Sad lijepo upali mob bez kartice,pa nakon sto se mob upali,umetni tu memorijsku karticu. Ako ne uspije,pokusaj sa card readerom doc do kartice,i ukoliko uspijes,formatiraj ju i prije toga spasi sto se spasit da...
Sad lijepo upali mob bez kartice,pa nakon sto se mob upali,umetni tu memorijsku karticu. Ako ne uspije,pokusaj sa card readerom doc do kartice,i ukoliko uspijes,formatiraj ju i prije toga spasi sto se spasit da...
hardverski je problem, ni flashat joj nije htio. mob ostao u bootloaderu, nije primao niti jedan flash. probala sa 2 različita monstera, probala sa 2 različita programa. Isto. vraća ju u boot stalno.
Poslala mi je mobitel, pa ću ja pogledat što je sa njim, očito je nešto na matičnoj. Kad sredimo mobitel, ovdje napišem što je bilo pa možete zatvorit.
Poštovanje.
Imao sam isti problem sa svojom 360
Strmopi**ila je sa stola i nikako vise da primi m.karticu. Pokusao flashati preko nekoliko puta i dalje nista! Rastavio ju koliko sam se usudio i dalje nista! Kresnuo ju u zid ( ne pokusavajte to sa svojim) i dalje nista! Jedan dan ispraznila se do kraja,napunio ju i od onda opet sve 5!
Probaj ju GoGs isprazniti,mozda uspije iako ne znam kako je to moglo pomoci! Jedan od mojih jako nadobudnih frendovami je rekao da se sve umrtvilo i ponovnim punjenjem sokiralo pa.....
Malo da spamam (sory mod)
GoGs drago mi je vidjeti da si i dalje aktivan na moto-forumuima![]()
Ipak će trebati napravit flash, jer joj ni flashat neće kako se spada. nešto ne štima. Sad, imala je problem sa praznom baterijom. Ali ja ga mislim dovest u stanje blanka, tako da izvučem sve van iz njega, pa onda novi bootloader, monster... i format kartice na drugom aparatu.
Eto, još uvijek visim tu u forumu, to mi je eto... Hobi. Već par godina... Ni tebe nema... Malo se pojavi koji put.
Poštovanje![]()
Bookmarks