Backupaj podatke i onda probaj karticu formatirati s mobitela.
Ili ti je kartica izbacena kada natrag poklopac.Cuo sam da mnogi imaju taj problem.
Imam Nokiu 6500 Slide u kojoj se nalazila memoriska kartica od 128mb i kad sam stavio karticu drugu od 1gb vise nista nije reagiralo.Sto znaci da mi vise ne prepoznaje ni ovu od 128 niti jednu drugu.
Probao sam vratiti tvornickim postavkama al ne uspješno.
Zadnji uredio HCSC : 04-12-2008 u 23:16 Razlog: nadodani tagovi u naslovu
Imao sam ljubavi velike i male živio sam burno radio skandale
Backupaj podatke i onda probaj karticu formatirati s mobitela.
Ili ti je kartica izbacena kada natrag poklopac.Cuo sam da mnogi imaju taj problem.
Ako ti niti jednu niti drugu ne prepoznaje mislim da ti je najbolje updateat firmware (instaliras Nokia Software Updater, spojis mob kablom na komp i slijedis upute - pazi da ti bude puna baterija i spremi si vazne podatke sa moba).
Probaj jos formatirat kartice prek kompa ak imas citac kartica... Sam pazi da izaberes FAT format, a ne FAT32.
Malo kasnim, ali provjeri si kontakte metalnog backplatea sa mobitelom, inače ako makneš poklopac - memorijska kartica nestaje. Na curinom mobitelu je bio taj poklopac malo spigan, pa nije bio dobar kontakt - memorijska kartica je malo radila, malo nije, ovisno o stisku. Uspio sam složit poklopac da se to ne dešava...
kripl. ing.
Tema po želji zatvorena, za eventualno otvaranju javite se nekom od moderatora.
Bookmarks