11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
a meni bas nije tak. ne osjecam se ugodno tamo gdje nije glazba koja mi sasvim dogovara i koju inace slsuam.
ja recimo imam problem da mi se od mnogih izvodjaca svidi jedna pjesma, ma sta svidi - odusevi me i stoji na ripitu pola godine. a ostale stvari ne da mi nisu nesto, nego mi uopce ne odgovaraju. tako npr. od Stonesa Paint It Black mi je pregenijalna pjesma, dok Stonse opce ne volim i ne mogu se zamisliti da cupkam na njihovom koncertu. izuzev ako ce pet puta za redom izvest Paint It Black
pitam se zasto sam prestala izlaziti..![]()
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
O-ooo... Bolje?
Mislil sam... A ništ...
O ukusima se ne raspravlja... A sad, ko sluša cajke, nije automatski primitivan, ili onaj koji sluša metal, pop, rnb, itd.
Zato mislim da prestanemo s tom temom da ne bi bilo nismo znali...
ooo daaaaaaaa.. iznenadila bi se
haha
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
gledam tamo one slike od "male".....
Moram priznat da sam iznenađen.....
kaj brijete vi?
tolko toga tu napisanog, a ništa rečeno...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
sraćkamo bzvz![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
zašto si ti iznenađen?![]()
Sudac, tebe u zadnje vrijeme nesto lako iznenadit i zbunit...![]()
Ajmo deca spat...
još malo pa ću na yamb s curkama
Bookmarks