Ako ti komp zadovoljava minimalne uvjete, probaj s drugom verzijom igre.
uglavnom...igram recimo carbon...sve lijepo ide....i onda kad idem se utrkivat....dakle izaberem neku stazu....onda sam od sebe izađe iz igrice....problem je što se to ne događa stalno ali ipak se nekad dogodi i malo me živcira....dali netko zna zaš se to dešava....kad igram niti malo ne šteka ali nije mi jasno zaš izlazi iz igre....stavio sam ponovo windowse...i sve je čisto ali ne znam zaš se javlja ovaj problem....
Ako ti komp zadovoljava minimalne uvjete, probaj s drugom verzijom igre.
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
ma ta igra radi na drugom kompu koji je 2x manja konfiguracija i tamo isto radi i ne događa se ovaj problem...pa mi nije jasno kak se to na ovom događa....
to ti je bug neki u igri ili na tvom compu. da li ti izbaci send / dont send error ili samo izadje i to je to.
samo izađe i to je to...nikakvi error ne izbacuje...
A da probaš reinstall?
Novi DirectX?
Drivere za grafičku/matičnu?
Promjena rezolucije, mjenjanje postavki grafike...
Da li se koja komponenta zagrijava previše?
primijetio sam da je ventilator od procesora dosta bučan...jer moguće da je zbog toga...možda hladi slabije procesor...pase više zagrijava???....
driveri su svi najnoviji i od matične i grafičke...
provjeri temperature everestom
Taj problem je specifican za Carbon. I sam sam imao tu igru i isto mi se je desavalo...
Bookmarks