Mogu samo reci da cim izvuces Universal SIM iz mobitela da ti je onda sve u prvobitnom stanju - ne ostavlja nikakve posljedice.
...ima li tko iskustva s tim Universal-SIM -om ?
To je ona kartica koja otkljucava sve mobitele a da se pri tom ne izgubi garancija. A nacuo sam i da zna nekad zbog toga zaštekati mob, ugasiti se, gubiti mrežu...
Ima li tko kakvih iskustava?
Imam N73 koja radi na t-mobile...a stavio bih tele2. E sad mi ju je žao otključati da izgubim garanciju jer je stara 5 mjeseci.
Što vi onda mislite o tom Universal-SIMu ?
Hvala
pozz
Mogu samo reci da cim izvuces Universal SIM iz mobitela da ti je onda sve u prvobitnom stanju - ne ostavlja nikakve posljedice.
da, znam to...ali dal se pojavljuju one neke greške kao što je resetiranje, gubljenje mreže i sl. ???
imam nokiu 6120 kodiranu na vip a stavi bi tele2 jel postoji još koji način dekodiranja osim sa ovom univerzalnom sim karticom.
Probao sam sa kodovima ali javlja da nije dopušteno
Kodovima je ne možeš dekodirati, jedino kod unlockera. Ako te zanima pogledaj i sljedeću temu možda pomogne: http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=55967
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Evo samo da kažem da sam jučer sam kupio tu univerzalnu karticu nakon što sam ovdje vidio da se priča o tome i mogu reć da sam oduševljen.
Javio na ovaj oglas http://www.cesarica.net/index.php?topic=3060.0 , odmah se dogovorio s tipom gdje da se nađemo, sve isprobali i ja sretan.
Inače imam Nokiu N95
Evo da osvježim temu...
Meni će trebati 4 turbo sim kartice, a puno mi je dati za to 400-500kn kod nas pa bi ih naručio preko eBaya....
Zanima me zna li netko provjerene prodavače turbo sim kartica na e-bayu?![]()
Ne znam za e-bay, ali imas ih jako jeftine i na dealextreme.com. Samo pazi da uzmes one koje ce ti raditi na mobitelima za koje ti trebaju.
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
zanima me dali netko zna dali bi ta universal sim radila na HTC wildfire S (kodiran je na vip) jer koga kod zovem da bi je kupio kazu da neznaju a prosli put sam kupio za corbya pa nije radilo...
ako netko zna mozda
Potpis nije u skladu s pravilima.
Edit by Sljaka
dal netko zna dal turbo sim radi na nokia 5230 ? ni u jednom oglasu na njuskalu nije naveden taj model među ovima na popisu.al mi rekao čovjek iz oglasa da je popis star 3 godine ??
update..naručio turbo sim s ebaya i malo podrezao sim karticu tak da ne smeta čipu sa turbo sim-a i uspio to ugurat u utor na 5230 i upalim i ne pokazuje niakve greške,al ne može očitat i ulovit nijednu mrežu..dal je to zbog konkretne turbo sim kartice il je ta nokia sa sl3 zbilja neprobojna za takav način otključavanja?
Probaj "kombinaciju" u drugom mobitelu. Naravno zaključanom. Tako ćeš najbrže saznati.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Teško da će ta unlock kartica raditi na tom modelu. Probao sam nekoliko verzija na 5800 i ništa nije radilo. Na kraju prodao mobitel...
Bookmarks