odlican post
fino si to srocio i napisao...
+cini mi se da nova prada izlazi sa multitačem![]()
i da je pljuvao ne možeš mu uzet za zlo, gomila je ljudi koji ni ne probaju iphone a hvale svoje druge smartphoneove koji mogu sve i svašta ali kad probaju iphone obori ih s nogu. Ja sam imao obrnutu situaciju, prvo iphone a uz njega još smartphoneove razne i jedva čekam dan kad će iphone dobit bt i c/p. MMS, kamera i ostale sitnice me uopće ne zanimaju jer ako netko tvrdi da mu mobitel treba za posao isključivo i baš zato nije uzeo iphone nego nešta drugo i onda kao glavne razloge nabroji kameru i mms...WTF? iPhone mi je i dalje weekend phone kad mi ne trebaju te stvari i tada je prava stvar. Ono šta me brine je da će uskoro se kapacitivni touch početi koristiti masovno jer je par proizvođača patentiralo svoju "multitouch" tehnologiju i tada iphoneov touch više neće biti unikat. Pitanje je vremena kada će ga neki mob prestići kao i svaku stvar u tehnologiji. trenutno mu nitko ne može osporiti da je NAJUPORABLJIVIJI mobitel na svijetu ali da mu fali stvari, fali. I važna stvar u tome je da Apple nije slučajno izuzeo slanje preko bt i učinio mučno prebacivanje između iphonea i ostalih uređaja. Pa najveću zaradu imaju preko iTunesa, sami sebe bi oštetili kad bi dali korisnicima da kupljenu pjesmu prosljede bilo kome. I upravo zato imam omniu preko tjedna koja nema nikakvih ograničenja nego osim onog koliko vremena imate za potrošiti da ga pretvorite u uporabljiv mobitel. A stvarno ga treba previše ali neka. Iskreno savršeni mob po meni bi bila nokia n97 sa iphoneovim touchom i UI. Kako po dizajnu tako i po funkcinalnosti koju bi pružila a vjerujem da ima još puno ljudi koji bi se složili sam mnom. Ljudi dajte potpis na ovo ako da![]()
Pobjeda u svađi na forumu je kao pobjeda na Specijalnim olimpijskim. Ni jedno ni drugo ne umanjuje činjenicu da si retardiran
odlican post
fino si to srocio i napisao...
+cini mi se da nova prada izlazi sa multitačem![]()
ma nee
samo sam zajedljivo provocirao izrugujući se vašom fasciniranošću aj-fonom
On topik
Do sada se svim stvarima doskočilo osim bluetoothu za slanje što npr. mene ne zanima. Mogu se stvari poslati i emailom. (Pitanje za sve zašto nemate email namješten i uporabljiv na vašim mobitelima? Ako nemate onda nemojte aj-fonu spočitavati nedostatak BT slanja jer to je isto tako nedostatak vašeg mobitela...)
Ono što meni više fali je slanje kontakata preko BT. Nije za ozbiljniju poslovnu upotrebu dakle...
Druga stvar je nedostatak izvješća o SMS-u.
Ali..zašto uvjeravati nekoga ovim postovima o revolucionarnom aj-fonu kada se to ne može. Probajte ga ljudi - ali ne tamo u T-scumobile centru ili na tren od frendova, i sami ćete se uvjeriti koliko je dobar.
Ja sam izuzetno zadovoljan sa svojim aj-fonom.
Appstore i Cydia su također revolucionarni pristup instaliranju aplikacija. Zamislite - svi programi na jedan (ili najviše 3) klik(a) do instalacije, a razvrstani po kategorijama, rang listama itd.
Youtube download je riješen elegantnije nego na PC-u, ma sve je lakše nego što možete zamisliti.
