Vjerojatno ti treba driver od wifi kartice. Pogledaj na CD-u koji ti je došao s laptopom
Pozdrav
Prije par dana sam reinstaliro windowse tako da san izgubio sve postavke sa račulana, na laptopu imam wi-fi prijam za internet ali neznan kako da instaliram softwer da on prepozna signal od rutera. Nema mi više onog malog kompjutera u donjem desnom uglu preko kojeg sam se spaja na internet.
Vjerojatno ti treba driver od wifi kartice. Pogledaj na CD-u koji ti je došao s laptopom
Nokia: 3310 -> 3330 - > 7650 -> 3650 -> N70 -> 6288 -> 5800 XM
Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij
Laptop je polovni tako da s njim nisan dobio nikakav CD, i neznan koja je wi-fi kartica, pa jeli mogu kako saznat koja je pa cu lako sa interneta skinit driver i jeli moguće da sami windowsi instaliraju driver jer sam ja prije par tjedana tako ( preko windowsa ) instalirao driver za USB adapter na PC-u jer mi nešto nije radi CD sa driveron.
nisi naveo model laptopa!
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
skini si everest home i vidit ces sve sto ti nije jasno...izmedju ostalog i koji ti driver treba...naravno ukoliko ti zaista treba!!!
###1410989180026
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
dobro ti kaže V3rt!g(o)
primjer
imaš laptop HP nx7400
i proguglaš
http://www.google.hr/search?q=nx7400...n___HR270&aq=t
pa klikneš na prvi http://h20000.www2.hp.com/bizsupport...&swEnvOID=1093
i tak pomalo....
najbolje školjke su srednjoškoljke
http://pics.livejournal.com/blblblblx/pic/000r554e
a mozda je covjek samo stavio disabled na tu ikonu pa je nema vise,odi u Network Connections i vidi da je slucajno nisi iskljucio
Imaš tipku "fn". S njom u kombinaciji s nekom od tipki f imaš mogućnnost gašenja i paljenja wi-fi-a, možda je samo to.
Laptop je Packard bell easynote neznan koji model jer nigdi ne piše.
Ovo što piše u zadnja dva posta sam pokušavao i mislin da nije do toga. Vjerovatno je do drivera pa ću instalirat onaj everest home da vidim koji mi je potreban. A još uvijk smatram da treba u MY network places stvorit vezu, jer najjednostavnije rečeno nema mi ni one ikone sa odašiljačem ( štapićem ) koji oko sebe šalje signal a to je ikona za wireless network connection.
Idi u Control panel, otvori System, odaberi tab Hardware te klikni na Device Manager.
Ukoliko imaš uređaj s crvenim križičem, znaći da je Disable-an. Klikni desni klik i Enable.
Ukoliko ima žuti upitnik, znaći da je do drivera. Pokušaj desni klik pa Update driver, te odaberi da Windows Update nađe sam driver. Ako to uspije, trebalo bi ti raditi, ako ne pokušaj s programom Driver Genius pronaći driver.
Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij
Evo ovako iša san na ovaj Device Manager i stavio update driver/automatski ali onda mi on traži da se spojim na internet jer nemože pronać odgovarajući driver.
Ovako izgledaju ove ikone kraj kojih je žuti upitnik, pa možda možeš po njima prepoznat koji driver ja trebam downlodat.
Other devices
-Ethernet Controller
-PCI Simple Communications Controller
-Unknown device
Ethernet Controller ti je mrežna kartica
PCI Simple Communications Controller je najvjerojatnije modem (ili WiFi)
Unknown device može biti bilo što, ali ako je ovo gore modem onda je ovo valjda WiFi.
Međutim, iz ovoga ne možeš znati koji je uređaj točno u pitanju pa ni driver koji ti treba.
Pokušaj pri paljenju stisnuti Pause pa potražiti ima li model laptopa.
slusaj,ako imas mozda komp,povezi se sa njim preko lan kabla stavi preusmjeravanje mreze i skini drivere u device manageru
hope i helped
Nokia 6060 -> Nokia 6030 -> Samsung e700 -> Samsung -> e800 -> Sony Ericsson k510i -> Sony Ericsson k700i -> Samsung e250 -> Samsung j700 -> Samsung e250(again) -> Samsung S5230 - tocco lite
:)
ma bravo, upravo si čovjeku predložil da si drivere za net skine s neta na tom istom kompu
@watcher: pošto ne znaš točan model, pregledaj ga pomoću Everesta. Prikazal ti bu naziv čipa za LAN, modem itd. Nađi driver za prikazani LAN čip i instaliraj.
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Bookmarks