Ma, ne znam ga ja
Znam da ide s mojim frendom u rezred, zapamtio sam ime kad smo gledali s kim idemo.
Možda ti znaš tog frenda, Tomislav H. iz Zagreba
OT: Platio račune
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Isuse...a da se dodate na Fejs pa tamo meljete tko koga zna...ionak je tome namjenjen
Ma iskreno...ja kao prva generacija na Bolonji sam imao izuzetno pozitivno iskustvo...sve je prošlo jako fino naposljetku i relativno je to dobro završilo![]()
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Relativno dobro?
Gle, zavrsilo je, imas papir, znaci da je dobro. I tocka.![]()
došao s posla, točnije, s aftera nakon posla . . .
otišli malo do gjure da se opustimo . . .
i ovak bi se dalo svaki dan . . .
i saznao da u petak radim skoro cijeli dan, tako da mi je loše . . .
ali će valjda biti bolje . . .
idem spavat . . .
noć![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Jutarnja pozdravlja nočnu smjenu
Niski start za kretanje na posao.
Samo da ne pada kiša.
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
Dobar dan...pije se kava,ovdje mrtvo![]()
Same here. Prva godina mi je bila super, sve novo, tamo vamo. U drugoj sam primjetio neke propuste i neorganizaciju (pogotovo od strane faksa).. Lagano mi se počelo mračitiNa trećoj su nam metaforički rečeno prekinuli struju i ugasili svjetlo na kraju tunela, jedva sam čekao da položim te ispite i odem iz te "akademske" ustanove.
Sad samo da dobijem tu ludu svjedodžbupa ćemo vidjeti.. Imam godinu dana pauze da diplomiram i razmislim kako skupiti 25 soma za platiti 4. godinu
![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Ufff...
Kod tebe je to s...ano. Ma i ja sad imam 6 mjeseci da vidim gdje cu dalje i da li cu ici dalje...
I LjoL, kindergarten![]()
te ket, a koji si to ono smijer na tvzu? jerbo je i moja sestricna prvi macic bolonjaca, smijer informatika. i znam da mi se ona bas jadala da jadna NE MOZE dalje, jer tvz uopce jos nema program za dalje, to ne postoji, a niti jedan srodni faks (tipa fer i to) je nece primiti (morala bi sve otpocetka, prijemni i to, ko da uopce nije 3 godine studirala!)
znam da je ona spominjala neko nastavljanje u ljubljani![]()
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Gotova školaza ovu godinu.
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
dobro jutro . . .![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
juto?? već će večer čovječe![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
Ima za informatiku. Specijalisticki studij informatike. Ja sam smjer racunarstva.
I da, FER ne prima nikoga. To je nazalost tocno.
odoh na job . . .
pozz![]()
Alo ekipa!
Prekjucer mi se srusio komp do daske,pa sam bio odsutan skroz...
Jucer spavao cijeli dan jer sam se lose osjecao,pa sam danas ubacio nove winse,i sad sam opet onlajn...
C U!![]()
Nece dugo, ipak je to truli win...
Nego, jel ide mozda netko uskoro put Nasica?
http://www.nasice.org/modules/news/a...p?storyid=3335
![]()
uuu, idem si nazvat rodbinu u nasice i okolna sela neka vataju zrak u flase i posalju mi za zege![]()
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
@La_LuNa,
Pa da tu prodajes pod "cisti planinski", jel?
@Smuchac,
Ooooo, znam.![]()
A i bio sam, samo ne za vrijeme akcije... Eh.![]()
Zato se sada i zicas za Nasice...
Idem pod tus i pod noz,pa na kavu s frendicom...![]()
A cuj, znas sta kazu, APP...
Pod tus, pod noz, na kavu? Tim redoslijedom?![]()
Bookmarks