a kak stojite s bozicnicama, momci? ce bit stogod?
meni oce, al e znam kolko, nisam pitala...
lani je bila preko 2700...
prekovremeno...hm, ako je terensko preko 10h onda se plati ali ako se ostane sat duže ništa, ali ajde ne žalim se šef me uvijek pusti kad mi treba radi faksa/ispit.... pa se prebije tako
HC4L
a kak stojite s bozicnicama, momci? ce bit stogod?
meni oce, al e znam kolko, nisam pitala...
lani je bila preko 2700...
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
slusajuci muziku i surfajuci cekam svetog nikolu ga da ga razbijem i uzmem mu sve poklone i zabijem se sa krampusima..... al nikako da dode bit ce da je stego remen.....
What else you gonna do on a saturday?
božičnica...nitko niš ne veli, mislim da bi mogla biti ali oko 1000-1500Kn, mada je 2500 neoporezivo pa bi mogli to puknuti.
ajde barem imamo i domijenak čitaj ručak povodom blagdana.
HC4L
mi smo imali lani neki olfo domjenak, al u vrticu, ne negdje vani, nis spešl..
zanima me oce li i ove godine biti, ili su stegnuli remen![]()
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
nas su odpeljali u retoran, bude OK, zabava, klopa + pokloni tipa rokovnik, kišobran, kalendar.... ono ljepo se vidi. Radi se skračeno taj dan i onda kolektivni dva tjedna.
HC4L
Bit ce valjda, svake godine bude, samo se jos ne prica nista o tome...
A bit ce tu negdje, iznad 2000 sigurno.
Takodjer i svake godine imamo bozicni domjenak, i to ne bas skroman.
Na taj dio se ne mogu pozaliti.
Sto se tice poklona (rokovnici, kalendari...), i to kod nas bude, ali to obicno prije domjenka. Na domjenku (osim gomile hrane i cuge) bude dodjela nagrade za najbolje zaposlenike (proglasene demokratski od strane ostalih zaposlenika, svake godine je anketa), te budu nagradne igre tipa biljar, pikado...
Vama onda nije dosadno
A o kakvim se nagradama radi, ako nije tajna?
Idem ja sad spavat, (pre)umoran sam...
Ove za zaposlenike godine budu solidne (mobiteli, laptopi i slicno - ipak smo mi informatika), a ove za nagradne igre su malo manje fancy ali bitna je gesta (butelje vina, neke fine bombonijere i sl.).
došao s posla . . .
napokon se uspio malo smiriti, jer 15 red bullova u organizmu nije zdravo imati . . .
provjereno . . .
još sam imao nekih problema na poslu sa kolegicom jednom, ali fala bogu, sve se riješilo kako sam i očekivao . . .
sad lagano na spavanje, ma kolko to nevjerojatno zvučalo nakon tolko popijenih red bullova . . .
nadam se da je dotični forumaš (kojeg nema tako često više tu) bio zadovoljan uslugom . . .
laku noć . . .
P.S. opet prije ice, ostalima DOBRO JUTRO . . .![]()
![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Što je ovo 09:00h i nikog na forumu, ništa se ne dešava.... inače radnu subotu imam.
HC4L
Evo mene, dobro jutro. Danas malo idem u rodni mi grad, dugo nisam bio![]()
Україна
Jutri
Gledam novu lovu i kako se glupi ljudi prijavljuju.
Npr. neka baba kaže da je rješenje 1.
A ovi su stavili neku foru koja se kosi s pravilima matematike.
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Heh, to ti je uvijek tako na tim emisijama. Od nedavno ima verzija i na OBN-u, baš sam sinoć gledao. Namjerno se ostave nejasnoće u postavci, a mutavi ljudi zovu i zovu...
A emisiju vodi ista ona tuka što je vodila novu lovu, pa mogli su uzeti neku domaću, šta će nam uvozna tuka![]()
Україна
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
Pa iz Hrvatske, vodila je novu lovu na novoj, a sad taj neki kešolovac na OBNu.![]()
Україна
I rješenje je 528.
A ovo je bilo na slici:
"||" može biti ili rimski 2 ili arapski 11.1+43+(-8)x2+25-53-(21+3)x4-31+89-45-||+7-38
Kod 43 i 53 su trojke bile drugačiji font i malo razmaknutije.
Znači, moglo bi se to množiti- ali to je nemoguće.
Sve u svemu, nešto su teško smuljali- nikako ne može ispasti 528.
Kao i kad su ono s trokutima, na kraju je na slici bilo 95 trokuta (ili tako neka, ogromna, brojksa) i onda su kao prikazali koji su to trokuti i onda su 50 puta istu trokut označavali.
A i to su prikazali ta 85 trokuta u pola sekunde.
To je bilo u novinama.
Najbolji su mi ljudi koji nazovu i kažu neku glupost- tipa jedan (a svi govore -1xx ili 3xx)![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Ma, ne uzbuđuj se oko toga, jednostavno ne gledaj te gluposti.
Україна
jel i HTV ima takvu emisiju?
znam da ove komercijalne tv kuce imaju toga koliko hoces?
Ja isto volim gledat kak neki zovu i zvala bila moja baka (nisam ja gledao onda, imam srece sto sam spavao xD) i zvala i eto ti računa s 68 na 480 kn (...)
BTW: jučer sam imao vidjeti nešto amazing xd
Ugl. vozi se po glavnoj cesti, desno je sporedna i u nju se može skrenuti normalno, 10m je semafor, i taj lud frik cekao zeleno da skrene desno a semafor je 10m od skretanja.
Mogu i u paintu nacrtati ako niste shvatili...
Dobro jutro/dan svima...Blazen vikend u drzavnoj firmi!
Popio nekoliko kava,doso doma s kompom pod rukom,i sad mu mazem nove winse. Frend unakazio komp do besvijesti... Da ne kazem kako mi je otkazala kicma u dvoristu,pa se i ja i komp nasli na podu...Jos mi nije proslo ovo s kicmom,pa cu morat u pon u doktora... Idem popodne kod tetke pomoc joj brat narance,ima 30 stabala...
![]()
Ma, fora mi je gledati ljude koji troše pare na to.Ma, ne uzbuđuj se oko toga, jednostavno ne gledaj te gluposti.
Nema- još bi samo falilo da i tu skupljaju nove (uz pretplatu).jel i HTV ima takvu emisiju?
znam da ove komercijalne tv kuce imaju toga koliko hoces?
Ja se spremam za svadbu.
15 god. pa svadba, brz si.....
ajde dobar provod.
HC4L
hehe, tak nest slicno sam mu i ja htjela napisati, al reko, necu..
![]()
Bookmarks