Koliko si voljna izdvojiti novaca?
Imaš jako skupih i onih ne tako skupih.
naslov vam sve kaze.
htjela bih dragome za bozic kupiti jedno takvo cudo, pa me sad zanima ima li neki brijaci aparat koji brije "na suho" (bez pjene) al da je dobar i da fora izgleda (kao oni filipsovi s one tri glave) oke, ovaj opis je fakat glupo ispao, ali ja se uopce ne kuzim u ta cuda a nemam bas vremena obilaziti sto trgovina tipa merkura, pa ukoliko netko ima konkretan prijedlog, molim link!
i da ne bi bilo zabune, trebam bas aparat za brijanje brade, ne onaj za glavu
hvala unaprijed
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Koliko si voljna izdvojiti novaca?
Imaš jako skupih i onih ne tako skupih.
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
definiraj jako skupo i ne jako skupo
npr, jucer vidjeh u vecernjaku neki philipsov za 599 kn. to je vec puno. recimo, do nekih 400 kn, jel se moze za te novce naci nesto sto je dobro?
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Ovako nesto? http://www.braun.com/na/cruzer/cruzer.html
"Dobar i fora izgleda", al sam mehanizam je uistinu jednostavan.
Mislim, imaš i po x000 kuna aparate, ali ti se sami čiste, podmazuju i slično.
Malo bolesno.
Moj buraz je nedavno u Metrou ili Getrou kupio Phillips HQ7742 za kojih 300- 400 kuna (nije trenutno doma, pa ga ne mogu pitati).
Meni je predobar, ne znam šta više reći o aparatu za brijanje- dobro brije.
EDIT: ovaj iznad izgleda neki opasan![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
evo ovako nesto kao sto je georgy postao. ne trebaju mu kerefeki za stiliziranje i trimanje sto ovaj braun ima.
georgy, a jel za taj philipsov treba pjena?
@vepar, ocito ti je promakao dio u kojem govorim o cijeni![]()
imas na top shopu mokro suhi brijac ali to jos nije sve dobit cete i nokiu 3310 ali samo prvih 10 kupaca ce dobit bager..xDD zezam se kolko ja znam braun i phillips su dobri brandovi za to..ali pazi da ne zbrijes u kupovini..xDDDDD
Ne treba.
Barem nikad nisam probao (nije ni buraz).
Ne znam da li se uopće smije s pjenom.
Ali ima tu iza (ovo žuto) da ištrcava () neki gel za "smirivanje" kože i slično.
Ali mi nismo skužili kako se to stavlja, pa ide i bez toga.
Samo poslije balzam i ko' bog.
Budem sad pogledao di je i za koliko kupio.
e fala ti puno georgy!!
Nema problema, evo našo sam, Metro (u Sesvetama- naravno)- 398 kuna.
Da, tek sad vidio, dobiješ one sve sitnice (trimer, četkicu, vezicu (), torbicu... i još nešto malo crno što ne znam za šta bi moglo služiti) i s njim dobiješ 4 paketića tog gela.
Može se i brijati pod tušem.
Mislim da je ok za tu cijenu. Iako nisam baš sad gledao kakvih još ima.
Ovo možeš ovce strizat s ovim:
Ja bi se bojao da me ne ubije- treba ga prikopčati na akumulator da bi se obrijao ili...? Terminator.
Braun svakako !![]()
Zadnji uredio lili : 14-12-2008 u 22:15
ja imam ovaj braun cruzer3 i stvarno je odličan aparat, može se koristiti na suho i sa pjenom
"Any intelligent fool can make things bigger, more complex, and more violent. It takes a touch of genius -- and a lot of courage -- to move in the opposite direction." - Albert Einstein
imas u Technomaxu i jeftinije,a ja bi ti preporucio Braun,jer su stvarno kvalitetni.
ovaj je naprimjer 375kn:
http://www.technomax.hr/Default.aspx?tabid=407
moja ti je preporuka otiđi u METRO u Jankomiru i tamo imaju cijelu paletu Braun aparata (od serije 1 do 7)
znaci stara serija 1 oko 250kn (ljevo) i serija 1 nova oko 300kn
-mislim da je cisto ok cijena i mislim ako sam dobro zapamtio obojca mogu u vodu tj.mokro-suhi brijaci
a i serija 3 mi se isto dopala ali je cijena oko 450kn
***There isn’t a perfect smartphone out there. There’s always something for anyone to love or hate.***
Jedna je dilema!
Ako dečko ima osjetljivu kožu "za aparat"?
Jer fakat je najbolje se obrijati jednokratnim žiletom sa dvije britvice + gel, a aparat je puno sporiji i "spali" kožu kod brijanja "na suho".
Ja sam prije par godina dobio Philips sa "tri glave" i kasnije (cc godinu dana) je otišao kod staroga jer jednostavno mi brijanje bez izbrijavanja nije to! Ipak žene vole glatku kožu lica
Koliko je to stvarno "dobar" poklon značeš samo ti.
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
pa cuj, obzirom da je postao toliko lijen da se obrije eventualno jednom tjedno kada brije i glavu, mislim da cu puno lakse podnijeti "ne skroz glatku kozu" od ove jezurke jezica koju ima i koja pika za popiiiip.kaj mislis kak mi je ideja kupovine brijaceg aparata pala na um, sam je u razgovoru rekao da si ga mora kupiti jer mu se to cini jednostavnije od britvica, pjena, pdbrijavanja, blabla.. i ako mu ga ja kupim, onda ga mogu ucijenjivati, morat ce se brijati
(prepredeno zensko)
pitanje:
je li netko od vas imao iskustva s vise brijacih aparata? postoje li neki modeli koji skrate dlake vise od primjerice ovog phillipsa koji je vuki naveo?
imam dosta "brzorastuću" bradu , probao sam sa nekakvim braunom i def. mi nije sjelo , em je sporo i kak je rekao vuki nemreš se izbrijat ... mach 3 i mirna bosna...
možda ovi skuplji (>700kn) neš i vrjede ( moje mišljenje)
www.vss.hr http://www.fkit.hr/ www.mdc.hr/tehnicki/
moja tehnikalija: toshiba satelite pro a300-21a, motorola V8 , DSLR Pentak K100d Super.. itd...
Od elektricnih nekoliko vrsta ali philips je najbolji s tri glave
Znala je moja draga šta da kupi kvalitetno & kako me ucijeniti ali joj dopizdilo bibi izgrebana pa mi dozvolila da dam aparat starom, nije joj dugo trebalo da dođe pameti![]()
![]()
Jesam lijepo mirišao poslije brijanja(losioni za lice) ali maženje joj nije pasalo je je poslije ona ostajala crvenogalica!
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
dal se on kada probao brijati sa tim?
ja dobio neki philips model sa 3 glave,prek soma i pol kn...
ovo ono..ali mi uzasno iziritira kozu..jed. mi ne pase..
nema do fusion power![]()
Zadnji uredio smogovac : 20-12-2008 u 17:56
nije probao s brijacim aparatom, ali je s onim sisacem kose. mislim, ako ga to nije iziritiralo po licu, onda valjda nece niti brijaci aparat
uostalom, nije to niti tako puno novaca da cu lupat glavom o zid ako mu nece odgovarati (jos jedan od razloga zasto nisam htjela skupi aparat).
Pa čopi ga za ruku, odvedi u dučan i nek prstom pokaže "hoču ovaj". Ti provučeš karticu i mirna bosna![]()
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Bookmarks