sad bi i ti igrao s njima xD?
sad bi i ti igrao s njima xD?
milii moj dragane beli jablaneee , joj, danas dar mar![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
meni se danas nije dalo van jer sam sam doma...do najmanje 3 .. ali neznam sto da radim xDD.. najvjerovatnije cu visjeti na msn-u....xDD
Eh Luka onda smo u sličnoj situaciji... Ajmo se sad počet prijavljivat za rekord!![]()
idem ja gledat neki film i preselit laptop u neku drugu sobu...
Gad demit....
Uredio sobu, ponosan na sebe...roud:
Trebam učit, a ne da mi se...
A mene zanima, kolko ljudi imaju godina na ovom forumu, da se odprilike zna koja dobna skupina obitava na forumu?
Kolko mi se čini, granica se sve više spušta...
, ne bi ja
- ja još samo 3 dana škole
Da, to sam i ja primjetio- dolaze neke nove face na forum.
Ali, dok nema <12 godišnjaka (sad sigurno barem jedan čita ovo)- dobro je. Iako sam se ja registrirao sa 13.
Danas se razbacujem ovim "" smajličima.
Ne znam šta mi je.
Đubre Call of Duty 2 MP mi još ne radi.
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
evo citam taj post i shavcam da nemam 12 nego 13 godina...lol...XDDDD
ja se registrirao s 11, dva nicka pod bannom zbog spammanja, gluposti i ostalo (nisam mislio biti član), no onda sam s 12 god i 9 mjeseci se regao s ovim nickom, nisam također mislio ostati ali ebiga, ostao sam i što sam stariji to pametnije pišem xD...
Poslao PM jockeru da sam spremam snositi posljedice zbog 3ceg nicka, nije ništa odgovorio.
E da...
Georgy, ko ti je to na avataru?
I da...
Ja sam imal, čini mi se, 14 godina dok sam došel na ovaj forum...
ja sam si umislio da je na georgyevom avataru neka faca i g-unita (50 cent i ekipa ) neznam zas..xDD
Omg, vrtić.
Україна
teta xlr mogu na wc...xDDD
lol valjda kenj*t..
Obriši si rit (a nemoj zvat Lunu da ti to radi ona ce ti odma pelene nakeljit), pusti vodu i 2 puta operi ruke sapunom pa se javi na forum!
Ugodno ti bilo xD
EDIT: nemojmo sad zasrat temu ko neki dan... Luna ce poludit xD i svi ce mo po jednog banaknka i u kut.
PS: Luna, nemoj zamjerit.
uu osjeti se grah.xDD zezam se..
a nemojmo sad zaprdit temu xD
mislim da ću uskoro u krpe, ak uspijem zaspat od tolkog smrada
mene je vec omamilo tako da sam padam u krevet..xDD
ma evo istina je da nevolim grah niti sam bio na wece-u lol...xDD
EDIT : moze neko od moder. ovaj post prebacit u onaj gornji jel neznam kako se to radi..
Zadnji uredio Luka-AJKULA-Čita : 14-12-2008 u 01:29
@Luka
Bez obzira što je ovo kafe, molio bih te da ne ostavljaš post za postom u roku od nekoliko minuta, već da ako baš imaš još što za napisati, da editiraš predhodni post.
Bookmarks