bez testpointa) sa Motorola service toolom ili nekim drugim soft otkljucati navedeni uredaj? (trenutno nemam mob uz sebe)
Zahvaljujem!
Bookmarks