Aj-fon nije savršen - on je samo bolji od svega što trenutno postoji, a spada među mobitele![]()
pa šta neće ona bit dummy? odlićno izgleda ali ne mogu opet na dummy... nitko tko je koristio smart do krajnjih granica ne može. I moram se ispravit za prošli post, nažalost iphoneovi koji trenutno postoje (classic i 3g) sigurno neće dobit c/p jer je za to potrebno mijenjati koncepciju cijelog os-a. Ali ako jednog dana izađe model koji će to moći ja ću bit prvi među onim frikovima koji čekaju u redu da ga kupe da zamjenim classic s njime
Pobjeda u svađi na forumu je kao pobjeda na Specijalnim olimpijskim. Ni jedno ni drugo ne umanjuje činjenicu da si retardiran
God Servant, probaj u poruci ukucati *R* prije same poruke, pa vidi što će se dogoditi, jel to maybe Report Delivery
daj, nije valjda!?
To bi bilo strava da radi Delivery report.
A da li je to vezano za mrežu ili sami aj-fon?
Mislim da radi samo na T-mobile-u, meni radi
Zanima me dali postoji neka aplikacija pomoću koje mogu sejvat mapu npr. Zagreba pa da je mogu uvijek gledati bez da moram ići na net.
primječujem da se termini kao revolucionaran i inovativan dosta koriste na pogrešnim mijestima, pa onda reagira netko i prozove iphone neinovativnim i nerevolucionarnim telefonom što on nije, ali način na koji Appstore distribuira aplikacije kao i Cydia nisu niti inovativni niti revolucionarni.
angels might have been eaten.
Mape kao slike uzmeš negdje na netu pa si stavi u katalog slika, ja imam vozni red tramvaja zg i pregledavam sve off line. Ali to je običan jpg, ništa više. Pretraži Appstore za ovo što si pitao
god-ma sve ok,ja sam pljuvao prvi po ajfonu,dok se nisam ozbiljnije poigrao sa njime..
Drago mi je da si zasad zadovoljan sa mobom
+zapitas se ako je mob ovoliko dobar,kakav je tek onda komp![]()
meni je mac os x skroz pase,stedim za imac![]()
kakav vam je zvuk na iPhone 3G? mislim kod dolaznih poziva.
dali se čuje u busu/tramvaju
može usporedba glasnoće sa nekim drugim uređajem.
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
ma cuje se bez problema,dosta glasno...
Nisu. Fora je u tome da developeri nisu prije App Storea htjeli pristati na jedan kanal distribucije i radije bi to sami obavili nego da placaju posredniku lovu... ovdje ulazi Apple sa nevjerojatno zatvorenim i ogranicavajucim uvjetima i dostize popularnost jedino zbog popularnosti samog uredaja.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Zas lavina i brdo komentara?
meni je na classicu glasnoca zvona bila katastrofa, neka prica ekipa sto god hoce.![]()
za klasik ne znam...ja ovog cujem i u busu i tramu i kaj ja znam di sve...ali nije kao 6233 recimo...ili n73...
nisam na to uopce obracao pozornost,jer nisam imao s time problema..
dakle neki prosjek...
lavinaJer sam ocekivao da ce se sad nac gomila bjesnih ljudi da taj test nosta ne valja. Pa kako bi jedan glazbeni mob mogao imat losu kvalitetu I glasnocu zvona XD. Ali istina, zvuk na klasiku mi je katastrofa s obzirom na neke neglazbene mobove
moby-mob ti mjeri promet...s obzirom da mi je doma stalno da wifi spojen..samo sam 250mb potrosio![]()
freaked-ja sam zadovoljan..nis posebno,ali niti lose...prosjek..
ali sa audio repordukcijom sam iznenaden...totalno drukciji sound signature nego sony mp3...nema hissa sa boljim sluskama,niti jedna frekvencija se odskace,bas je malo slabiji..ali ne smeta...sve u svemu sa odlicnim sluskama jako dobra reprodukcija..da ne spominjem cover flow i te gluposti..![]()
Bookmarks