ako sa zvukom na N73 nisi zadovoljan,tesko ces pronaci puno modela koji imaju bolji zvuk.
Ovako namjeravam kupit novi mob. i zasad se dvoumim između N79 i 5800xm.
Posto mi je jedna od bitnijih stvari na mob kvaliteta zvuka kod slusanja mp3 a zanima me da li neko mi moze napisat nesto o tome kod N79 posto 5800 jos nije izasla kod nas, I ako je moguce usporedit sa prijasnim symbian modelom jer zasad imam N73 i nisam bas zadovoljan zvukom pa me zanima jel su sta poboljsali u odnosu na te prosle modele....
ako sa zvukom na N73 nisi zadovoljan,tesko ces pronaci puno modela koji imaju bolji zvuk.
pa bas ne vjerujem da nema neke razlike , frend ima 5310 xm i zvuk je puno kvalitetniji nego na mojoj n73...
imao sam N73 i zvuk mi je bio bolji nego na vecini mobitela koje sam imao(izuzev 6233)....
ako je zvuk bitan,onda ce ti odgovarati 5800XM.
hm moguce dali si cackao po postavkama u n73,puno ovisi o tome dali si dobro naredio equilazer i audio postavke.....moze se dobiti puno jaci zvuk u odnosu na default kod n73...javi se na pm da objasnim
I ako ces zbog zvuka mjenjati n73 odma ti mogu reci da bolji telefon neces naci..
@sonyck pozdrav
slazem se.ovo je prvi puta da cujem da se neko bunio za zvuk kod N73.jedino je zvuk preko slusalica dosta sterilan.![]()
ma ne mjenjam mobitel samo zbog zvuka burazu dajem svoju n73 a sebi cu uzet nesto novo...
da to sam i mislio na zvuk preko slusalica...![]()
E onda je tu druga prica ako se radi preko slusalica,onda ti ne gine nista drugo nego investicija u kvalitetne slusalice(400-500 kn) ili walkman telefon...
@vepar pozz
senheisser px100 slušalice, znači 700 kn i ostavi si n73. Bit ćeš zadovoljan![]()
Pobjeda u svađi na forumu je kao pobjeda na Specijalnim olimpijskim. Ni jedno ni drugo ne umanjuje činjenicu da si retardiran
A ova zadnja dva posta su stvarno
Mogu ja sad predlozit slusalice za 4000kn
Kupuje mobitel s dobrim zvukom na slusalicama, a ne slusalice pa usput i neki mobitel...
Ali taj koji tolko pati na dobar zvuk nece muziku slusat preko mobitela![]()
Vidio sam da se N79 prodaje po 2500kn sto mislite hoce li i 5800 biti tu negdje ili ce biti bijesna cijena...
....
Mislim da ce 5800 biti skuplji u pocetku zbog touchscreena, makar nebi smio biti puno skuplji...
u indiji se vec prodaje i kosta 20 000 rh sto je oko 315 eura, prodaje se jos i u finskoj i jos nekim zemljama al na finskoj stranici od nokie nema jos nista o 5800xm
Nokia 5800xm meni liči na lažnu priču... Kao da je NOKLA a ne NOKIA s obzirom na to da ima touchscreen a ne znam ni jednu nokiu s TS-om.
malo out teme, ali ovako da te malo upoznamo, Nokia je već davno izbacila tri modela s TS (pisalo se ovdije o tome), a ovo se sada radi o novim modelima S60 pete edicije, naravno sve original made baj nokija....nemaš sumlje
HC4L
evo cijene za 5800xm u njuskalu
http://www.njuskalo.hr/index.php?sea...=search&kat=30
to je dobro znat al zasad je jos to preskupo , treba pricekat da izidje mobitel sluzbeno kod nas...
Bookmarks