Dobro,i postoji li nešto takvo ili ne,odnosno mogu li ga otključati ili ne? Original mreža je VIP
Network lock = mobitel je zaključan na mrežu operatera i treba ti unlock code za njega.
Dobro,i postoji li nešto takvo ili ne,odnosno mogu li ga otključati ili ne? Original mreža je VIP
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
aj molim vas unlock code i postupak za Samsung U340 Snap Phone pls pls pls plssss...jako mi e bitan
mwa to all
Ovo je SCH ako se nevaram (CDMA mobitel) i za njega ne vrijedi ni jedna od procedura SGH modela.
A ima neko resenje ili ne?
i dali radi na VIP mrezu?
Nisam upoznat s SCH modelima jer su oni CDMA mobiteli koji rade na potpuno različitoj frekvenciji.i dali radi na VIP mrezu?
U europi je gsm mreža ,taj mobitel neće ti raditi ni na jednu karticu euro operatera jer je samo CDMA supprted.
Posjedujem SCH-U900 i ni jedna kartica neće da radi,razlog: CDMA uređaji ne rade u Europi ,CDMA i Gsm su potpuno 2 različite mreže.
Za unlock bilo bi najbolje pitati na howardsforum jer su oni orijentirani na CDMA (i gsm modele) modele.
samsung.howardsforum.com
Ako ciljaš da osposobiš mobitel da ti radi u Europi onda na to zaboravi.A ima neko resenje ili ne?
Zadnji uredio Alienware : 23-12-2008 u 18:24
imam samsung Z400, kada ubacim bilo koju karticu izbaci mi phone freeze sim kartica nedostaje.sta da radim,kado da to uklonim.hvala
Mora biti da si radio free unlock na njemu putem kodova ?
Jedini način je servis ,putem običnog usb kabela ne možeš ništa napraviti.
kako ga dekodirat....i jel postoji koji program dekodirat sve mob,,,,u kratkom roku....
Mobitel spojiš na NS box i na PC -u (točnije na NS programu ) klikneš unlock ?
jel ima neki kod za e250 phone kode?
Default E250 unlocking code
1. First do a CUSTOM reset: *2767*2878#
2. Take a wrong network SIM (which the phone wont accept) and insert it whilst the phone is ON, without taking the battery out.
3. Make a FULL reset: *2767*3855#
5. The phone should reboot working with "wrong" sim inside, and it will accept it.
6. Change the NCK password to 8 zeros: *7465625*638*00000000*00000000#
7. Disable network lock: #7465625*638*00000000#
8. Check status of phone again
*#7465625#
You will see that the network lock is now inactive.
Ovako sam uspješno otkodirao E-740, mislim da bi trebalo raditi i na E-250!
D900
Trebao bih dekodirati ovaj mob.
Evo par pitanja:
1) Jel ga komplicirano sam doma dekodirat?
2) Jel se može oštetiti ako ga doma sam flasham?
3) Koliko dođe dekodiranje u servisu?
4) Gubim li ikakve podatke na njemu pri dekodiranju doma/ u servisu?
5) Koliko dugo traje dekodiranje doma/ u servisu?
NEmožeš ga doma unlockat ako nemaš box ili unlock/Flash kabel1) Jel ga komplicirano sam doma dekodirat?
Može ako ti nikad nisi radio,flashanje ne ide preko usb kabela već preko flash kabela s FTDI chipsetom na sebi.2) Jel se može oštetiti ako ga doma sam flasham?
ok, onda ga nosim u servis, koliko obicno love uzimaju za to i gube li se podatci na mobu?
Kako da dekodiram samsung c3050 koji je kodiran na mts?
#*7337# radi na većini samsunga
Ne radi ovaj kod...
#*7337# NE UPISUJTE U SAMSUNGE !!!!!!! osim jedino i jedino ako se radi o starom modelu samsunga e700 (kod njega ovaj kod prolazi provjereno),
c3050 trenutno nejde preko kodova, cak i preko box-a postoje odredjeni problemi prilikom dekodiranja, al da se dekodirati
ima jedan free nacin s kodovima za ostale samsunge (d900, d900i, e250, e251, j700....) ali ga ovdje ne smijem objasniti i objaviti
pozdrav,
HTelektronika
samsung d600 odbija ovaj kod #7465625*638*00000000#, piše pogrešna šifra help??
Vidiš ovo boldano?#7465625*638*00000000#
Umjesto njega ide unlock kod koji dobiješ ili od operatera ili na neki drugi načlin,svaki uređaj ima drugačiji kod .
Ovo s nulama ne pali na D600.
Čitam redom ali nikako da shvatim dali ovi kodovi otključavaju ono za privatnost i to? Inače ne koristim Samsung i cijenio bi jako kad bi mi netko odgovorio. Sestra je zaboravila kod od D880i koji je unijela za privatnost i evo nema pojma kako ga otključati. Hvala i ispričavam se ako sam spamao temu što mi nipošto nije bila namjera!
Zadnji uredio mbusic : 30-07-2009 u 19:43
Poštovanje!
Ja sam tu novi. Da li može netko pomoći. Nedavno sam dobio Samsung C140 koji lockiran na T-mobile. Pošto je to mobitel koji je cijenovno, a i karakteristikama jednostavan molio bih pomoć oko njegovog deblokiranja jer bi inaće cijena bila veća od vrijednosti samog uređaja.
Unaprijed hvala!
Zadnji uredio maospec : 06-08-2009 u 23:02
može li se odključakti sgh L 310 kodiran na m-tel.
Bookmarks