Aaaaaa, ostavio si imidž kompu, pa gdje'š to![]()
Poceo sam svrsavat,mater mu je**m. Sad je opet dobar,al ovaj put me nece zahebat. Napravio čika smućac imiđ,pa nek sad crkava kolko oce...
EDIT: Idem se tusirat,pa cu van,pije mi se veceras...
Zadnji uredio Smuchac : 20-12-2008 u 22:25
Aaaaaa, ostavio si imidž kompu, pa gdje'š to![]()
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
probudila sam se .... i j.biga - ne mogu zaspat više![]()
nja.... nja..... njaaaaaaaaaaaaaaa
došao s posla . . .
bilo super . . .
izgleda da smo opet jedno od "in" mjesta u gradu . . .
posebice mi je drago jer sam vidio jednu osobu, do koje sam pokušavao doći već malo duže . . .![]()
ponovno krašuljci i puno mlijeka . . .
i opet me danas na kladi skine jedan par ko i jučer . . .
ali zašto baš taj jedan?
ali nema veze, sutra je novi dan . . .
idem spavati . . .
noć![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Ipak izlazio sinoć, sad ustao, dobro jutro
Vani sunce prži kao da je prvi dan proljeća, a ne zime![]()
Україна
4:45 doso doma. Jos jedna subota zaquratz... Jako lose bilo u diskaču... Doso bi ja i ranije,al sam cekao policiju da se pokupi jer nisam mogo proc a da ne naletim na njih...
Usto u podne,jer sam moro otic po sluzbeni mob,pa sad imam krasan blagdanski dodatak u dzepu... Na*ijem i njega i... Never mind...Sad cu rucat,pa na kavu i tiket...
EDIT: *ovno je vec sad zazvonilo,tako da ce rucak pricekat.... :matermu:
gledam na 2.tekmu u humanitarne svrhe.idem i ja donirat ..ajmo Dinamo
poslje koncert..
![]()
Zadnji uredio lili : 21-12-2008 u 19:28
psmtr i koncertima i onima ko ih se setil...
Danas opet nastupam, ovaj put u Vrbovcu...
Znači, doma nastupam, a naravno, ne bu cuge ni klope :stezanjeremena: :nabijemjastezanjeremena:
Taman mi se glava smirila...
Tak mi se ne daaaaaaaa..........
Razmišljam kaj bum dobil za Božić...
Kaj vam se više sviđa:
a) friška figa
b) remen![]()
čekam da mi se kokške vrate iz budimpešteee![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
odmaram . . .
ubrzo na još jedan domjenak . . .![]()
![]()
![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
e bok..evo spammam..
daj di je ona tema nešto o avatarima..znam da je vuki radil jeeeeebene avatarčeke..meni je one moje okeca prvo ukrasio svijetlosnim efektima..pa za žićbo s kapicom..i doalzi božić a ja gooooooooool..ako psotoji temica mozhda josh potoji koji avatarchek jer ja ih popljugao...šmrccc kmeeee
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
nea snijega ni za lijeka... the globe is fucked up. slusam muziku i cackam po forumupozdrav svima
pokušavam instalirat vistu.. ali ne ide i ne ide
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=60368
Athlon 64 X2 Dual Core 4400+
4 Gb DDR2
Geforce 8800 GT 512 Mb
došao doma sa domjenka . . .
bilo odlično . . .
cuga, klopa, mjuza, sve kako treba . . .
još smo mi htjeli negdje nastaviti, ali *ebiga, nedjelja je, niš ne radi . . .
stoga svatko kući . . .
sutra neki sastanak za daljni posao, tako da . . .![]()
Dosadno...ne spava mi se...lunjam po firefoxu ^^
Yes, I am a criminal. My crime is that of curiosity. My crime is that of judging people by what they say and think, not what they look like. My crime is that of outsmarting you, something that you will never forgive me for.
maximalno blejim
It's nice to be important, but it's more important to be nice
dobar jutar svima...
ovdje nikoga...
sucks...
odo dalje...
Došo od doktorice- potvrđeno da sam bolestan (tjelesno- ne mentalno).
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
evo me, doma sam, godišnji, spojio blagdane.
HC4L
Dobro jutro... Moram nekom liku sa se-nse-a napraviti transformation pack za Sony Ericsson W800i a nemam snage... Wnuaaaahhh....
Idem vjerojatno hopelessly na ex-fax da vidim mogu li podignuti index za obnavljanje članstva u SS-u![]()
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Sretno T-Maca!
Bookmarks