bitno je sta ocekujes od mobitela pa se u skladu s tim mogu i dati neki prijedlozi.
razmisljam o promjeni moba.pa me zanima kak se ovaj mob ponasa.ili prihvacam bolje preporuke al u tom rangu
bitno je sta ocekujes od mobitela pa se u skladu s tim mogu i dati neki prijedlozi.
pa bitno mi je da nebude gori od starog a stari mi zadovoljava sve potrebe ali bi nest novije
kaj nitko nema ovaj mob da se malo raspiše o njemu?![]()
Djevojke postanu žene kad duboko u sebi spoznaju čvrsti razlog za to
jel se može koji od ova dva sata maknut? nigdje ne nalazim u mobitelu ni uputama opciju za maknut satne vidim razloga zašto imat dva sata na ekranu
![]()
Izbornik (glavni menu) -> 3 Postavke -> 2 Postavke zaslona -> 1 Tema poč. zaslona -> Prikaži stavke (popis):
1 Ne prikazuj
2 Kalendar + sat
3 Kalendar
4 Sat (kvačica)
5 Upute za sat i tipke
6 Dvostruki sat
7 Vodič za tipke
Premjesti kvačicu na: 1 Ne prikazuj -> potvrdi s izvršeno, i problem riješen!
Tko želi pronaći će način, tko ne želi pronaći će izgovor!
jel mi može netko pomoći? ne mogi nikako prispojiti mob sa usb-om na komp... sve sam probala, ne pomaže ni onaj program što sam dobila na cd-u....
please...
da li netko zna je li ovaj mobitel u t-mobile ponudi otkljucan ili zakljucan?
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
ne piše se bas o ovom mobitelu...
frend bas presao sa s.e. k770, na secret, cekao je duze vrijeme ovaj mobitel, i kaze da nije bas odusevljen i da se najvjerovatnije vraca na s.e. ...
nije mu bas sjeo ko s.e. od raznih sitnica u meniju sto fale, kaze da nije nasao da flash-lampica radi stalno, ako to ne moze veliki minus.. zatim
par njegovih pitanja, mislim da se moze prilagodit ovo
"-nemoze se namjestit odmah glasna zvonjava, nego ide postepeno?, - kad se iskljuce slusalice prilikom slusanja glazbe, odmah se prebaci na zvucnik bez pitanja?- nemoze se namjestit javljanje na otvaranje mob?, itd"
sad se igram s njim malo, primjetio sam da se klima zadnji poklopac carbon, mice lijevo-desno.. i kamera mi se na ku990 cini bolja..valjda zbog vece, bolje lece, il cega, i slike i video mi izgledaju bolje,
i steta je sto nije pravi touchscreen nego samo u onom touch mediji..
makar je meni mob ok, ok ekran, i najbitnija njegova karakteristika "neogrebiv"..
Zadnji uredio dubrava : 23-01-2009 u 05:49
bio nekad oglas...
. lampica može raditi stalno(update softwara) , može se namjestiti glasna zvonjava , ali teba znati..xd
usput imao sam ku990 i , ipak radi premutne slike, i nesviđa mi se, i može se staviti da se javlja poklopac gore, prekid poklopac dolje...xd..xd...
usput taj carbon se miče , ali se vrača na prvobitni položaj tako mora biti, zbog načina otvaranja samog poklopca, on se svejedno nemože izvaditi makar se malčice klima..
samsung x460--samsung d-600--nokia 6288--n73--n91me-v630i-6288-lg ku990, s.e g700-lg kf750 + hp ipaq 114
konačno je došao software za maknut zvuk sa kamere![]()
di? gdje za skinuti?
samsung x460--samsung d-600--nokia 6288--n73--n91me-v630i-6288-lg ku990, s.e g700-lg kf750 + hp ipaq 114
http://www.mygreatphone.com/forum/lg...ter-sound.html
malo me hebe što nemogu ući u jedan folder, ali ću sutra probat i nadam se uspjet![]()
je li moze neko reci sta u vezi kamere..kakva je??? moze neka usporedba???
i sta znaci ovo neogrebiv???
###1410989180026
jel tko uspio maknut zvuk sa kamere?
Bookmarks