Pa Rav mi je rekao da bude dosao. I da, zaboravih lili. Jer trebamo fotografa.
u ove dve strane milijun nepoznatih riječi![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
Pa Rav mi je rekao da bude dosao. I da, zaboravih lili. Jer trebamo fotografa.
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
dobar jutar...vani neki snow storm, imam osjecaj da nejdem nigdje iz kuce danas![]()
It's nice to be important, but it's more important to be nice
A Rav stoji iza toga sto kaze.![]()
fak ju
ođe samo kiša šugava
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
nema većeg gušta neg čistit snijeg i onda se okreneš a sve tolko zapadalo da moraš opetmaikemi, obožavam to, samo što kod nas već duugo nije tako napadalo
biće,biće, u nadi je spas![]()
majke mi ti nikad snijeg nisi cistilanot fun at all
It's nice to be important, but it's more important to be nice
Dobijo AOC LCD 17" koji je neispravan. Ko sto bi Bosanci rekli,rastavio sam ga proste činioce,i nema zivota u njemu,sad ga moram natrpat u vrecu,i u smece...
Za Canon S200 skidam drivere,pa cu vidjet jel i on radi,a ako ne,ide i on u vrecu...![]()
Ma mala je izgleda mazohist.
Nema vece srece nego kad ti od ciscenja snijega toliko promrznu i utrnu prsti da ti cigla padne na ruku a ti ni ne skuzis.
@Smuchac,
Znaci skupljas krupni otpad? Nije lose...![]()
Ma nije...
Treba mi jedna periferija za riktat kompove,jer je moj drugi komp u igraonici,pa nemam rezervnu periferiju za doma...![]()
@Ico: LOL...ali ključna je riječ da trebamo fotografa...ne fotoaparatMislim mogu i ja probati, ali ja sam tu da malo više uživam i meljem, a malo manje fotografiram
![]()
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Aha... T, oćeš reći da se već par dana ne trijezniš i da se neznaš ni mobitelom koristiti i da non stop melješ...![]()
![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Super, znaci MS vise ni hardver ne zna raditi.
Nekad im je bar to koliko-toliko islo...
Kupio od frenda neku radeonku 128,asus dvd pržu,i vent za proc za 100kn...
Jos je dobro i proso...![]()
A i nije mnogo promašio
Dabogda ti recesija žito pojela, šic mrš
@Ico: mx510, 3 godine ga gazim i ništa mu ne fali, vrlo jednostavan za čišćenje i rastavljanje, 5 godina garancijeMakar da se i mene pita, mx rev bi bio idealan za pod bor... bit će moj, jednog dana!
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
trunem za kompom i cekam frenda da dodje do mene pa idem negdje zarđat
JEBESH TECHNO KAD SU KROFNE 2 KN
Proradio mi cod2 multiplayer![]()
![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Stigao malo prije sa domijenka firme, sve u svemu bilo solidno i dogodini sam free što se tiče poslovnih obveze, možda još nešto sitno u pon.
HC4L
Bookmarks