Oprostite ako nije mjesto, zanima me dali postoji mogućnost zaključavanja poruka i poziva kodom kao na Samsungu i dali se može to nekako ubaciti ako nema?
Oprostite ako nije mjesto, zanima me dali postoji mogućnost zaključavanja poruka i poziva kodom kao na Samsungu i dali se može to nekako ubaciti ako nema?
mene zanima koliko kosta popravak displaya.. tj novi.. il nezz kak vec.. danas mi je otislo.. pa me zanima.. pola ekrana je crno a pola se vidi i vidi se gdje je lupljeno... molim vas ak neko zna otprilike koliko.. vazno mi je da znam dali da kazem svojima..![]()
UpooooomooooooćJe l' netko možda zna šta mi se dogodilo s mob. Naime, jučer se odjednom zablokirao i ništa nisam mogla, morala sam ga ugasiti/upaliti. I nakon toga također stalno blokira, malo - malo pa se ugasi, nemam pojma... ne mogu ući ni u poruke, stalno piše "memorija poruka nije spremna" ili tako nešto... Također, kada ga stavim puniti - isto zablokira... Je l' netko bar otprilike zna u čemu bi mogao biti problem? I ako ga odnesem u servis (Mobis, pošto je pod garancijom) kada mi ga vrate hoće li sve poruke/slike biti obrisane?
![]()
Bookmarks