ajde neka netko meni posalje na PM![]()
Može i meni na PM, hvala
ajde neka netko meni posalje na PM![]()
iPhone 5s 16 GB
I ja bih zamolio,hvala![]()
Moze onda i meni.![]()
Čini mi se ok stvar,pogotovo za nas malo starije i zaboravnije,pa bi prosil i ja key. Zahvaljujem!
i jel netko dobio key? ja jos nisam![]()
iPhone 5s 16 GB
moze i meni
hvala!
molio bi i ja key....please
na mail kresko2009@net.hr
UNAPRIJED ZAHVALAN
moze i meni na PM molim vas
![]()
obaram ljude s nogu...
POTPIS:strojnica
Do sada nije pronađen key ili gusarksa verzija ?
http://www.yourfilehost.com/media.ph...=mobytoday.jar
Izašla je verzija 1.5
Da, nova verzija dosta dobro izgleda.
Na žalost još je nema krekane. Ja koristim 1.01 koju sam skinuo krekanu i odlično radi. Nisam primjetio neke negativnosti, a i uvijek se sama pokrene pošto je postavljena kao default screensaver.
Ova moja verzija dosta je nespretna, npr. nikada nemam nekakvu drugu ikonu kada imam nekoliko zadataka taj dan, Rođendan ova aplikacija ne čita pa je moram dodatno upisivati kao Napomenu.
Lijepo izgleda na ekranu.
Nova verzija košta 8.99 dolara.
Nevjerojatno da SE još uvijek izbjegava default ugradnju ovoga programa. Nešto što je na Nokijama prisutno već godinama.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Jel može link na tu krekanu 1.1 verziju?
Naravno da ne, bar ne javno.
Krekanje je inace ilegalno...
Nakon višegodišnjeg korištenja Nokie upravo zbog active desktopa, vidjevši ovaj program za SE mobitele kupio sam W890i. Program sam instalirao (novu verziju 1.5, još uvijek u trial verziji), mogu ga pokrenuti no ne mogu ga postaviti da radi kao wallpaper. Mogu to napraviti na K800i,kao i na W910i, no na mom W890i nema opcije za to (riječ je o mobitelu kupljenom od T-Com-a). Pokušao sam nadograditi softver svog mobitela misliviši da je možda u tome stvar, no ni to mi ne uspjeva (iako sam slijedio upute). Zna li netko, griješim li ja negdje ili je T-Mobile u svom softveru jednostavno isključio obje te opcije (i postavljanje Java aplikacije kao wallpapera, i upgrade softvera na mobitelu)?
brandirani mobiteli imaju onemogućeno flash menije a za ovo kaj ti pitaš ne znam
vidim da si već podešavao i sad je čudno zašto ne možeš na w890(možda i je u pitanju brandirani firmware)
instaliraš aplikaciju,staviš je u mem.moba\programi zatim ideš na izbornik\podešenja\zaslon\pozadina i tu bi trebao izabrati Moby
Mi6 Black
Hmm... Nažalost, nema te opcije. Kada odem na "izbornik\podešenja\zaslon\pozadina" mogu odabrati jednu od 3 opcije:
a) Picture
b) From Theme
c) None
Nema opcije "aplikacija", ii tako nešto. No kao što sam već rekao, na K800 i W910 odem na izborniku u Organizer\Applications, te pozovem opcije samoe aplikacije i tamo među opcijama imam i opciju "Wallpaper", koja se na W890i ne pojavljuje...
A može li se nekako flushati ovaj firmware? Znam da time gubim garanciju, no što ću - riječ je o službenom mobitelu i ta mi je opcija jako korisna.
izgleda da je ipak do brandiranog firmware-a
možeš probati ovako napraviti debrand
http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=820181&postcount=83
ali prije svega napravi backup ovako
http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=...&postcount=206
Mi6 Black
Kada idem na podešenja\zaslon\teme mogu sam oodabrati temu i ništa drugo (i prilikom odabira pita me želim li kao pozadinu koristiti sliku iz teme na što mogu odgovoriti sa da ili ne - nema treće opcije).
Ako u izborniku odem na podešenja\zaslon\pozadina, kao pozadinu mogu odabrati sliku, pozadinu iz teme ili ništa - nema opcije da postavim aplikaciju kao wallpaper.
A ti imaš W890i? T-Mobile brandiran ili...?
Nemam, imam C702.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
meni baš ne radi 1.01. verzija najbolje odnosno onako kako piše kad je postavim kao wallpaper pa sam odustao (ili su nedostupne opcije aplikacije ili se neda minimalizirati već sam zaboravio), a i primjetio sam da mi alarm ujutno ne zazvoni kad mi je uključen mobytoday???
na v640i
Bookmarks