Malo sam pijan i pospan, ali moradoh da postujem na cafe mobil
Zar na svakoj promociji ja moram da dobijem nešto?
Ovaj put je to Heineken sportska torba
Bio neki DJ iz Londona, odlično je biloooo... Laku noć svima![]()
Idem spat... ma, nejdem...
Malo sam pijan i pospan, ali moradoh da postujem na cafe mobil
Zar na svakoj promociji ja moram da dobijem nešto?
Ovaj put je to Heineken sportska torba
Bio neki DJ iz Londona, odlično je biloooo... Laku noć svima![]()
Україна
došao s posla . . .
ovi domjenci nisu normalni . . .
ali ajde, neće još dugo . . .
lagano na spavanje . . .
laku noć . . .![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Došao iz grada, kupio hladnjak (cooler).
Ne mogu vjerovati da je tako tih.
Šta je ovo, svi ostali spavaju?
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Prije nego što si stavio zagradu i objašnjenje, mislio sam da si kupio frižider![]()
Україна
Otvorih oči! Ne sjećam se kad sam sinoć zaspao uh
Dobar kuler đorđi, nemoj se naviknut na tišinu jer bi ti račun mogao krenuti prema minusu![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Dobar Dan..
I doviđenja...
Jutro!
Evo sad se uzdigao iz onesvijestenih, idem se spremit pa idem sa sestrom u shopping zimske jakne.
Ajmeeee....
3 sata su...
jbt...
A nisam niš napravil kaj sam trebal...
dobro jutro . . .![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Testiram high-tech ekskluzivnu opremu![]()
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Uuuuuu, T-Maca :O
Mene struja stresla
Isprobavao "popravljene" lampice.![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Da da...divno je kad se Blu Ray od Dark Knighta streama sa drugog kompa koji se nalazi dva kata iznad i pritom se još kopiraju neki fileovi te se torrentira, a tu i tamo brat pomalo zasurfa, jel
BTW: http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=...postcount=2769![]()
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Mario, datum ti ne valja.
ajbg krivo su admini protumačili i izbrisali moj prijašnji post,znam nema prodaje
sorri=)
Zadnji uredio cherwar : 13-12-2008 u 19:55
u 2 sata se ne stigne iskopat 20m kanala,bagerom da, ali mi nismo bageri
Morat cu ekipu odvest kod neuropsihijatra...Sinoc,zapravo jutros do pola 5 lupali po COD-u. Pojeo 7 kroasana iz obliznje pekare i dva kju peka karlovačke,i jutros,zapravo popodne u 15 sati ustao ko nov,zapravo polovan...
Sad dimim na prozoru,i smijem se vecerasnjem izlasku kojeg nece biti,jer cemo opet blejat u monitore... Koji smo mi idioti... Doma su mi mislili da sam se stuko s autom... Pocinjem se brinut za sebe pomalo...
Jašta jeBolje da idemo vani subotom,i da se zapijemo i uvatimo koju getribu,a ne ko pi*de pucat jedni na druge...
Veceras Matko i Brane kod nas u disku,a budale bi se igrale... Ko da nemamo kad...
Ja se idem zapit,jer nisam ima vec dva tjedna,a oni nek trcu za zastavama...![]()
Ja sam se sad izrigao kao da sam popio gajbu piva a ne pojeo snitu kruha s cvarcima![]()
Jako slikovito opisano![]()
e tako je idi ti pit a oni nek se zabuljeu monitore![]()
u 2 sata se ne stigne iskopat 20m kanala,bagerom da, ali mi nismo bageri
Poslušat ću tvoj savjet...e tako je idi ti pit a oni nek se zabuljeu monitore
Adio
Mobile Review Forum- ako želite znati sve o najnovijim hi-tech gadgetima. Obnovljen, bolje organiziran i još zanimljiviji! :) http://forum2.mobile-review.com/index.php
Bookmarks