Mobitel me dizajnom jako jako vuče na Nokiu 5310, većih je dimenzija, nema utor za memo kartice (makar mislim da to nije točan podatak).
ima BT i 1,3MPX kameru.
Ništa posebno. Mobitel namjenjen nezahtjevnim korisnicima...
Zadnji uredio Vepar : 02-04-2008 u 13:41
Mobitel me dizajnom jako jako vuče na Nokiu 5310, većih je dimenzija, nema utor za memo kartice (makar mislim da to nije točan podatak).
ima BT i 1,3MPX kameru.
Ništa posebno. Mobitel namjenjen nezahtjevnim korisnicima...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Od povezivanja ima samo GPRS, nema USB konekciju... Barem je tanakBtw, jel to na njemu neka nova verzija S40? Nekak mi je meni "drukčiji"
...vjerojatno predzadnja, ili možda čak i zadnja (5th) verzija s40...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Mene zanima cijena mobitela jer mi je ovako stvarno lijep i mogao bi jako dobro poslutiti svrsi drugog-treceg mobitela...![]()
Evo, istekla mi je vip pretplata i planiram produžiti ugovor zbog 6 mj bespla razgovora...
ovaj model uređaja imam u ponudi za 191 kn (ugovor na 12 mj.)
Zanima me koliko su vlasnici ovog modela zadovoljni !?
i što to znači da nema USB konekciju?
Carpe diem!
USB: značilo bi da ga ne možeš spojiti sa PC preko USB-a, (nema prebacivanja podataka) only bluetooth.
HC4L
nedostatak USB je velika mana jer znaci puno brze prebacivanje datoteka,a ovako ce buduci vlasnici biti ograniceni na spor BT.
Taj model je promasaj vec time sto nema utor za mem.karticu ...
Evo, jučer ujutro sam potpisala ugovor, dobila 6.mj. bespla razgovora (točnije 1500min) unutar mreže i 6 mj. korištenja surf paketa po izboru bez naknade i uzela ovaj mob (neon blue varijantu)...
S obzirom da uglavnom koristim 6300, uz samsung, ovo mi je dopunski mob...
dojmovi...zadovoljna sam mobom, čak mi nije veliki bad što nema utor za mem.karticu koliko je bad ta USB konekcija...tanak je,lagan, korisničko sučelje s40 (v 4.89), ima instaliranu operu, sad još moram ubaciti nekako ebuddy (ovo što sam skidala preko moba zeza)..koristit ću ga uglavnom za duge razgovore (ove koje sam dobila) i surfanje (što se surfanja tiče 6300 ipak, s ekranom kakvog ima, siše bateriju jakooo pa mi je ovaj "taman naišao"...)
mrcvarila sam ga jučer 3 sata bez prestanka (surfanje uglavnom) i baterija je bila sa svim "crticama"...
ima jednu manu (uz onu usb konekciju) koja me izluđuje, a to je kod slanja poruke ; u polju gdje se unosi broj upisuje slova, tako da se svaki put zezam s promjenom (ovo mi je 5. nokia i ovo mi se još nije desilo)...
Carpe diem!
Ljudi, help!
Prebacivala sam preko BT sa laptopa program ebuddy, ono sto se događa nakon instalacije i pokretanja programa je da mi mobitel stalno izbacuje >> ova aplikacija nije od povjerljivog davatelja! Dopustiti pristup mreži? <<
S obzirom da imam surf paket, downloadala sam direktno na mob ebuddy program (ujedno i operu mini- noviju verziju) i događa se ista stvar...
Na isti način sam prebacila ebuddy i operu na nokiju 6300 (kupljena u slobodnoj prodaji) i ovakvih problema nemam!
Da li postoji mogućnost da se to događa zato što je nokia 5000 brandirana ?
Drugo mi ništa ne pada na pamet...
Carpe diem!
Pa samo stisnes "Da" kad te to pita...
jel tko zna jel u njega može stati universal sim?
Trebalo bi se moc, al neznam iz prve ruke.
Ima malo čudan ulaz za sim karticu pa ne znam da li stane?
Aha, sorry, krivo sam shvatio
Jesi probala namjestiti dopustenja za Java aplikacije? Ne mogu ti sad tocno rec kako do toga jer nemam uz sebe Nokiju S40, mogu sutra popodne ak ne rijesis sama do tad![]()
Carpe diem!
Bookmarks